Ga naar inhoud

nolikomaaseik

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nolikomaaseik

  1. dit ben ik ook nog tegen gekomen : hier staat dus ook mijn naam en niet die van mijn echtgenote . Zou ik hier op verwijderen mogen klikken ?

    De naam van de afzender bij uitgaande e-mail
    Bij e-mails die vanuit je account worden verzonden, wordt deze naam als afzender weergegeven. Als je deze naam verwijdert, wordt in plaats daarvan je accountnaam weergegeven.
    Theo Peustjens
     
     
    Verwijderen
     

     

  2. Als ik een mail verstuur van Gmail dan staat er de naam van mijn echtgenote voor mijn emailadres in plaats van mijn eigen naam . Ik ben al naar instellingen van Gmail geweest . Daar naar Accounts en Import of accounts . Ge klikt op "Mail verzenden als"  en dan op Gegevens bewerken . Daar staat mijn naam als afzender ingevuld toch als ik een een mail verstuur staat nog steeds de naam van mijn echtgenote voor mijn mijn emailadres .

  3. Op mijn Samsung Galaxy smartphone is er 15.38 GB verbruikt van 16.00 GB . Op mijn SD kaart is er nog maar 722Mb verbruikt van de 8GB . Nu wilde ik de Netflix app die 2.06 GB in beslag neemt verplaatsen naar mijn SD kaart van 8 GB . Ik volg de normale procedure ; naar de Netflix app gaan , opslag aanklikken , wijzigen en SD kaart aanvinken en tenslotte op Verplaatsen klikken . Maar als dit proces is afgehandeld en ik ga naar mijn externe SD kaart kijken zie ik dat er niks veranderd is . Ook in mijn apparaat geheugen is er niks veranderd . Wat doe ik verkeerd ?

  4. Sinds kort heb ik de app Mail Windows 10 in gebruik en nu merk ik iets eigenaardigs op als ik een nieuwsbrief i.v.m. toerisme . Als ik daar op een afbeelding klik of op de link van een reisaanbieding verschijnt er venstertje met tekst zowel op de afbeelding als op de link . Als ik daar dan op klik moet ik in de taakbalk onder op het icoon van mijn browser klikken , in mijn geval Microsoft Edge , om dan de afbeelding terug te zien met de volledige beschrijving van die reisaanbieding . Bij Windows Live Mail kon ik klikken op die link of afbeelding en mijn browser opende zich automatisch .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.