Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rolle Gmail

Lid
 • Aantal items

  218
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle Gmail

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

197 profielweergaven
 1. Geachten, IK downloadde beide programma's in rubriek, om mijn PC regelmatig een onderhoudsbeurt te geven samen met CCleaner. IK zocht op het internet naar een degelijke Nederlandstalige handleiding voor beide programma's, doch men verwijst me steeds naar een Engelstalige versie. Hebben jullie weet van mijn probleem, en hebben jullie een oplossing ? Bij mijn laatste AdwCleaner scan, klikte ik "Continue" aan, na het scannen. Ik weet niet of ik daar goed aan deed, ik moest in elk geval zijn PC herstarten. Het zijn dergelijke details die soms fataal kunnen zijn. Om die reden mijn vraag. Bedankt bij voorbaat. Roland.
 2. Beste kweezie wabbit en droske, Geen bijkomende vragen meer, topic mag afgesloten worden. Ik krijg mijn "PC Helpforum - antwoorden" op mijn PC niet meer open, ik moet via een lange omweg, op mijn vertrouwde berichten komen, hoe zou dat komen ?? Roland.
 3. Bedankt voor deze nuttige info !!!
 4. Geachten, Ik werk met Windows 10. Ik kocht mij een externe harde schijf (Seagate 1 TB), om van mijn voornaamste mappen een backup te maken, via het ingebouwde backupsysteem van Windows 10. Mijn vraag, mag mijn PC en de externe schijf gekoppeld blijven, tijdens mijn PC-bezoek en erna, na het uitloggen. Ik zou mijn instellingen regelen, om 1 maal te backuppen per week. Kan het geen kwaad, wanneer ik verbonden blijf met de externe schijf, wanneer mijn PC eventueel zou crashen, dat ook mijn externe schijf niet mee crasht ?? Graag een kort seintje a.u.b. Gegroet. Roland.
 5. OK. ALLES IS VERWIJDERD !! Roland.
 6. Beste abbs, Bedankt voor uw geduld. Ik moet me nog steeds "inloggen" om op mijn Mails te komen, hetgeen vroeger het geval niet was. zie knipsel van mijn startpagina "Google Chrome": Ik toch reeds nu op GEEN geblokkeerd venster meer, dat is al heelwat !! Ik maak mij nu daar geen zorgen meer in, het is een bijkomende beveiliging van mails !! Dus we houden het zo. Ten zeerste bedankt en tot later. Roland.
 7. Beste abbs, Ik herbegon compleet vanaf het begin van uw advies. Hopelijk gelukt. Hieronder de "fixlog.txt" Fixlog.txt Hou me op de hoogte. Roland.
 8. Beste abbs, Voor een leek is dit een ganse boterham !! IK geraak tot uw laatste alinea, en dan na het opstarten van uw "Farbar" - en klikken op "fixen" bekom ik volgend venster: Ik heb een icoontje op mijn bureaublad die ik de naam gaf van "fixlist.txt", doch weet niet wat daarmee te doen ?? Deze fixlist staat op het bureaublad net als "Farbar" !! PLease help me. Tot straks. Roland.
 9. Hallo stegisoft, Hierbijgevoegd de 2 docs. Addition.txt FRST.txt
 10. Beste stegisoft, Alvast bedankt voor uw vlugge reactie. Na het uitvoeren van uw advies, kwam ik na het downloaden van de "Farbar" op het volgende venster in mijn "downloads": Nu zie ik pas, dat deze uitvoering niet van de poes is, en gevaarlijk kan zijn. Ik ben trouwens een "pure leek" !! Ik vermoed, dat ik verder ga met mijn systeem van werken, zoals ik het nu moet doen. Telkens een wachtwoord ingegeven is niet comfortabel, doch geeft ook een meerwaarde qua beveiliging !! Eénmaal dat ik mijn Gmail open, druk ik, na het gebruik ervan op het "-" tekentje rechtsboven, het schermverdwijnt naar onder, en mijn Gmail blijft actief. Ik elk geval bedankt voor uw geduld. Gegroet. Roland.
 11. Geachten, Sinds een paar dagen, moet ik, na het openen van mijn Google Chrome" me telkens opnieuw inloggen met mijn wachtwoord, om mijn berichten te bekijken, hetgeen vroeger het geval niet was, en meer comfortabel. Tijdens deze zelfde periode, bekom ik na het opstarten van mijn Google Chrome, de volgende melding in knipsel hieronder: Vroeger zag ik NOOIT dit venstertje, met de melding "Onderbroken". M.a.w. , vroeger hoefde ik niet mij in te loggen om op mijn mailberichten te komen, kan ik dit terug bekomen ? Graag een seintje a.u.b. Roland.
 12. Dag stegisoft, Bedankt voor uw bezorgdheid, doch wekelijks, doe ik een back-up van mijn documenten (150 items), afbeeldingen, downloads en video's op een externe harde schijf. Zo ben ik toch ook een beetje veilig... Een antwoord op mijn eigenlijke vraag, hoe kan ik, in een opgeslagen bericht (in mijn documenten), de bijvoegsels meegegeven in dit bericht openen ?? Mijn documenten worden opgeslagen als een PDF-doc. Zie bijlage hieronder: IK zie in het klein icoontje een afbeelding van "Acrobate reader" - doch heb reeds, deze link willen openen met Acrobate, doch niets die me vooruit helpt....!!!! Dit is een feite mijn probleem. Indien geen oplossing, kunnen we deze topic afsluiten. Gegroet. Roland.
 13. Beste kweezie wabbit, Bedankt voor uw respons en het geduld. Ik verwijderde Firefox als standaardbrowser, en verving hem door (zoals eerste instelling) Edge (W10). Mijn probleem lijk direct opgelost te zijn. Ik wilde Edge vervangen, door Firefox (een paar dagen terug), omdat Firefox bij sommige programma's faalt en ik deze niet open kreeg, (bv.: COZO - een medisch dossier). Ik probeerde deze dan te openen in "Explorer" en dat ging direct open. Maar ja, dat is dan ook een uitzondering. Voor mij mag deze topic worden afgesloten als opgelost. Nog eens bedankt. Roland.
 14. Beste stegisoft, Bedankt voor uw vlugge respons. Mijn berichten sla ik altijd op via "Opslaan als" - doch ik krijg ik soms een meer keuze venster, zie bijlage: Ik doe ermee misschien beter aan, om een bijvoegsel of link, bij ontvangst direct te openen, en het dan direct op te slaan in mijn documenten. Ik laat me niet meer vangen. Ik wist niet dat ik na een bepaalde tijd, de meegestuurde bijvoegsels eens opgeslagen, niet meer kon openen. Bedankt voor uw tussenkomst. Roland.
 15. Geachten, Ik werk met Windows 10. Met Gmail en "Mail-server" van Windows 10. Om een e-mailbericht vanuit Gmail op te slaan in documenten heb ik geen probleem. Doch wanneer ik dit bericht later (3 à 4 weken) terug open, kan ik de" bijvoegsels" of "linken" niet meer openen. Wanneer ik op een bijvoegsel of link klik zoals hieronder: Dan bekom ik dit venster !! Een "tijdelijke fout" kan ik dit niet noemen, gezien ik dit dagelijks zie !! Hoe krijg ik een dergelijk bijvoegsel of link terug open ?? Graag een seintje a.u.b. Roland.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.