Ga naar inhoud

Frank1981

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frank1981

  1. Ik ben nog steeds aan het wachten. Reeds lange tijd uiteraard, maar het probleem ligt bij de videokaart, die maar niet leverbaar is. Alle andere onderdelen zijn reeds lange tijd aanwezig. We blijven geduldig, en gelukkig werkt mijn oude MSI laptop nog goed.
  2. Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar ik verwacht dat ik nog wel even zal moeten wachten voor die videokaart beschikbaar is. Ik hou je op de hoogte.
  3. Bedankt Dasle Ik veronderstel dat Azerty betrouwbaar is, aangezien je het gebruikt voor je voorstel? Het zal waarschijnlijk ook nog even wachten zijn tot de videokaart leverbaar is. Dan heb ik iets om naar uit te kijken.
  4. De desktop zal op een bureau staan, dus RBG zal wel tot zijn recht komen. Wat betreft de processor: Ik wist niet dat er nieuwe uitkwam. Wat is het voordeel van deze nieuwe processor? Nog efficiënter? Ik heb alleszins nog geduld hoor. Groetjes Frank
  5. Hallo en bedankt voor je antwoord, Dasle. RGB is zeker leuk en een glazen zijkant lijkt me ook wel cool. Is dit voor- of nadeling voor de koeling of heeft dit eigenlijk geen effect? Ik heb een scherm op HDMI maar ik vrees wel dat het zijn beste tijd gehad heeft.
  6. Hallo iedereen. De voorbije 5 jaren heb ik met een MSI laptop games gespeeld. Ik ben daar altijd zeer tevreden over geweest, maar ik kijk nu uit naar iets nieuws, en vooral zwaarder, want mijn laptopje trekt het niet echt meer bij bepaalde games. Ik ben ook op zoek naar een desktop, en niet langer een laptop. Ik heb al veel websites bekeken, maar ik weet niet echt welke betrouwbaar zijn, en/of kwaliteit bieden. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Ik heb aparte laptops voor het werk, dus deze desktop heeft enkel als doel om te geven, en misschien wat eenvoudige tekstverwerking. Wat is mijn budget? - 2.500 euro ongeveer. Een merkcomputer of een samenstelling? - Hier heb ik dus twijfels over. Ik was heel tevreden over MSI, maar misschien zijn er goedkopere alternatieven maar je meer waar krijgt voor je geld. Ga ik overklokken? - Hoeft niet Ga ik later upgraden? - Ik zou hier graag ruimte voor hebben, ja. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - DVD hoeft zeker niet meer, maar een goede Wifi is noodzakelijk, want ik heb hier geen kabel. Ga ik zelf assembleren? - Ik heb hier geen verstand van, dus laten assembleren liefst. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows 10 home liefst ja. Ga ik zelf installeren? - Nee Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Een mooie behuizing is wel leuk, maar bepaalde merken bieden standaard ook mooie behuizingen. Heb ik nog randapparatuur nodig? -Een game keyboard en een mooi scherm heb ik zeker nog nodig, maar is momenteel niet echt prioriteit. Heb ik specifieke wensen? - Niet echt, liefst niet te lawaaierig. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - België, dus zeker azerty. Ik weet niet welke webwinkels echt betrouwbaar zijn. Vandaar mijn vraag hier. Alvast bedankt Frank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.