Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.995
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.221 profielweergaven
 1. Bepaalde programma's worden gemaakt als vervolg tools als er verdere stappen ondernomen moeten worden om een pc te ontdoen van malware/adware. Hier behoord AdwCleaner bij, AdwCleaner is niet gemaakt als wekelijks onderhouds- programma wat vele mensen wel denken. Dit soort programma's kunnen dan beter onder begeleidingen worden uitgevoerd, maar omdat de meeste mensen eerst via Google gaan zoeken komen ze dit soort programma's tegen terwijl ze niet eens de werking ervan weten. Maar ieder is vrij om te doen, maar ik waarschuw alleen dat ze niet raar moeten kijken als het eens mis gaat want niet altijd helpt dan een backup van het programma.
 2. Hallo, Hoe is dat filmpje op de exsterne schijf gezet, via de Humax-ontvanger of via een pc?
 3. Hallo, Als je de exsterne schijf aan een pc aansluit kan je dan wel het filmpje afspelen?
 4. Hallo, Wat voor bestand is het je heb bv AVI, MP4 en MPEG? Welke fout melding krijg je (maak daar een printscreen van). Waarom staat het filmpje in je prullenbak? Met welk programma wil je het afspelen?
 5. Hallo, $Recycle.bin is de prullenbak van Windows, wil je een bestand daaruit terug zetten of de prullenbak repareren? Graag meer info, ook over wat voor bestand het gaat.
 6. Hallo, Heel goed, dan heb je Avast Clean up premium niet nodig Dan sluit ik dit onderwerp.
 7. Hallo, Je gebruikt zeker de gratis versie van avast (niks mis mee). Het nadeel van een gratis programma is dat je met regelmaat reclame ervan krijgt om hun producten te verkopen. Ze proberen met deze melding om Avast Clean up premium te kopen, dat hoeft niet. Ik weet niet of je al een clean programma gebruikt anders zou je Ccleaner-Slim kunnen proberen (ook gratis). Hier te downloaden Ccleaner-Slim.
 8. Hallo, Dat is goed hoor, krijg je nu zo'n soort melding als je iets download moet je het wel serieus nemen want dan kan je hebben dat er een virus in een exe bestand zit en dat zou je niet willen.
 9. Hallo, Je gebruikt de Premium versie van Malwarebytes, die is soms heel streng. Zet die eens uit hier de Handleiding. Ga nu maar weer eens internetten zoals altijd doet.
 10. Hallo, De pc is nu weer mooi schoon, en als er verder geen problemen maar zijn dan laten we het hierbij. Hiervoor is het forum, maar bedankt en graag gedaan.
 11. Hallo, Dat waren allemaal beste opruimingen en ook hoog nodig, ik zie dat je via uTorrent download dat is leuk maar vragen om moeilijk heden. Via uTorrent komt er zoveel illegale zooi naar binnen zodat je pc snel is overlopen door malware, ook krijg je Hacktools binnen waardoor je pc een gevaar loopt voor aanvallen waardoor jij en andere gevaar lopen. Dus kijk uit met downloads, je kan Malwarebytes (free) beter weer terug zetten als on-demon scanner en je pc daarmee 1x per week mee laten scannen. Als er verder geen problemen meer zijn mag je de laatste stap doen om gebruikte tools op te ruimen: Download KpRm van Kernel-panik en sla deze op uw bureaublad op. Klik met de rechtermuisknop op KpRm.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zet een vinkje bij: - Delete Tools - Create Rerstore Point Klik op de knop "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt, dit kan je als bijlage posten. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 12. Hallo, Heel goed, doe nu eens een online scan, neem er de tijd voor kan enkele uren duren. Download de ESET Online Scanner naar je bureaublad. Eset Online Scanner uitvoeren. Dubbelklik op "esetonlinescanner_enu.exe", Eset opent klik op Get started. Wanneer u een melding krijgt van het Gebruikersaccountbeheer klik op Ja, "Terms of use" opent klik op de knop "Accept". "Computer scan settings" opent, vink daar "Get started" aan. Bij Before we start... vink "No thanks, I am not interested en Disable feedback system" aan en klik "Continue". Bij Choose a scan type kies "Full Scan". Bij Detection of Potentially Unwanted Applications vink: - Enable ESET to detect and quarantine potentially unwanted applications Klik op "Start scan", deze scan kan geruime tijd in beslag nemen en gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Na het scannen: Als er niks word gevonden klik op "Continue", en als laatste "Submit and close". Zijn er bedreigingen gevonden klik dan op "Show list of results", klik op "Save scan log" geef als Bestandsnaam "Eset.txt" en plaats het op je bureaublad. Klik vervolgens een aantal maal op "Continue" en als laatste op "Submit and close". Voeg het logbestand met de naam "Eset.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht.
 13. Hallo, Waar zie je dat er 80-objects zijn gevonden? Doe het volgende: Reset Firefox. Stap 2. Schakel uw antivirussoftware tijdelijk uit en download de Junkware Removal Tool naar het bureaublad. Junkware Removal Tool uitvoeren Wanneer u problemen ondervindt bij het uitvoeren van dit programma of bepaalde foutmeldingen te zien krijgt laat dit dan even weten in uw bericht. Klik met de rechtermuisknop op JRT.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Druk bij het commandprompt venster op een willekeurig toets om door te gaan, vervolgens zal er een back-up van het register gemaakt worden. De tool zal vervolgens het systeem scannen. De scan kan afhankelijk van je systeemspecificaties soms vrij lang duren, wacht geduldig af. Als de scan gereed is zal er een logje (JRT.txt) op het bureaublad opgeslagen worden en automatisch worden geopend. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan uw volgende bericht.
 14. Hallo, Ik zie dat je "Windows 7 Home Premium Service Pack 1" nog gebruikt, Windows 7 word na 2020 niet meer ondersteunt. Bron: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020 Heb je bewust gekozen om de pc niet te upgraden naar Windows 10? Stap 1. Ga naar Start > Configuratiescherm > (Programma's en Onderdelen) en verwijder daar het onderstaande indien aanwezig. Java 8 Update 191 Stap 2. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 3. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 15. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Doe mee met de PC Helpforum Prijsvraag en win een leuke prijs ! Stap 1. --------------- Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2. --------------- Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.