Ga naar inhoud

Frank1981

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Frank1981

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar ik verwacht dat ik nog wel even zal moeten wachten voor die videokaart beschikbaar is. Ik hou je op de hoogte.
 2. Bedankt Dasle Ik veronderstel dat Azerty betrouwbaar is, aangezien je het gebruikt voor je voorstel? Het zal waarschijnlijk ook nog even wachten zijn tot de videokaart leverbaar is. Dan heb ik iets om naar uit te kijken.
 3. De desktop zal op een bureau staan, dus RBG zal wel tot zijn recht komen. Wat betreft de processor: Ik wist niet dat er nieuwe uitkwam. Wat is het voordeel van deze nieuwe processor? Nog efficiënter? Ik heb alleszins nog geduld hoor. Groetjes Frank
 4. Hallo en bedankt voor je antwoord, Dasle. RGB is zeker leuk en een glazen zijkant lijkt me ook wel cool. Is dit voor- of nadeling voor de koeling of heeft dit eigenlijk geen effect? Ik heb een scherm op HDMI maar ik vrees wel dat het zijn beste tijd gehad heeft.
 5. Hallo iedereen. De voorbije 5 jaren heb ik met een MSI laptop games gespeeld. Ik ben daar altijd zeer tevreden over geweest, maar ik kijk nu uit naar iets nieuws, en vooral zwaarder, want mijn laptopje trekt het niet echt meer bij bepaalde games. Ik ben ook op zoek naar een desktop, en niet langer een laptop. Ik heb al veel websites bekeken, maar ik weet niet echt welke betrouwbaar zijn, en/of kwaliteit bieden. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Ik heb aparte laptops voor het werk, dus deze desktop heeft enkel als doel om te geven, en misschien wat eenvoudige tekstverw
×
×
 • Nieuwe aanmaken...