Ga naar inhoud

EvertPloeg

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Bedankt
    EvertPloeg ontving reputatiepunten van kweezie wabbit in Exact Audio Copy 'ziet' audio-CD maar verkenner gooit CD er uit   
    Het is opgelost.
     
    Op de webpagina 'https://www.dell.com/support/article/nl-nl/sln129293/station-voor-optische-schijven-kan-een-schijf-niet-lezen-herkennen?lang=nl' vond ik onderstaande passage :
    De instellingen voor Automatisch afspelen in Windows instellen op standaard
    De functie Automatisch afspelen in Microsoft Windows onderzoekt nieuw gedetecteerde verwisselbare media en apparaten en helpt, op basis van inhoud zoals afbeeldingen, muziek- of videobestanden, een geschikte applicatie te starten om de inhoud af te spelen of weer te geven. Als Automatisch afspelen is uitgeschakeld, gebeurt er mogelijk niets wanneer een schijf is geplaatst. Volg de stappen hieronder om de instellingen voor Automatisch afspelen op de standaardwaarde in te stellen.
    Voor Windows 10, Windows 8.1 of Windows 8:
    Druk op de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren control en druk op Enter. Dubbelklik op het pictogram Automatisch afspelen. Zorg ervoor dat u het selectievakje Automatisch afspelen voor alle media en apparaten gebruiken hebt ingeschakeld. Selecteer elk vervolgkeuzemenu en kies Vraag mij dit elke keer naast elk dvd-, Blu-ray- en cd-item en klik vervolgens op Opslaan.  
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.