Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rolle Gmail

Lid
 • Aantal items

  232
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle Gmail

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

395 profielweergaven
 1. Geachten, Vorige dagen kon ik vlot communiceren met Proximus Forum, zonder enig probleem. Nu wil terug contact met hen maken, en het lukt mij langs geen kanten !! Ik bekom dit venster wanneer ik een paar woorden typ, en kan dan verder beneden, onder "Omschrijving" niets meer invullen !! Zie het venster hieronder: Normaal onderaan deze "gerelateerde topics" is er nog een item zoals = "geen van bovenstaande items" - doch deze ontbreekt hier, en kan ik, mijn geval, niet verder meer inschrijven. Wat gaat er hier verkeerd ? Roland.
 2. Hallo stegisoft, Bedankt voor uw vlugge respons. Uw uitleg was zeer efficiënt, reeds uitgetest en geïnstalleerd !! Alles werkt perfect na reeds testen te hebben uitgevoerd met mijn zoon. Whatsapp ook geïnstalleerd op mijn PC- volledig nieuw voor mij, maar ja, ik ben ook maar een leek. Nog eens een dikke MERCI !! Gegroet. Roland. PS.: We kunnen deze topic aldus ook afsluiten.
 3. Geachten, Ik ontving van mijn zoon zijn (oudere) iphone SE 2016 - die nog zeer goed werkt. Ik werk met een PrePaidkaart. In "berichten" zou ik graag ook berichten willen versturen naar niet-apple kennissen. Dus geen e-mailberichten, want dat werkt prima. Dit zou blijkbaar moeten gaan met mms-instellingen. Hetgeen ik ook reeds probeerde met de uitleg van Proximus Forum: https://www.proximus.be/support/nl/id_cr_qelp/particulieren/support/surf-en-e-mail-op-uw-gsm.html?page=device/apple/iphone-se-ios-12/topic/berichten/mms-instellen Na deze adviezen gevolg te hebben, lukt mij langs gen kanten, om een bericht te versturen naar een niet-apple vriend (vermeld in 't groen). Ik bekom niets anders dan (in het berichten) van -"niet afgeleverd" . Ik weet het niet meer. Graag een seintje a.u.b. Roland.
 4. Dag falstring, Alle ideeën zijn goed, ook de uwe. Eens proberen... Alvast bedankt. Roland.
 5. Geachten, Nu weet ik niet, of ik aan het juiste adres ben met mijn probleem in de marge (Titel). Ik maakte een slideshow met programma in de titel, alles qua foto's (genomen met een Iphone SE) loopt perfect in de montage, doch, enkel de tekst in de "Blank slides" worden niet weergegeven in het juist formaat, ttz. slechts een smalle band in het midden zichtbaar, waardoor de tekst onleesbaar wordt - zie hieronder: Ik probeerde reeds van alles (als leek uiteraard), doch ik slaag er niet in, om deze 3 tekstslides op een leesbare manier in de montage weer te geven. Ik probeerde in de instellingen van de bewuste dia's, de nodige aanpassingen te doen, doch vruchteloos - zie de aangepaste instellingen hieronder: Ik probeerde ook reeds 16:9 in te stellen, doch na het exporteren, bekwam terug deze smalle strook zoals getoond in vorige afbeelding. Kunnen jullie mij helpen, eventueel door mijn probleem door te zenden naar collega's ? Graag een seintje a.u.b. Roland.
 6. Rolle Gmail

  CCLEANER

  Hallo Porrelaar, Bedankt voor deze zeer nuttige info, waarmee ik nu verder kan !! Ik heb geen SSD, dus een gewone harde schijf, waar het "optimaliseren" veel tijd vraagt. Dus doen zoals u voorstelt, handmatig. Ik laat zeker mijn PC nog een uurtje aan (per week), om zijn onderhoud te kunnen uitvoeren. Nog eens bedankt, en voor mij mag men deze topic afsluiten. Groetjes. Roland.
 7. Rolle Gmail

