Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.108 profielweergaven
 1. abbs

  Opstarten

  Dat mag je zeker zo proberen , maar ik wilde via de tool FRST kijken of alleen Chromium op je pc is gekomen. Probeer Chromium te verwijderen en voer ter controle dan FRST uit, dit om zeker te weten dat alles weg is.
 2. abbs

  Opstarten

  HYallo, Ik heb je even verplaats naar de malware sectie, dit om je beter van dienst te zijn. Doe het volgende eens: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 3. abbs

  Laptop Medion Aldi installatie progs

  Hallo, Probeer het eens op de volgende manier: https://www.tradersonly.nl/faq/computerhulp/microsoft-store/
 4. abbs

  Uitschakelen Windows Firewall

  Jammer dat ze zoveel tegen strijdige verhalen zijn, maar als zij het zeggen is het zeker goed (zij zijn de makers). Dan doen we hier een
 5. abbs

  Uitschakelen Windows Firewall

  Hallo, Heb je de betaalde " BullGuard Internet Security gedownload" ? Welke heb je: https://www.topreviews.nl/bullguard-internet-security-review/ Voor hoeveel jaar heb je hem gekocht?
 6. abbs

  Uitschakelen Windows Firewall

  Hallo, Heb je de pc al eens herstart? Volg anders eens de stappen die hier staan: https://computerstepbystep.com/windows_firewall_service.html De Services uitzetten.
 7. Hallo, Dat is mooi dat alles weer goed is 👍
 8. Het bestand wat je eerst moet downloaden staat erbij, bekijk anders eerst de handleiding: Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. (lukt dit niet laat het even weten)
 9. Hallo, Dan zijn die waarschijnlijk al verwijderd, ga verder met de volgende stappen 👍
 10. Hallo, Zorg nu eerst dat je de laatste updates binnen heb: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4028685/windows-10-get-the-update Hierna kan je de tool FRST met bijbehorende logjes verwijderen, als dat is gelukt kan je de virusscanner naar keuzen installeren. ps. zorg altijd voor een goede back-up.
 11. Hallo, Heel raar dat hij dit deed ik had geen rare dingen in de fix gezet, maar ik zie dat Avira nu beter is verwijderd. De vraag hoe werkt de pc nu (je kan hem gewoon gebruiken Devender is als het goed is nu je virusscanner)
 12. Hallo, Is er een reden waarom je nog niet de nieuwste versie van Windows 10 gebruikt? Jij heb: Windows 10 Home Versie 1709 16299.309 We zijn al bij: Windows 10 Home Versie 1803 17134.228 Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 13. Hallo, Verwijder Avira en Malwarebytes eens (installeer het nog niet opnieuw) Gebruik daarvoor de verwijder tool: Avira: Verwijdertool. Mbam: Verwijdertool. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 14. Hallo, We gaan even kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 15. Hallo, We gaan eens kijken of je een virus heb (als je het volgende programma niet bezit download het via Firefox) Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op mbam-setup-3.X.X.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten. Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure. Nadat de installatie gereed is zal automatisch de 14 dagen proefversie actief zijn. Hoe u de proefversie van Malwarebytes Premium kunt uitschakelen leest u hier. Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates. De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgende bericht.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.