Ga naar inhoud

JACK2020

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JACK2020

  1. Op 10-12-2018 om 17:02, Gast zei:

    Na update van Windows 10 naar 1809. Verschijnt na installatie heel even het bureaublad, maar meteen daarna een witscherm met linksboven het bijgevoegde schermafdruk.

    De drivers zijn update. Ben erg benieuwd naar een oplossing

    Jack

    scherm.jpg

    Ben eruit.ben in het kleine scherm gaan experimenteren en ja hoor door naar beneden te scrollen heb ik nu 1809. Bedankt voor het meedenken.

  2. Via microsoft de media optie gedownload.daarna geinstalleerd en de opties bekeken.gekozen om de bestaande apps te behouden. Alles gaat goed.ik zie zelf heel even het bureaublad. Meteen gevolgd door het beginscherm van 1809, maar helaas klein en dan?? Ik zie geen mogelijkheid om dit scherm te veranderen.Ook niet via taakbeheer. Als ik dan me afmeld en met een andere gebruiker inlog, wederom dat kleine wit scherm links boven in.Zie begin van deze topic

  3. Op 11-12-2018 om 09:36, Passer zei:

    mmm... blijkbaar was mijn vorige post verwarrend: die laatste zin was aan TS bedoeld en niet aan jou, Stegisoft...  ;)  (TS zit blijkbaar nog bij de 1803 volgens zijn laatste post)

     

    @TS (JackW dus): hoe haalde je hem binnen? Ik vermoed via Windows Update?   Probeer het eens opnieuw, maar nu met MTC (Media Creation Tool) (kan je niet goed volgen: vertel het ons dan maar even)

    Ook geprobeerd met MTC, maar na diverse automatisch door Windowsprogramma uitgevoerde update, het door mij inmiddels grhate kleine beginscherm, zie bij begin van deze topic. Microfoft gechat, maar ook daar kwam ik nietverder mee. Dus nogmaals: Hoe krijg ik na update het goede startmenu waarmee je windows 1809 kunt

    zoals spraakherkenning, lokatie etc

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.