  CCLEANER

  Dag Porrelaar, Op uw laatste schrijven aan mij gericht, spreekt u van "het automatisch optimaliseren door Windows 10". "Dat hoeft ook niet. Dat doet Windows al automatisch voor je: een keer in de week. En dat defragmenteren of optimaliseren gebeurt alleen wanneer de computer aan staat, maar jij er op dat moment een tijdje niets mee doet." Mijn PC blijft slechts aan staan wanneer ik er mee werk, eenmaal mijn bezigheid af is, sluit ik mijn PC af. Dus is er geen tijd om het optimaliseren te laten uitvoeren, "automatisch" door Windows. Mijn instelling staat op "wekelijks" - en wetende dat een "optimalisering" heelwat tijd in beslag neemt, zie ik mij genoodzaakt, deze operatie handmatig te doen om de 14 dagen. Tenzij u een ander advies hebt. Groetjes. Roland.
 8. Rolle Gmail

  CCLEANER

  dag droske, het is een beetje de geaardheid van mijn beestje ! Dus geen adwcleaner meer. M isschien nog wel malewarebytes af en toe. Bedankt voor uw respons. Gegroet. Roland.
 9. Rolle Gmail

  CCLEANER

  Beste droske, Bedankt voor uw nuttige respons. Ik dacht dat CCleaner meer om het lijf had, doch blijkbaar meer bedrog dan hulpvaardig. Dus gezaperiger omspringen met CCleaner is de boodschap. Om mijn PC een beetje "up-to-date" te houden, stel ik voor regelmatig (1 X om de 14 dagen) het "Optimaliseren en Defragmenteren" van Windows laten draaien, en 1 X maal om de maand "Malewarebytes en Adwcleaner" zijn werk te laten doen. Zo niet, gelieve mij te verbeteren. Ik verwijderde intussen "Avanquest Software" - hoe dit erop gekomen is weet ik niet, misschuen met het downloaden van een programma. Nog eens bedankt voor uw adviezen. Gegroet. Roland.
 10. Rolle Gmail

  CCLEANER

  Geachte, Ik werk met "Windows 10". Ik werkte vroeger met Google Chrome, doch ik moest telkens, bij iedere aanmelding mijn gebruikersnaam en wachtwoord ingeven, vervelend als je het mij vraagt. Daarom gebruik ik nu gewoon "Gmail" en hoef mij zelfs niet meer aan te melden. Doch, ik "vermoed", dat ik sindsdien, wanneer ik mijn CCleaner gebruik (en dit doe ik dagelijks), bekom ik nu telkens, wanneer ik mijn register scan, volgende op te slaan bericht of melding na de scan: Moet ik mij hier in ongerust maken ? Of is daar iets aan te doen ? Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Roland.
 11. Beste abbs, "Ik zie dat je een programma van IObit (Advanced SystemCare) op je pc heb staan" Ik vond een restant van dit programma in mijn "Program Files (X84) in mijn OS (C). Ik verwijderde het, met gewoon rechts op te klikken, en te kiezen voor verwijderen. Ik hoop dat daarmee de klus geklaard is. Indien opmerkingen laat het mij gerust weten. Roland.
 12. Hallo abbs, Hieronder een kopie van de door u gevraagde Logfile: AdwCleaner[S00].txt AdwCleaner[S00].txt Rolle.
 13. Dag abbs, Bedankt voor de vlugge respons. Ik voerde een scan uit bij AdwCleaner, en heb volgend resultaat: 1) Ziehier mijn "Dashboard" - moet ik hier op "Quarantine" drukken, om deze resultaten op te slaan, of wat staat mij hier te doen ? 2) Dit venster toont de "Preinstalled software" - dit is blijkbaar leeg, dus geen actie volgens mij ? 3) de LogFiles sloeg ik op in een aangemaakte map. Graag een seintje. Rolle.
 14. Geachten, Wat kan ik iets misdoen, bij het scannen of na het scannen met "adwcleaner" ? Graag een seintje a.u.b. Rolle.
 15. Geachten, IK downloadde beide programma's in rubriek, om mijn PC regelmatig een onderhoudsbeurt te geven samen met CCleaner. IK zocht op het internet naar een degelijke Nederlandstalige handleiding voor beide programma's, doch men verwijst me steeds naar een Engelstalige versie. Hebben jullie weet van mijn probleem, en hebben jullie een oplossing ? Bij mijn laatste AdwCleaner scan, klikte ik "Continue" aan, na het scannen. Ik weet niet of ik daar goed aan deed, ik moest in elk geval zijn PC herstarten. Het zijn dergelijke details die soms fataal kunnen zijn. Om die reden mijn vraag. Bedankt bij voorbaat. Roland.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...