Ga naar inhoud

JACK2020

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JACK2020

  1. Ik heb een Panasonic TX-55cx680e Viera. Ik wil deze draadloos aansluiten met mijn PC om de video's, foto's en muziek op het TV-scherm te zien. Ik heb de Experiabox V10A van KPN Alvast mijn dank voor uw aandacht met toch stille hoop.
  2. Ben eruit.ben in het kleine scherm gaan experimenteren en ja hoor door naar beneden te scrollen heb ik nu 1809. Bedankt voor het meedenken.
  3. Via microsoft de media optie gedownload.daarna geinstalleerd en de opties bekeken.gekozen om de bestaande apps te behouden. Alles gaat goed.ik zie zelf heel even het bureaublad. Meteen gevolgd door het beginscherm van 1809, maar helaas klein en dan?? Ik zie geen mogelijkheid om dit scherm te veranderen.Ook niet via taakbeheer. Als ik dan me afmeld en met een andere gebruiker inlog, wederom dat kleine wit scherm links boven in.Zie begin van deze topic
  4. Ook geprobeerd met MTC, maar na diverse automatisch door Windowsprogramma uitgevoerde update, het door mij inmiddels grhate kleine beginscherm, zie bij begin van deze topic. Microfoft gechat, maar ook daar kwam ik nietverder mee. Dus nogmaals: Hoe krijg ik na update het goede startmenu waarmee je windows 1809 kunt zoals spraakherkenning, lokatie etc
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.