abbs

Moderator
 • Aantal items

  1.317
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.100 profielweergaven
 1. Ik denk dat "Calvus" dit bedoelt: http://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=197590
 2. Hallo, Dat de laptop zeer traag reageert met het uitvoeren van programma's en niet alleen op het internet (anders zeggen ze dat het aan je internet ligt) Dus dat het werken erop zoals een word bestand maken of een programma gebruiken.
 3. Hallo, Je weet nu waar je het moet zoeken, maar bedankt en graag gedaan.
 4. Hallo, Ik denk dat je beter eens je Chrome kan resetten eens al die extensies weg: https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=nl
 5. Dat weet ik wel zeker, je mag FRST met bijbehorende logjes weer verwijderen en dan zijn we klaar
 6. Hallo, Is die melding nu weg?
 7. Hallo, Ik begrijp wel waarom je Chrome het niet goed doet er zitten ook zoveel extensies in. We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 8. Hallo, Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 9. Hallo, Mooi dat alles weer goed werkt als er verder geen problemen meer zijn doe; Malwarebytes kan je laten staan en één maal in de week (na te hebben geupdate) je pc mee scannen. Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 10. Hallo, Je heb gelijk ik zat even bij Windows 10 Maar verwijder MSE en neem toch Avira Free die is zeker beter.
 11. Hallo, Dus het was geen verbetering? Dan zou ik aanspraak maken op mijn garantie (maak wel eerst een back-up van al je belangrijke bestanden enz)
 12. Hallo, Ccleaner een back-up laten maken is altijd aanbevolen gaat er iets fout kan je weer terug zetten. Dan over je updates maak daarvoor hier een nieuw onderwerp Klik met een verwijzing naar dit onderwerp. Over Windows Defender, hier zou ik een andere virusscanner voor nemen de detectie van Defender is niet zo goed neem Avira Free.
 13. Hallo, Dat ziet er netjes uit, nu kunnen we Ccleaner uitvoeren.(zoals ik hier omschrijf) Start CCleaner op. Klik in de linker kolom op Cleaner. Klik achtereenvolgens op Analyseren en Schoonmaken. Klik vervolgens in de linker kolom op Register en klik op Scan naar problemen. Als er fouten gevonden worden klik je op Herstel geselecteerde problemen en OK. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken, klik op JA. en kies dan Herstel alle geselecteerde fouten. Sluit hierna CCleaner af. Vertel hoe de pc hierna draait.
 14. Hallo, Ik wet niet of ik dat programma moet geloven maar hier kan je de nieuwste downloaden: https://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=48130 Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download Zoek.exe naar het bureaublad. Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Zoek.exe uitvoeren (voor meer informatie kunt u deze handleiding raadplegen) Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7, 8 en 10 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. firefoxlook; torpigcheck; emptyfolderscheck;delete standardsearch; filesrcm; services-list; autoclean; startupall; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog. Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
 15. Hallo, Klik met de rechtermuisknop op de startknop en klik op uitvoeren, type hier het commando msconfig gevolgd door enter. Open het tabblad "Services" en vink de optie "Alle Microsoft services verbergen" aan. Klik nu op de knop "Alles uitschakelen" Open nu het tabblad "Opstarten" en klik op "Taakbeheer openen" Schakel bij het tabblad opstarten nu alles items uit door deze één voor één te selecteren en op Uitschakelen te klikken. <=== noteer wel eerst welke stonden aangevinkt (straks makkelijk met terug plaatsen). Hoe werkt de pc nu?