Ga naar inhoud

Rolle Gmail

Lid
  • Items

    412
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rolle Gmail

  1. Hallo Clarkie, Uw derde suggestie gevolgd, met (tot nog toe) een gunstig resultaat !! Alvast bedankt voor uw moeite, en met vriendelijke groeten. Roland Moens.
  2. Geachten, Ik ben zopas gestart met "Google Chrome" als browser. Telkens wanneer ik mij wil aanmelden, vind ik in de rechter bovenhoek van mijn scherm volgende melding: Dan moet ik telkens, na geklikt te hebben op "onderbroken" mijn e-mailadres en nadien mijn wachtwoord intypen - hetgeen toch slopend is ! Bestaat er geen instelling of aanpassing, die mij ontslaat van deze handelingen ?? Graag een seintje a.u.b. Bedankt bij voorbaat. Roland Moens.
  3. Geachten, AAN ALLEN DIE MIJ HELPTEN MET MIJN MSG-PROBLEEM !! Ik moet jullie ten zeerste bedanken voor jullie tijd en inspanningen om mij met mijn MSG-probleem te helpen. Jullie zijn echte competente IT-ers, met een enorme kennis in eender welke materie. Mijn klein verstand, als PURE LEEK heeft daar veel bewondering voor. Juist daarom (als leek) heb ik een enorme schrik om verkeerde handelingen uit te voeren, die mijn toestand nog zouden verslechteren, en aldus kies ik het zeker voor het onzekere. Ik had reeds een proef-versie van " 1 File Vieuwer", die ik heden als een abonnement (voor altijd) betaalde. Het kost mij 33.99 € - spijtig helaas !! Jullie streefden voor een kosteloze oplossing, waarvoor dank ( ik weet dat deze bestaat), doch mijn schrik speelde mij parten, en koos ik uiteindelijk daarvoor - vandaar mijn motivatie. Nog eens oprechte dank en sorry. Met vriendelijke groeten. Roland.
  4. Dag falstring, Waar pas ik mijn resolutie aan ?? Groetjes. Roland.
  5. Hallo Falstring, Niet alles was negatief, ook een positieve bijvoegsel aan uw link: Dit beeld bekom ik, als ik een MSG-bestand open. het is spijtig genoeg niet groter dan hetgeen u ziet hierboven, dus amper 6 X 18 cm. Kan dit niet groter ?? Dan pas wordt het interessanter !! Graag een seintje a.u.b. Roland.
  6. Hallo falstring, Bedankt voor uw respons. Ik downloade uw "vieuwer tool" en volgde de richtlijnen met volgende pogingen tot het openen van een MSG - bestand. Zie hieronder het resultaat in 2 bijvoegsels. Het ziet er dus niet goed uit voor mij. Waarschijnlijk een hopelood geval voor mij. Gegroet en alvast bedankt. Roland.
  7. Geachten, Ik heb een probleem met mijn MSG-bestanden. Wanneer ik een bericht van Outlook (Via Windows) ontvang, en deze opslaat in een map, kan ik na een zekere tijd deze niet meer openen, noch lezen !! Heeft er iemand een kant en klare oplossing om dit toch te doen werken, en mijn opgeslagen berichten toch te kunnen lezen. Graag een seintje a.u.b. Met vriendelijke groeten. Roland.
  8. Dag porrelaar, Ik vind onder "Verwante instellingen" - en "Standaardwaarden selecteren op bestandstype" - vind ik .msg zoals hieronder in bijlage: U ziet, ik vind direct Outlook, en ik heb deze aangekruist als "standaardlocatie" Hopelijk deed ik goed !! Nu zouden de bestanden met .msg automatisch moeten openen bij een dubbel klik, doch dat is niet het geval, sommige plaatsen doet hij het, en bij andere plaatsen gaat het niet. BIZAR. Het wordt niet gemakkelijker, misschien ons houden bij ZAMAR - gezien het om enkele bestanden gaat. Bij uw goedkeuren, kunnen we deze topic dan ook sluiten. Nog eens bedankt voor uw moeite en mijn beste groeten. Roland.
