Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Symoens Jp

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Symoens Jp

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sorry was tot nu afwezig. Zal eens dat programma proberen .Dank u voor de tip.
 2. Zal dat doorlezen. Engels is geen enkel probleem voor mij, heb 15 j in USA gewoond. Dank voor de link. Dat is ook wel toeval. Reeds ver gevorderd naar de oplossing toe maar nog steeds niet gelukt. Kan iemand helpen??
 3. Heb alles doorgelezen en is fluitje van een cent. Ik zie geen probleem om dat uit te voeren. Of het euvel dan opgelost is , is natuurlijk een ander paar mauwen. We doen lekker verder!
 4. Zal dat doen. Bedankt porrelaar voor je inzet. We zien elkaar morgenvroeg terug. Ik start rond 10.00 u Take it easy.
 5. Heb nu stick in USB achterkant PC gestoken en die wordt ook niet gezien. Dat is schijf 5 met 1.89 GB en ook geen letter toegewezen gekregen.
 6. K staat niet in schijfbeheer. Zal NU op apply dan klikken. Wanneer ik op apply klik verdwijnt de letter K terug. Ik ga het hierbij laten want dit brengt ons nergens. Toch bedankt allemaal.
 7. De stond nergens meer aangeduid doch heb gevonden hoe ze terug te plaatsen.Na rechts klikken op gele balk heb ik "change letter" torgrpast en het is dan gelukt.
 8. Met dezelfde USB-poort maar andere sticks gebeurt net hetzelfde en worden zij ook niet gezien. Dus zou de fout bij Windows kunnen liggen en hebben die sticks er helemaal niets mee te maken.
 9. Levert niets op. Steeds dezelfde fout die terugkeert Kan niet vernieuwen en ook de K schijf is totaal verdwenen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...