Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

JACK2020

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JACK2020

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb een Panasonic TX-55cx680e Viera. Ik wil deze draadloos aansluiten met mijn PC om de video's, foto's en muziek op het TV-scherm te zien. Ik heb de Experiabox V10A van KPN Alvast mijn dank voor uw aandacht met toch stille hoop.
 2. Ben eruit.ben in het kleine scherm gaan experimenteren en ja hoor door naar beneden te scrollen heb ik nu 1809. Bedankt voor het meedenken.
 3. Via microsoft de media optie gedownload.daarna geinstalleerd en de opties bekeken.gekozen om de bestaande apps te behouden. Alles gaat goed.ik zie zelf heel even het bureaublad. Meteen gevolgd door het beginscherm van 1809, maar helaas klein en dan?? Ik zie geen mogelijkheid om dit scherm te veranderen.Ook niet via taakbeheer. Als ik dan me afmeld en met een andere gebruiker inlog, wederom dat kleine wit scherm links boven in.Zie begin van deze topic
 4. Ook geprobeerd met MTC, maar na diverse automatisch door Windowsprogramma uitgevoerde update, het door mij inmiddels grhate kleine beginscherm, zie bij begin van deze topic. Microfoft gechat, maar ook daar kwam ik nietverder mee. Dus nogmaals: Hoe krijg ik na update het goede startmenu waarmee je windows 1809 kunt zoals spraakherkenning, lokatie etc
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...