Ga naar inhoud

nolikomaaseik

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over nolikomaaseik

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Andere apps kan ik wel probleemloos verplaatsen naar mijn SD kaart
 2. Op mijn Samsung Galaxy smartphone is er 15.38 GB verbruikt van 16.00 GB . Op mijn SD kaart is er nog maar 722Mb verbruikt van de 8GB . Nu wilde ik de Netflix app die 2.06 GB in beslag neemt verplaatsen naar mijn SD kaart van 8 GB . Ik volg de normale procedure ; naar de Netflix app gaan , opslag aanklikken , wijzigen en SD kaart aanvinken en tenslotte op Verplaatsen klikken . Maar als dit proces is afgehandeld en ik ga naar mijn externe SD kaart kijken zie ik dat er niks veranderd is . Ook in mijn apparaat geheugen is er niks veranderd . Wat doe ik verkeerd ?
 3. Maar wat jij wilt: voor één e-mailaccount verschillende handtekeningen aanmaken, dat kan volgens mij niet in de app Mail van Windows 10. Het is dat wat ik gaarne wilde .
 4. Bestaat de mogelijkheid om meerdere handtekeningen aan te maken in de app Windows 10 mail ? Ik heb nu een handtekening aangemaakt : Met vriendelijke groeten , Theo . Kan ik daarbuiten nog een handtekening aanmaken waar mijn volledige naam op staat en eventueel adres ?
 5. Sinds kort heb ik de app Mail Windows 10 in gebruik en nu merk ik iets eigenaardigs op als ik een nieuwsbrief i.v.m. toerisme . Als ik daar op een afbeelding klik of op de link van een reisaanbieding verschijnt er venstertje met tekst zowel op de afbeelding als op de link . Als ik daar dan op klik moet ik in de taakbalk onder op het icoon van mijn browser klikken , in mijn geval Microsoft Edge , om dan de afbeelding terug te zien met de volledige beschrijving van die reisaanbieding . Bij Windows Live Mail kon ik klikken op die link of afbeelding en mijn browser opende zich automatisch .
 6. Kijk de website waar ik het over had die niet open gaat ging deze morgen toen ik mijn PC opstartte wel open en nu weer niet !!!
 7. Inderdaad . Ik heb zelf nog aan de wieg gestaan bij de oprichting van de club . De eerste naam was Mavoc Maaseik . Daarna is het jaren Noliko Maaseik geweest .
 8. Ik krijg dit bericht als ik FRST64.exe wil uitvoeren : Met Windows Defender SmartScreen is voorkomen dat een onbekende app is gestart. Het uitvoeren van deze app kan een risico voor uw pc vormen. Niet uitvoeren .
 9. Mag ik nog even vermelden dat mijn PC van januari 2010 is . Speelt dit een rol of kan ik hier nog enkele jaren mee verder ?
 10. Omdat er sommige websites dan weer open gaan en dan weer niet zodat ik telkens moet switchen tussen Edge ( waar die sites niet open gaan ) en Chrome waar ze wel open gaan . Ik dacht daarom dat ik te weinig werkgeheugen heb omdat die sites misschien te zwaar geladen zijn . Maar waarom ze dan in Chrome wel open gaan en in Edge niet , daar heb ik het raden naar . Ik heb een 64bits systeem . Het geluid in mijn PC is ook niet constant . Dat gaat op en af .
 11. Ik zou mijn werk geheugen willen uitbreiden . Via Specy heb ik volgende gegevens ter beschikking : Geheugenslots Totaal geheugenslots 4 Gebruikte geheugenslots 3 Vrije geheugenslots 1 Geheugen Type DDR3 Grootte 6144 MBytes Kanalen # Dual DRAM Frequentie 532.9 MHZ CAS# Latency (CL) 7 klokken RAS# naar CAS# vertraging (tRCD) 7 klokken RAS# Precharge (tRP) 7 klokken Cyclustijd (tRAS) 19 klokken Command Rate (CR) 1T Fysiek geheugen Geheugengebruik 66 % Fysiek totaal
 12. Ik heb Google Chrome al geïnstalleerd en een snelkoppeling gemaakt om mijn bureaublad . Ik zoek wel een handleiding op internet . Tip ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...