  9. Beste porrelaar, Bedankt voor uw perfecte uiteenzetting van mijn probleem. Ik bleef uiteraard niet bij de pakken zitten, en vond na een zoekactie uw oplossing ZAMZAR. Hetgeen ik daar ondervond, is dat men slechts 2 verrichtingen kan doen per dag, en nadien toch hoef te betalen. Voor mij is dit voldoende, gezien ik geen massa's van die berichten hoef te converteren, dus aanvaard ik uw oplossing !! IK had inderdaad, in het verleden Microsoft Office 16 via ICT (Nederland), doch ik kocht sindsdien Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 - nl-nl, doch ik weet niet of ik daar iets mee kan aanvangen ? Als ik in de toekomst, een Outlook-bestand dient op te slaan, hoe ga ik dan tewerk, om dergelijke ongemakken te vermijden ? Graag een seintje a.u.b. Groetjes. Roland.
  10. Hallo porrelaar, Na de uitvoering van uw uitleg, zie hieronder mijn resultaat, waar inderdaad de extensies zijn bijgevoegd: Hopende is dit voor u voldoende om verder te gaan. Zoniet, vragen maar....!!! Groetjes. Roland.
  11. Hallo falstring, Bedankt voor uw vlugge respons. Ziehier mijn antwoorden: - Ik heb geen mailadres bij Outlook. - Ik lees mijn mail via EDGE - in de Edge-browser, dus de mailapp van Windows - ik heb nog msn.com - @belgacom.net - @proximus.be - @gmail.com
  12. Geachten, Zoals gemeld in de titel, kan ik (reeds geruime tijd) geen opgeslagen outlook-berichten openen noch lezen. Ik kon mij tijdelijk verhelpen met "file Vieuwer", doch vanaf heden valt dit te betalen. Ik vermoed dat Windows toch een oplossing heeft, die mij toelaat mij opgeslagen Outlookberichten te kunnen lezen. Zie bijlage: Graag hulp en een seintje a.u.b. Groetjes. Roland.
  13. Geachten, Het gebeurd MEERMAALS, dat ik in Facebook, en vooral bij AUTOPRESENTATIES, de link "Meer informatie" niet open krijg !! In bijlage (onderaan) het resultaat dat ik bekom in de linkerbovenhoek. Ik kopieerde reeds de URL en kopieerde die op Google, doch zonder resultaat. Graag een seintje over wat mij te doen staat. Met oprechte dank bij voor baat. Groetjes. Roland.
  14. Beste Porrelaar, Bedankt voor uw respons, die klaar en duidelijk was !! Zo te zien is er werk aan de winkel, niettegenstaande 90% van de andere websites niet meer in gebruik zijn, dus gewoon NEGEREN en vooral NIET OPENEN. Nog eens bedankt en deze topic mag worden afgesloten. Groetjes. Roland.
  15. Beste Porrelaar, Bedankt voor uw vlugge reactie, en uw uitgebreid antwoord op mijn "ongewenste e-mails". Mijn kennis van de engelse taal is zeer miniem, doch na het uitvoeren van uw suggestie bekwam ik volgend resultaat: Dit ziet er niet te rooskleurig uit me dunkt !! Wat staat er mij nu te doen, met als hoofdthema, deze berichten NOOIT te openen. Graag een kort seintje a.u.b. Groetjes. Roland.
  16. Geachten, Misschien een domme vraag, doch hoe komt het, dat ik ENKEL op Gmail, in de map "ongewenste e-mails" zoveel e-mails ontvang, toch ongeveer een 15 à 20 per dag. Het gaat hier ook meestal om phising. Het is misschien een geschenk, dat ik deze gezamelijk ontvang op een aparte plaats, doch is daar een speciale reden voor ?? Zo ja, kan ik daar aan verhelpen, zonder interessante mails te verliezen ? Graag een seintje a.u.b. Met vriendelijke groeten. Roland.
