Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.747
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.814 profielweergaven
 1. Hallo, Is het mogelijk om de HD weer in zijn pc te plaatsen en dan de volgende tool te draaien: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 2. Hallo, Doe het volgende: Download esetsmartinstaller_enu.exe naar je bureaublad. Eset Online Scanner uitvoeren. Dubbelklik op "esetonlinescanner_enu.exe", Eset opent klik op Get started. Wanneer u een melding krijgt van het Gebruikersaccountbeheer klik op Ja, "Terms of use" opent klik op de knop "Accept". "Computer scan settings" opent, vink daar "Get started" aan. Bij Before we start... vink "No thanks, I am not interested en Disable feedback system" aan en klik "Continue". Bij Choose a scan type kies "Full Scan". Bij Detection of Potentially Unwanted Applications vink: - Enable ESET to detect and quarantine potentially unwanted applications Klik op "Start scan", deze scan kan geruime tijd in beslag nemen en gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Na het scannen: Als er niks word gevonden klik op "Continue", en als laatste "Submit and close". Zijn er bedreigingen gevonden klik dan op "Show list of results", klik op "Save scan log" geef als Bestandsnaam "Eset.txt" en plaats het op je bureaublad. Klik vervolgens een aantal maal op "Continue" en als laatste op "Submit and close". Voeg het logbestand met de naam "Eset.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht.
 3. Hallo, Bedankt en graag gedaan.
 4. Dan ben ik toch bang dat je HD aan het eind is, aan je software en Windows ligt het niet. De gebruikte programma's mag je weer verwijderen.
 5. Hallo, Zorg dat de tool FRST op je bureaublad staat. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Hoe is het met de traagheid hierna?
 6. Bedankt en graag gedaan (dan doe ik deze op slot).
 7. Hallo, Dan laat je die aan en mag je de laatste stap doen: Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 8. Hallo, Dan mag je opnieuw FRST uitvoeren: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 9. Bedankt en graag gedaan dan sluiten we deze met een
 10. Computer zijn ook vaak moeilijk te begrijpen. Maar vaak na een herstart zet Windows zich weer goed wat nu dus is gebeurt.
 11. Hallo, Om Symantec te verwijderen is een oplossing: http://symantec-removal.blogspot.com/ Hier nog meer uitleg en filmpjes: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&ei=DIbhXLDlPM7XwQL2666oBw&q=Symantec+Endpoint+Protection+verwijderen+via+wachtgwoord&oq=Symantec+Endpoint+Protection+verwijderen+via+wachtgwoord&gs_l=psy-ab.3..33i160l2.3810.13115..13752...0.0..0.141.2038.25j3......0....1..gws-wiz.......0i71j0i67j0j0i203j0i22i30j33i22i29i30.MXS_OnDowVQ Dus probeer het op die manier.
 12. Hallo, Dan laten we het zo en ga je weer van je pc genieten. 😊 Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 13. Maar dan loopt Ccleaner nu wel door?
 14. Hallo, Herstart je pc en kijk hoe hij daarna werkt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.