Ga naar inhoud

rosanijboer

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rosanijboer's prestaties

  1. Hierbij het nieuwste bestand uit BlueScreenView Daarnaast bedoelde ik met gereset dat er geprobeerd is de computer terug te brengen naar de fabrieksinstellingen ( of dit succesvol was geen idee maar de problemen leken eerst verholpen te zijn). Dumpp.txt
  2. Hallo, Een paar maanden terug ben ik door dit forum geholpen betreffende het oplossen van een BSOD (zie BSOD1 en BSOD2) waarna het BSOD steeds voor een langere tijd weg was en daarna opeens weer meerdere malen per week uit het niets terug kwam. Ik vroeg mij af of iemand mij hier verder mee kan helpen, ik heb tot nu toe dezelfde stappen doorlopen als aangegeven zijn bij BSOD2 met als laatste stap het downloaden van Memtest 86+ en het latten runnen, hierbij word een PASS aangegeven.
  3. Na de computer te hebben gereset en verschillende programma's te hebben gerund vertoond deze over een langere periode heen nog steeds verscheiden BSOD. Hiervoor heb ik opnieuw de eerder genoemde stappen doorlopen en is het mij eindelijk gelukt om via USB te booten (deze instelling was geblokkeerd en kon eerst niet gedeblokkeerd worden). vervolgens heb ik Memtest 86+ opnieuw laten runnen, welke vervolgens een PASS aangeeft.
  4. Er zijn geen foutmeldingen van de integriteit gevonden
  5. Hierbij het bestand BSOD2.txt
  6. Hallo, Een paar maanden terug ben ik geholpen met het oplossen van een BSOD op mijn laptop, hoewel deze even weg was blijft het BSOD nu steeds terug komen. Kan iemand mij hiermee helpen?
  7. Hallo, Nadat de stappen zijn gevolgd is het volgende resultaat verkregen Fixlog.txt
  8. Hallo, Nee ik heb geen Norton De scan van Farbar Recovery Scan Tool geeft de volgende twee resultaten FRST.txt Addition.txt
  9. Ik dacht laat ik het voor de grap nog een keertje doen en nu geeft hij wel 1 dmp bestand welke ik gezipped heb en via de volgende link te vinden is. https://gofile.io/d/cp2j86
  10. Hallo, Nee ik heb nergens aangezeten, de laptop is opnieuw opgestart. Waarna ik het allereerste programma opnieuw heb laten runnen, aangezien er werd gezegd dat er geen bestanden in de linkjes stonden, alleen nu komt daar ook geen resultaat uit.
  11. Hallo, Wanneer ik Blue Screen View opnieuw laat runnen geeft deze aan dat er geen bestanden zijn. ik vraag mij af wat dit betekend.
  12. Hallo, Hierbij nu de juiste downloadlink https://gofile.io/d/E6B2Lj
  13. Hallo, Hierbij de verkregen link: https://filedropper.com/d/s/njrEmQZ3hZLl5WAU1iH3PlHNFUnJcF
  14. Beste. Ik heb de memtest net gedownload en op een usb stick gezet (via de auto installer). Alleen mijn windows wil niet naar de usb stick booten terwijl de 'usb boot' wel aan staat in de BIOS. We hebben meerdere usb poorten geprobeert en elke keer weigert het via de usb te booten. De melding is iets in de richting van 'Cannot boot from USB device'. Er zit geen cd lezer in mijn laptop dus dat werkt niet. Ook volgens de handleiding zoals hierboven staat dat ik de usb moet kiezen als 'first bootable drive', maar die instelling staat niet in mijn BIOS. Zijn er nog aanvullende tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.