Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Kadoim

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dag allemaal, Bestaat er een manier in PowerPoint 2016 om uit te schakelen dat je automatisch naar de volgende slide gaat wanneer je op een dia klikt? Ik zou willen werken met enkel actieknoppen, en niet met de automatisch klik-naar-de-volgende-dia-functie. Ik heb al heel wat zitten Googlen en blijkbaar bestond de functie - makkelijk vindbaar - in vorige versies van PowerPoint wel, maar ik heb me nu al dood gezocht in PP 2016, en tevergeefs. Wat ik al gevonden heb, is de 'nepoplossing' om een onzichtbaar kader voor je dia's te plaatsen waaraan je de actie 'geen' verbindt. Het probleem is dat alle andere video's, fragmenten en/of actieknoppen dan ook niet meer aanklikbaar zijn. Kan iemand mij helpen? Alvast heel erg bedankt! Kadoim
 2. Kadoim

  Nieuwe laptop

  Ik zou graag een laptop kopen, maar ik heb naar mijn gevoel te weinig verstand van computers om een verantwoorde keuze te kunnen maken. Wat ik nodig heb, is een laptop voor thuisgebruik - vnl de Officeprogramma's en internet. Ik werk ook nogal eens graag met fotobewerkingsprogramma's of programma's om filmpjes te maken (zoals bvb Magix). Daarnaast is het zeker de bedoeling om er nu en dan eens een gedownloade film op te bekijken, dus het scherm is liefst minimum 17" groot - bij voorkeur led aangezien dat veel minder verbruikt (tenzij iemand van mening is dat dat laatste geen goed idee is). Ik word nogal zenuwachtig van trage computers (wie niet?), dus de kloksnelheid is liefst hoog genoeg en aangezien ik veel foto's trek en daar filmpjes van maak, heb ik graag een geheugen van minimum (!) 500GB - bij voorkeur meer. Een ingebouwde kaartlezer, een numeriek klavier en voldoende USB-poorten zijn zekere pluspunten. Budgettair gezien hoop ik toe te komen met een € 1200. Bij Eurosys is het binnenkort computerfestival en het zijn opendeurdagen bij LB Computer Systems - voor de mensen die dat kennen. Beide winkels hebben een promotiefolder uitgebracht, te bekijken op Eurosys promotiefolder en http://www.lbcomputersystems.be/folder/folder.pdf. Denken de kenners dat daar een goede laptop voor mij tussen staat? Of moet ik me niet laten verblinden door tijdelijke promoties en hebben jullie een ander model in gedachten dat bij mij lijkt te passen? Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.