Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  4.876
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

6.475 profielweergaven
 1. Hallo, Heel goed "Bitdefender" en dan Malwarebytes één maal in de 2 weken mee scannen is goed. Verder bedankt en graag gedaan (en je bent altijd welkom hoor) Dan doe
 2. Hallo, AdwCleaner is ook een onderdeel van Malwarebytes, het beste kan je Malwarbytes als second opinion blijven gebruiken word er dan wat gevonden kan je vervolg stappen inzetten zoal;s AdwCleaner. Het kan soms ook te veel aan tools zijn om te gebruiken zonder begeleiding. Het logje was goed en zijn we klaar.
 3. Juist dit is het doel van popups en er word aardig aan verdient je mag de laatste stap doen: Met het onderstaande tool ruim je de meeste tools op die we hebben gebruikt: Download KpRm van Kernel-panik en sla deze op uw bureaublad op. Klik met de rechtermuisknop op KpRm.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren.Krijg je een melding van "SmartScreen" klik op Meer informatie en klik op Toch uitvoeren.Zet een vinkje bij: - Gereedschap verwijderen - Creëer een herstelpunt Klik op de knop "Uitvoeren"en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt met de naam kprm-(date).txt..Plaats de inhoud van dit tekstbestand in je volgende bericht als bijlage.Note: Mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 4. Hallo, Iobit kan verder geen kwaad, maar hoe staat het hierna met je probleem?
 5. Hallo, Ja dat is zonden van je licentie. Laat AdwCleaner alles van lobit weer terug zetten. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Quarantaine, vink daar aan wat terug kan. Klik vervolgens op de knop Quarantaine, klik in het scherm op Voorgeïnstalleerde software (zie afbeelding). Daar kan je "WildTangent" terug halen. Vink alles weer aan en klik op Herstel.Volg de stappen. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren.Druk op de Fixen knop.Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. IK heb de items van Epson ook in de fix gezet, ze zijn niet gevaarlijk maar kunnen storen. Dit soort programma's zorgen vaak voor extra software of niet de juiste driver, drivers kan je beter bij de maker zelf vandaan halen.
 6. Hallo, Verder zien de logjes er goed uit, Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen.Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord.Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 7. Hallo, Defender vind een PUP (Potentieel Ongewenst Programma) deze is afkomstig van de advertenties die worden weergegeven als onderdeel van de installatie van Teamviewer, niet van de Teamviewer zelf. Dus die kan je toestaan als je Teamviewer wil installeren.
 8. Hallo, Doe het volgende eens: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 9. Hallo, De software van Iobit (ik zal het netjes houden) doet niet wat een ander gratis zou doen, en dat geld voor vele clean en driver programma's. Als je wil gaan we alles van Iobit verwijderen, de preinstall is een eigen keuzen en kunnen geen kwaad ze nemen alleen extra ruimten in. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen.Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 10. Netjes gedaan, verder bedankt en graag gedaan (dan sluit ik dit onderwerp).
 11. Hallo, Heel goed, dan mag je het laatste doen: Malwarebytes kan je laten staan en één maal in de week (na te hebben geupdate) je pc mee scannen. Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen.Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord.Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd. Hierna zijn we klaar en kan je weer van je laptop genieten. Ps; meld op het vorige forum dat er geen problemen meer zijn wel zo netjes: https://www.pchelpforum.nl/index.php?topic=1447.msg12887
 12. Hallo, Mooi dat er niks is gevonden, hoe draait de laptop nu?
 13. Hallo, Heel goed, doen we nog een test. Lees het eerst goed door en voer het dan uit. Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op MBSetup.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten.Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure.Die is hier na te lezen HandleidingKlik vervolgens op de knop Scannen om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates.De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Quarantaine" en daarna op "Gereed".Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Detectiehistorie", klik op "Historie". Dubbelklik op het recentste "Scan detectie". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht. Hoe je een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest je hier.
 14. abbs

  windows10

  Hallo, Bedankt en graag gedaan, doe ik hier een slotje op.
 15. abbs

  windows10

  Hallo, Heel goed gedaan, dan over het schoonmaken "Malwarebytes" kan je 1x in de twee weken mee scannen. De tools die ik heb laten gebruiken kan je niet zonder begeleiding gebruiken dus word je pc te langzaam trek je hier aan de bel trekken
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...