Ga naar inhoud

Desie Bam

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Desie Bam

  1. 19 minuten geleden, Passer zei:

    ah, 't is zo'n ssd direct op het mobo...

     

    wel zie: Recuva is hier goed voor, maar wat al zeker zo goed is, is Everything van Void - er is zelfs een standalone-versie van.

    Enne Desie Bam  (tussen haakjes: welkom op PCH ! ), moest je hiermee aan de slag gaan:

    Het principe is: het programma downloaden en het installeren op een ànder medium dan je verloren data staan. Vb. op een andere partitie/schijf/usb of CDrom.
    GEBRUIK ONDERTUSSEN DE BETROFFEN SCHIJF ZO WEINIG MOGELIJK! (al zal je dit in dit geval niet kunnen) Want al wat je op die schijf nog doet (buiten lezen) kan verwijderde bestanden overschrijven!
    o ja: de bestanden die je herstelt ook niet naar de betroffen schijf laten terugzetten, maar ook weer naar een ander schijf/partitie/medium

     

    ps @porrelaar : is dat lange logje hierboven nog nodig, anders zwier ik het er uit... :-)

    Thanks , ik had via een bevriende IT'er ook al Recuva aanbevolen gekregen :)

  2. 8 minuten geleden, porrelaar zei:

    Het is inderdaad vreemd dat CrystalDiskInfo de Intel SSD niet ziet. Misschien kan CrystalDiskInfo geen SMART-waarden uitlezen van die SSD, maar dan zou je hem toch in het overzicht mogen verwachten.

    Voor de meelezers: de intel ssdpekkf256g7h is geen 2,5 inch SSD, maar een M.2 SSD 22x80mm:

    image.png.4bddd8e49b917edae72fd647474bf3b8.png

     

    Het ging mij echter vooral om de SMART-waarden van Schijf 1, de gewone interne harde schijf van Seagate: de ST2000DM001-1ER164 . Op die schijf stond immers de D partitie die verloren is gegaan. En de waarden van die harde schijf blijken goed te zijn. Dat blijkt o.a. uit de laatste afbeelding die je plaatste. Die harde schijf (Disk 1 in de afbeelding; zonder schijfletter) is gezond, volgens CrystalDiskInfo. Dat is op zich goed nieuws.

     

    Succes met het vinden van een recovery programma waarmee je die ene map met belangrijke Photoshop-ontwerpen terug kunt vinden.

    Misschien dat een ander forumlid daar nog een goede suggestie voor heeft. Als dat zo is, dan zal hij die suggestie wel melden in dit topic.

    Ik ben voordat ik de schijf terug zichtbaar probeer te krijgen nu even een recovery met Disk Drill aan het doen , van wat ik kan zien heeft hij nu 4510 items terug gevonden , maar hij is nog aan het scannen, dus fingers crossed. Zo snel geven we nog niet op met het vinden van de bestanden die ik graag terug zou willen hebben haha :) Ik had het ondertussen ook al opgemerkt dat de schijf op zich geen problemen leek te hebben , buiten het feit dan dat windows hem niet meer herkent. Mijn dank is in ieder geval groot, nogmaals voor de goede uitleg, voor een leek als mij qua technische dingen op pc was die enorm behulpzaam, alsook dat je het erg duidelijk hebt uitgelegd. :) Thanks ….

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.