Ga naar inhoud

nolikomaaseik

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nolikomaaseik

  1. dit ben ik ook nog tegen gekomen : hier staat dus ook mijn naam en niet die van mijn echtgenote . Zou ik hier op verwijderen mogen klikken ? De naam van de afzender bij uitgaande e-mail Bij e-mails die vanuit je account worden verzonden, wordt deze naam als afzender weergegeven. Als je deze naam verwijdert, wordt in plaats daarvan je accountnaam weergegeven. Theo Peustjens Verwijderen
  2. Maar onder "Algemene informatie " op NAAM bewerken staat mijn naam en niet die van mijn echtgenote .
  3. In het veld Naam staat mijn naam en niet die van mijn echtgenote !!! Dat is het rare van het geval .
  4. Mijn echtgenote gebruikt Outlook.com als mail programma .
  5. Als ik een mail verstuur van Gmail dan staat er de naam van mijn echtgenote voor mijn emailadres in plaats van mijn eigen naam . Ik ben al naar instellingen van Gmail geweest . Daar naar Accounts en Import of accounts . Ge klikt op "Mail verzenden als" en dan op Gegevens bewerken . Daar staat mijn naam als afzender ingevuld toch als ik een een mail verstuur staat nog steeds de naam van mijn echtgenote voor mijn mijn emailadres .
  6. Sorry , dit had ik al eerder gedaan en er was niets aangevinkt om een wachtwoord te geven . En toch moet ik nu wel mijn wachtwoord ingeven .
  7. Ondanks dat het vinkje uitgevinkt is om gebruikersnaam en wachtwoord niet te moeten opgeven moet ik plotseling van de een op de andere dag toch mijn wachtwoord ingeven bij het opstarten van mijn PC .
  8. Dat was de oplossing . Hartelijk bedankt .
  9. Wanneer ik mijn Google Chrome browser open , opent zich Google Chrome nog eens tweemaal ???
  10. Welke AD blocker zou geschikt zijn voor mijn Samsung Galaxy A5 om de de vervelende pop up advertenties te weren ?
  11. Andere apps kan ik wel probleemloos verplaatsen naar mijn SD kaart
  12. Op mijn Samsung Galaxy smartphone is er 15.38 GB verbruikt van 16.00 GB . Op mijn SD kaart is er nog maar 722Mb verbruikt van de 8GB . Nu wilde ik de Netflix app die 2.06 GB in beslag neemt verplaatsen naar mijn SD kaart van 8 GB . Ik volg de normale procedure ; naar de Netflix app gaan , opslag aanklikken , wijzigen en SD kaart aanvinken en tenslotte op Verplaatsen klikken . Maar als dit proces is afgehandeld en ik ga naar mijn externe SD kaart kijken zie ik dat er niks veranderd is . Ook in mijn apparaat geheugen is er niks veranderd . Wat doe ik verkeerd ?
  13. Maar wat jij wilt: voor één e-mailaccount verschillende handtekeningen aanmaken, dat kan volgens mij niet in de app Mail van Windows 10. Het is dat wat ik gaarne wilde .
  14. Bestaat de mogelijkheid om meerdere handtekeningen aan te maken in de app Windows 10 mail ? Ik heb nu een handtekening aangemaakt : Met vriendelijke groeten , Theo . Kan ik daarbuiten nog een handtekening aanmaken waar mijn volledige naam op staat en eventueel adres ?
  15. Sinds kort heb ik de app Mail Windows 10 in gebruik en nu merk ik iets eigenaardigs op als ik een nieuwsbrief i.v.m. toerisme . Als ik daar op een afbeelding klik of op de link van een reisaanbieding verschijnt er venstertje met tekst zowel op de afbeelding als op de link . Als ik daar dan op klik moet ik in de taakbalk onder op het icoon van mijn browser klikken , in mijn geval Microsoft Edge , om dan de afbeelding terug te zien met de volledige beschrijving van die reisaanbieding . Bij Windows Live Mail kon ik klikken op die link of afbeelding en mijn browser opende zich automatisch .
  16. Kijk de website waar ik het over had die niet open gaat ging deze morgen toen ik mijn PC opstartte wel open en nu weer niet !!!
  17. Inderdaad . Ik heb zelf nog aan de wieg gestaan bij de oprichting van de club . De eerste naam was Mavoc Maaseik . Daarna is het jaren Noliko Maaseik geweest .
  18. Ik krijg dit bericht als ik FRST64.exe wil uitvoeren : Met Windows Defender SmartScreen is voorkomen dat een onbekende app is gestart. Het uitvoeren van deze app kan een risico voor uw pc vormen. Niet uitvoeren .
  19. Mag ik nog even vermelden dat mijn PC van januari 2010 is . Speelt dit een rol of kan ik hier nog enkele jaren mee verder ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.