Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.991 profielweergaven
 1. Log maken

  Hallo, Die kan je gebruiken, als je FRST start krijg je een melding dat die eerst gaat updaten.
 2. Hallo, Alleen leden kunnen de logjes zien, maar je hoeft niet bang te zijn dat ze daar wat mee kunnen doen. Via de logjes zie je alleen wat op je pc staat en niet belangrijke inhoud van bestanden, foto's of wat dan ook. Heb je Malwarebytes Premium zo uitgeschakeld leest u hier. We gaan je oude Java's verwijderen deze kunnen vol zitten met lekken waardoor je malware kan krijgen. Dus zorg dat Java altijd up-to-date is. Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek de volgende programma's, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Java 8 Update 102 Java 8 Update 121 Java 8 Update 131 Java 8 Update 141 Java 8 Update 144 Java 8 Update 151 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Ga naar de map Downloads open die en slep de tool FRST naar je bureaublad. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 3. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Hierna kan je Java weer downloaden: https://www.java.com/nl/download/
 3. Hallo, Dat is zeker een lijst ik ga je verplaatsen naar sectie malware om je beter te kunnen helpen. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 4. hcoort

  Hallo, Doe het volgende: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 5. Hallo, Ik denk dat er meer aan de hand is: Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op mbam-setup-3.X.X.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten. Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure. Nadat de installatie gereed is zal automatisch de 14 dagen proefversie actief zijn. Hoe u de proefversie van Malwarebytes Premium kunt uitschakelen leest u hier. Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates. De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgende bericht.
 6. hcoort

  Hallo, Zou je nog eens het logje hier van Malwarebytes willen plaatsen en vertellen of er nog problemen zijn?
 7. hcoort

  Hallo, Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. OnlineMapFinder Internet Explorer Homepage and New Tab Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op mbam-setup-3.X.X.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten. Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure. Nadat de installatie gereed is zal automatisch de 14 dagen proefversie actief zijn. Hoe u de proefversie van Malwarebytes Premium kunt uitschakelen leest u hier. Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates. De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgende bericht.
 8. hcoort

  Hallo, Het volgende programma is malware, en een browser hijacker heb je aan boord die gaan we met de volgende stappen verwijderen. Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. OnlineMapFinder Internet Explorer Homepage and New Tab Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Ga naar de map Downlo0ads open die en sleep FRST naar het bureaublad. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 3 Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 9. hcoort

  Je doet het heel goed, Is dit in Edge, IE, Chrome of Firefox, dus mijn vraag is in welke browser.
 10. hcoort

  Hallo, Netjes, in welke browser heb je het probleem?
 11. hcoort

  @hcoort Ik heb berichten van een lid verborgen omdat die hier niet mogen antwoorden: https://www.pc-helpforum.be/topic/46770-wie-analyseert-je-logje/ Dit is omdat alleen leden met een opleiding voor Security Helper hier mogen helpen. Dus neem alleen de raad aan van een Security Helper.
 12. hcoort

  Zou je het genen willen uitvoeren waar ik naar vroeg.
 13. hcoort

  Hallo, In welke browser is dit? Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 14. Hitmanpro alert

  Hallo, Dan deze: U bepaalt welke pictogrammen zichtbaar zijn in het Systeemvak, van welke programma's u via dit vak meldingen krijgt en welke pictogrammen niet zichtbaar zijn. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op de Taakbalk. Klik op Eigenschappen. Klik onder 'Systeemvak' op Aanpassen. Een venster opent waarin u kunt aangeven welke pictogrammen en meldingen in het Systeemvak worden weergegeven. Links in het venster staan de programma's. Klik achter een programma op het uitklapmenu. Kies de gewenste optie; 'Pictogram en meldingen weergeven', 'Pictogram en meldingen verbergen' of 'Alleen meldingen weergeven'. Doe dit vervolgens voor alle programma's en klik tot slot op OK. Wil je ook nog een icoon op het Bureaublad klik de volgende stappen: Klik Deze pc en vervolgen klik C: > Program Files (x86) > HitmanPro-Alert > en daar zie het icoon om het programma te starten. Klik met je rechtermuis knop op het icoon > klik op Kopiëren naar > Bureaublad (snelkoppeling maken)
 15. Hitmanpro alert

  Hallo, Ik neem aan dat je Windows 10 heb. Klik links onder op Start > klik Instellingen > klik Persoonlijke instellingen > klik Taakbalk. Ga in dat blad naar "Systeemvak" en klik op Selecteren welke pictogrammen op de taakbalk worden weergegeven. Zet daar HitmanPro-Alert aan, als het goed is staat de icoon nu rechts onder (misschien moet je eerst nog op het ^ klikken om het te zien). Via dat icoon kan je HitmanPro-Alert starten. Wil je ook nog een icoon op het Bureaublad klik de volgende stappen: Klik Deze pc en vervolgen klik C: > Program Files (x86) > HitmanPro-Alert > en daar zie het icoon om het programma te starten. Klik met je rechtermuis knop op het icoon > klik op Kopiëren naar > Bureaublad (snelkoppeling maken) Hierna zou alles goed moeten zijn.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×