Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  4.692
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.790 profielweergaven
 1. abbs

  Systeem update

  Hallo, Segurazo blijkt een antivirusprogamma te zijn die je beter niet op je pc kan hebben. We kunnen beter eerst (zoals falstring) aangeeft je pc nakijken. Maar een nieuw onderwerp aan in de sectie Malware: https://www.pc-helpforum.be/forum/25-bestrijding-malware-virussen/ Plaats daar de twee logjes die je straks verkrijgt. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Doe mee met de PC Helpforum Prijsvraag en win een leuke prijs ! Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe in het nieuwe onderwerp in de sectie Malware van dit forum. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 2. abbs

  Systeem update

  Hallo, Deze fout melding kunnen aan een aantal dingen liggen. Welke Windows versie gebruik je nu doe daarvoor het volgende: Klik links onder op het vergrootglas > type in het zoekveld Winver. Dan krijg je een overzicht van je versie. Welke virusscanner staat op je pc?
 3. abbs

  irritant probleem

  Hallo, Reset Chrome eens en kijk of het dan weg is: Reset Google Chrome.
 4. abbs

  irritant probleem

  Hallo, Dat zijn je Bladwijzers op je "Bladwijzerbalk". Open Chrome > klik rechts boven op de drie puntjes > klik op Instellingen > scrol naar Vormgeving. Klik nu op het schuifje achter Bladwijzerbalk weergeven. Dan is het weg.
 5. abbs

  dll missing

  Hallo, Ik begrijp je reactie, maar er zijn ook andere oplossingen. Ik ben ook geen politie agent met een wijzende vinger maar ik wil je wel waarschuwen dat dit soort tools poorten open zet, waardoor je makkelijk kan worden aangevallen vooral gevaarlijk als betalings- acties, bankzaken enz er op doet. En dit is meer de insteek waarom wij hiervoor waarschuwen. Ook als ik tools zou inzetten om je probleem op te lossen zouden deze de HackTool verwijderen want het is een virus daarom waarschuwen we eerst en laten de keuzen aan jezelf voor we verder zouden gaan dat is wel zo eerlijk.
 6. abbs

  dll missing

  Hallo, Heb je voordat je dit probleem (.dll melding kreeg) een programma verwijderd? Ik zie ook dat je een KMSAuto gebruikt, dit programma word gebruikt om of Windows of Office legaal te laten draaien. Wij als forum werken niet mee met illegale software waardoor fouten en problemen door ontstaan. Dus verwijder eerst de illegale software voor we verder kunnen gaan, doe daarna: Stap 1. Download CKScanner by askey127 naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op CKScanner.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren.Klik vervolgens op de knop Search For Files.Wanneer de zandloper/rondje van de cursor verdwijnt, klik je op Save List To File.Een berichtvenster opent, klik op OK en het bestand word opgeslagen.Op het bureaublad staat een logbestand met de naam (ckfiles.txt).Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Stap 2. Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download Zoek.exe naar het bureaublad. Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Zoek.exe uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers.Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten.Windows Vista, 7, 8 en 10 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster:Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. silentrunners: startupall: aegisE5.dll;a Klik nu op de knop "Run script".Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is).Mocht na de herstart geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw, de log verschijnt dan alsnog.Voeg nu het geopende logbestand in het volgende bericht als bijlage. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
 7. abbs

  dll missing

  Hallo, Zou je het volgende ook nog willen doen: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 8. Eindelijk verlichting bij het feesten in de tuin.
 9. Hallo, Als de tijd en datum goed stonden doe. Ik heb de download van Firefox geuplote hier: https://we.tl/t-Cgy9kn9LO2 Kijk of je die kan downloaden en installeren.
 10. Hallo, Heel apart, ik kreeg nog een aanvulling van een medewerker. Staat de tijd en datum goed (zie je rechts onderin).
 11. Hallo, Ik kom er niet achter wat jou probleem veroorzaakt, doe eens systeemherstel naar een datum voor je dit probleem had. Uitleg: https://www.seniorweb.nl/artikel/problemen-oplossen-met-systeemherstel-windows-10
 12. Hallo, Zijn er meer apparaten verbonden aan je internet en hebben die ook problemen?
 13. Hallo, Doen we toch nog een scan, neem de tijd ervoor deze kan uren duren. Lees het eerst door vooral hoe je een logje verkrijgt. Download ESET Online Scanner en sla deze op het bureaublad op. Klik met de rechtermuisknop op eset online scanner_enu.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren.Wanneer het hulpprogramma wordt geopend, klikt je op Aan de slag.Lees en accepteer de licentieovereenkomst.Klik in het venster 'Welkom bij ESET Online Scanner op Aan de slag.Selecteer of u anonieme gegevens naar ESET wilt verzenden.Opmerking: als u het scherm "Welkom terug bij ESET Online Scanner " ziet, klikt je op Computerscan > Volledige scan.Klik op de optie Volledige scan.Selecteer ESET potentieel ongewenste toepassingen laten detecteren en deze in quarantaine laten plaatsen en klik vervolgens op Scan starten.ESET begint nu met het scannen van uw computer. Dit kan wat tijd kosten.Wanneer de scan is voltooid en bedreigingen zijn gedetecteerd, selecteert je Scanlog opslaan. Bewaar het op je bureaublad als eset.txt. Klik op Doorgaan.ESET Online Scanner kan vragen of je de functie Periodieke scan wilt inschakelen. Klik op Doorgaan.Op het volgende scherm kunt je feedback over het programma achterlaten als je dat wilt. Vink het vakje aan voor het verwijderen van applicatiegegevens bij het sluiten. Als je feedback hebt achtergelaten, klikt je op Verzenden en doorgaan. Zo niet, sluit dan zonder feedback.Voeg het (eset.txt) bestand wat je heb gemaakt als bijlage toe aan het volgende bericht.
 14. Ook via IE.(internet exlorer)
 15. Zet die eens op je pc en test het dan: https://www.mozilla.org/nl/firefox/all/#product-desktop-release (plaats er nog geen extensie of wat dan in).
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...