Ga naar inhoud

Rolle Gmail

Lid
 • Aantal items

  266
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle Gmail

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

730 profielweergaven
 1. Hallo falstring, U mag deze topic afsluiten. Bedankt. Rolle.
 2. Beste falstring, Bedankt voor uw zeer vlugge respons, en dit op een Paasfeest !!! Ik bekeek intussen de zaak van dichterbij, en stel inderdaad vast, dat ik een onjuist mailadres gebruikte, in de naam plaatste ik een " IJ " en het moest een " Y " zijn - dat was het addertje...!! Sorry dat u daarvoor moest storen. Toch extra bedankt. Groetjes. Rolle.
 3. Geachten, Ik ondervind sinds een paar dagen, dat het mij moeilijk of zelfs onmogelijk is, om een e-mail te versturen naar een bestemmeling met een "@hotmail.com". vanuit mijn "@gmail.com" Wat doe ik fout ?? Graag een seintje a.u.b. Gegroet en een Zalig Paasfeest. Rolle.
 4. Geachten, Sinds een paar dagen kom ik, bij het (gewoon) openen van mijn Facebook (op mijn Iphone 2020), niet meer op mijn (openings) startpagina !! Zeer ongemakkelijk. Mijn echtgenote deed waarschijnlijk een foutieve actie tijdens haar raadpleging van facebook. Wat zou er hier verkeerd zijn gegaan ?? Graag een seintje a.u.b. Met vriendelijke groeten. Rolle.
 5. Beste Passer, Bedankt voor deze zeer uitvoerige uitleg omtrent het oplossen van mijn probleem. Na de mailserver Thunderbird van Firefox te hebben geopend, ging ik naar Help. Na heel wat te hebben gelezen, kwam ik ergens op een link, die me naar de laatste en nieuwste versie van Firefox leidde. Deze heb ik dan meteen geprobeerd, en blijkbaar met succes, gezien ik nu heel wat vlugger in mijn mailserver aankom. Sorry voor dit probleem, en voor mij, om naar het gemakkelijkste te grijpen, gezien mijn status van "LEEK". Moest ik nog prob
 6. Beste Passer, Bedankt voor uw vlugge respons. Zo te zien, opteert u toch voor de "herinstallatie van Thunderbird". Ik bekeek de "Hekasoft" - en is me dat een hele boterham voor een leek als ik. Ik denk dat ik na de her-installatie, mijn 4 e-mailadressen manueel zal opnieuw installeren. Alvast bedankt. Roland.
 7. Geachten, Sinds een paar dagen, duurt het een eeuwigheid om mijn "Thunderbird" te openen. Eénmaal deze is geopend, valt het programma soms uit, met de melding "Thunderbird reageert niet" !! Wat staat er mij te doen ? Misschien het programma herinstalleren of......... Bij het herinstalleren, moet ik dan mijn e-mailadressen allemaal opnieuw instellen ? Graag een seintje a.u.b. Roland Moens.
 8. Geachten, Ik merk nu, dat ik sinds 19-02-21, geen dagelijkse update meer ontvang ter bescherming van mijn Windows Defender. Wat loopt er fout volgens jullie ? Zie bijlage hieronder: Graag een seintje a.u.b. Met vriendelijke groeten. Rolle.
 9. Rolle Gmail

  SyncBackFree

  Beste Experten, Zoals u merkt, heb ik een probleem met SyncBackFree. Ik werk al jaren met dit programma zonder de minste fouten, doch deze morgen (ik maak wekelijks op zondag een backup) liep het verkeerd, en goed zelfs. Vooraleer ik mijn backup uitvoerde, voegde ik manueel een bestand toe aan mijn externe harde schijf, in mijn externe harde schijf. Ik startte pas dan mijn backup met SyncBackFree, en het liep fout. Hieronder de 2 knipsels, die me tonen wat er aan de hand is: Voor mij, als pure leek, is dit
 10. Beste Dasle en abbs, Bedankt voor jullie snelle reactie en klare respons. Jullie zitten pal op dezelfde lijn, geen twijfel meer mogelijk. Bedankt voor jullie duidelijk advies. Groetjes. Rolle.
 11. Geachten, Ik kocht en installeerde "CCleaner Professional". Is het aan te raden of nodig, om "Wise Care 365" erbij te installeren, om een schoner PC te bekomen ? Graag een kort seintje a.u.b. Rolle.
 12. Beste porrelaar, Bedankt voor uw zeer nuttige uitleg. Ik wist wat een cloud was, doch wist niet dat ik een ingebouwde Cloud had op mijn iphone SE, die niets van opslag oppeuzelt van mijn 64 GB van mijn max. opslag op mijn iphone. Ik laat dan ook niet na, om deze, zoals u, in geringe mate te benutten. Met oprechte dank voor deze info. Gegroet. Roland.
 13. Geachten, Ik bezit een iphone Se 2020, men vraagt me nu om mijn "reservekopieën" aan te maken op mijn icloud ! Het zou 3 weken geleden zijn, dat ik deze heb gemaakt - bij mijn weten, deed ik dit NOOIT ! Moet ik dit doen, of kan ik ook evengoed werken en gewoon bewaren zonder deze icloud ? Graag een seintje a.u.b. Roland.
 14. Geachten, Vandaag was het mijn verjaardag (geen applaus), dit stond waarschijnlijk vermeld op Facebook, doch alle felicitaties kwamen binnen via "Messenger" - en geen enkele via Facebook zelf. Dit vertelde ik mijn zoon (op bezoek) - hij probeerde mij een bericht te sturen vanop zijn Iphone, doch vond mijn "Tijdlijn" niet. Wanneer hij toch een bericht maakte, via "bericht maken" - gebeurde de verzending via "Messenger" , waar ik het bewuste bericht ontving. Kan iemand mij helpen, mijn tijdlijn bij mijn vrienden te installeren, of toch ie
 15. Geachten, Ik zit sinds deze middag met een DIK probleem. Bij het opstarten deze middag, kwam ik na heelwat minuten op een "pekzwart" startpagina, zonder mijn gewoonlijke achtergrond, en al mijn pictogrammen links geplaatst. Ik kon slechts enkele van deze pictogrammen openen, doch kon er niets in typen, gezien mijn klavier een QWERTY-type voorstelde !! Na lang denken en van alles proberen, kwam ik tot een oplossing. In mijn startpagina (waar ik mijn wachtwoord moet intypen) gezocht naar mijn inlogpaswoord via het "qwerty-klavier" - d.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...