Ga naar inhoud

Baron0077

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Baron0077's prestaties

  1. Bedankt voor de uitleg, maar ik blader ook normaal via de Verkenner. Ik heb dus op Archief geklikt, kan dit weer teruggedraaid worden? Het ging mij meer om de veiligheid. Nog een vraag, dat BitLocker, is dat echt nuttig? Ik heb de bestanden op een externe schijf.
  2. Ik zag dit laatst en vroeg mij af of iets met de veiligheid te maken heeft, deze index van de externe schijf. Blijkbaar is er iets gedeeld. Kan dit kwaad?
  3. Het staat op een usb stick, als ik opstart met usb stick kan ik linux mint zien, als ik dan druk op Install Linux Mint begint die, maar bij herstarten pc houd het op.
  4. Ik kan Linux Mint alleen zien via de usb, het installeert niet op de harde schijf. Als ik zo hier en daar rondspeur via internet, ben ik blijkbaar niet de enigste met dit probleem. Na herstarten pc komt het bericht: no boot device found.
  5. Dit heb ik al aangepast, USB staat dus bovenaan en Legacy was al zo ingesteld. Ik heb nog niks geïnstalleerd.
  6. Ik heb de volgorde gewijzigd, USB Storage staat helemaal bovenaan, maar het helpt niet.
  7. Ik heb een refurbished laptop met Windows 10, daar wilde ik Linux Mint Cinnamon 19.3 op zetten. Na de installatie van LM en het wissen van Windows 10 en opstarten werkt Linux niet via de harde schijf, maar alleen via de USB stick. Kan dit komen door UEFI? Ben zelf geen kenner van dit soort termen en is er nog iets aan te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.