  17. Beste Porrelaar, Alvast bedankt voor uw zeer vlugge reactie. Goed Nieuws !! Het werkt op beide websites !! Hoe het komt wet ik niet, doch het is zo !! Ik nam eerst uw link, OK !! Dan nam ik mijn link "Fietsnet" op beide sites, en het lukte eveneens !!! Ik liet me abonneren op "Fietsnet" en zie hieronder hun antwoord, daar ligt misschien het addertje. Nog eens bedankt voor uw attentie !!. Roland.
  18. Geachten, Vorige week maakte ik nog een fietsroute met het programma in onderwerp, doch vandaag krijg ik mijn kaarten startpagina niet meer opgestart !! Ik bekom enkel een zwarte pagina i.p.v. de gewone kaart, met de fietsknooppunten, waarop ik mijn toekomstige fietsroute moet aanmaken. Kunnen jullie mij helpen in deze situatie ?? Zie de huidige printscreen in bijlage. Bedankt bij voorbaat. Roland.
  19. Hallo porrelaar, Bedankt voor uw bericht. Nog steeds alles OK. !! Bedankt voor uw attentie, en medewerking. Dus deze topic mag worden afgesloten. Groetjes. Roland.
  20. Beste porrelaar, Het is alsof de duivel ermee gemoeid is, doch deze "vervelende Google-pagina" doet zich sinds gisterenavond niet meer voor !!! Dus ik kan u het webadres niet meer meegeven. Als antwoord op uw vraag, geef ik u mee, dat ik NOOIT dergelijke websites gebruik om bestanden te converteren !! Waar dit vandaan komt blijft voor mij een raadsel, en ook de manier waarop het verdween !!!!! Nu moest dit euvel zich nogmaals eens voordoen, weet ik wat gedaan, direct het webadres proberen te kopiëren, en het U door te sturen. Probleem opgelost zou ik zeggen, of misschien tot later (doch liever niet). Met oprechte dank voor uw moeite, tijd en geduld. Roland.
  21. Geachten, Regelmatig kom ik op een pagina, bij het afsluiten vooral, die ik graag zou verwijderen. Zie bijlage hieronder: Zien jullie, een mogelijkheid om deze vervelende pagina te verwijderen ?? Met vriendelijke groeten. Roland Moens.
  22. Hallo beste abbs, Gezien mijn probleem is opgelost (vraag me niet hoe), zie ik niet in, ALS LEEK, om verdere stappen, en risico's te creëren, om dit logbestand in een map op te slaan. U hoeft verder geen inspanningen meer te doen, en ik dank ten zeerste voor de moeite en het geduld die u opbracht in dit probleem. Met vriendelijke groeten. Roland. PS.: Deze topic mag nu definitief worden afgesloten.
  23. Hallo abbs, Ik nam terug uw link "AdwCleaner" opende hem, en kopieerde het resultaat naar mijn Bureaublad, ik bekwam dan dit venster hieronder op mijn bureaublad: Ik klik op "Als adlministrator uitvoeren" en kom direct op venster met de vraag om deze app toe te voegen op mijn apparaat - ik klik OK. Dan kom ik direct op mijn "SCAN VENSTER" - die ik activeerde, met een resultaat van 9 infecties ! Zoals u vroeg in uw vorige mail klikte ik op "QUARANTAINE" Doch na deze uitvoering, kom ik niet op het "informatievenster" - doorgaan - en de reiniging zoals door u aangegeven ! Wat doe ik verder ?? Roland.
  24. Hallo abbs, Ik gebuikte uw link naar AdwCleaner en kom direct op volgende venster: Uw venster "als administrator uitvoeren" kom i niet tegen !! Roland.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.