Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

taco

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. geachte mag ik u vriendelijk vragen om : hoe kan ik in het progamma van windows 10 in jouw telefoon als ik de fotos zie op mijn pc en deze opent om deze allemaal te selecterenom over te brengen naar mijn harde schijf ik kan wel enkel foto per foto selecteren om evt te kopieren of te delen of opslaan als ik heb dus een synchroon gemaakt via mijn smartphone en jouw telefoon op mijn pc ik kan dus al de fotos bezien op mijn pc via jouw telefoon maar ik wil deze allemaal selecteren en dan overzetten naar mijn harde schijf graag een oplossing voor dit probleem dank bij voorbaat gilbert
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.