Ga naar inhoud

abbs

Moderator
 • Aantal items

  5.203
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

8.289 profielweergaven
 1. Hallo, Als je app-Mail niet gebruikt verwijder dan de account eruit. en account uit de Mail- en Agenda-apps verwijderen Kies in de app Mail of Agenda de optie Instellingen linksonder. Opmerking: Kies op een telefoon of tablet de optie Meer. onder aan de pagina voor de optie Instellingen. Kies Accounts beheren en daarna het account dat u wilt verwijderen.
 2. Hallo, De eerste is de standaard app Mail programma die in Windows 10 zit, de 2de is je Outlook uit Office. Je moet bij je instellingen wat veranderen klik Start > klik Instellingen > klik Apps > klik op Standaard-apps > stel onder E-mail je Outlook in (ik heb app-mail als voorbeeld).
 3. Ik zie alleen: Microsoft Office Professional Plus 2016 (HKLM\...\Office16.PROPLUS) (Version: 16.0.4266.1001 - Microsoft Corporation)
 4. Hallo, Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 5. Hallo, Alleen een echte link kan ik nakijken, maar zoals al word aangegeven die nieuwsbrief zit vol trackers dus uitkijken. Meer kan ik er niet van maken.
 6. Hallo, Ik zie dat Malwarebytes op je pc staat, doe daar een scan mee en plaats de uitslag.
 7. Hallo, Ik wil wel even mee kijken, maak daarvoor de twee logjes hoe lees hier: https://www.pc-helpforum.be/topic/66846-een-logje-met-farbar-maken/
 8. abbs

  Foutcode

  Dan heb ik geen oplossing voor je, misschien nog iemand anders.
 9. Hallo, Zou je de link in kladblok willen plakken en dat bestand als bijlage in het volgende bericht. Dan kan ik die link eens nakijken, en mag ik vragen van wie die nieuwsbrief komt.
 10. abbs

  Foutcode

  Hallo, 1. Open een opdrachtprompt met admin. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de Windows-knop en selecteer vervolgens opdracht prompt (admin). Open "opdrachtprompt met admin" Uitleg. 2. Typ de volgende opdracht en druk vervolgens op Enter. (let wel op voor de spaties voor /) DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Het kan enkele minuten duren voordat de opdracht bewerking is voltooid. 3. Typ de volgende opdracht en druk op Enter. (let wel op voor de spatie voor /) sfc /scannow Het kan enkele minuten duren voordat de
 11. abbs

  Pc enorm traag

  Hallo, Hoe draait nu alles.
 12. abbs

  Foutcode

  Hallo, Heb je apparaten via USB aan deze pc gekoppeld of waren die eraan gekoppeld. Printer, USB harddrive koppel die aan en probeer het nog eens.
 13. abbs

  Foutcode

  Hallo, Download de update eens hier (de 9de vanaf boven) https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4535680 Word hij dan wel geïnstalleerd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...