abbs

Moderator
 • Aantal items

  1.772
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over abbs

 • Titel
  Moderator

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.408 profielweergaven
 1. Hallo, Oke, bedankt en graag gedaan. Dan doe ik deze op slot
 2. Hallo, Hoe staat het hierna met je problemen?
 3. Heel goed, reset Chrome eens: https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=nl Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren, Door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK. Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt. Logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam C:\AdwCleaner\AdwCleaner[..].txt als bijlage toe aan het volgende bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier Meer informatie vind je in de handleiding.
 4. Maar hier doen wij het ook voor om mensen zo als jou van de problemen af te helpen, hoe lang het ook duurt En geduld hoort daarbij en dat hebben we hoor. Bedankt en graag gedaan (ook voor het mooie plaatje) dan sluit ik deze
 5. Hallo, We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 6. Hallo, Doe nu weer eens een scan met Ccleaner en kijk hoe dat gaat.
 7. Hallo, Als je helemaal klaar bent (ook met het Outlook probleem) mag je het volgende nog doen: Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak ook een nieuw herstelpunt Uitleg.
 8. Hallo, Als er geen problemen meer zijn dan hoef je Edge ook niet te resetten. Stel hier je vraag over Outlook: https://www.pc-helpforum.be/forum/62-outlook/ Ps. de gebruikte tools mag je verwijderen.
 9. Hallo, We gaan Farbar Recovery Scan Tool (FRST.exe) opnieuw gebruiken. Download de bijlage fixlist.txt naar de map, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop. Na de fix wordt een logbestand gemaakt (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan je volgend bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 10. Hallo, Heel mooi, dan is het probleem opgelost bedankt dat je toch nog even wilde doorgaan Malware kan zich nogal eens nestelen op plaatsen waar het bijna niet te verwijder is en dan vele handelingen nodig zijn.
 11. Hallo, Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. En mocht het gebeuren plaats een printscreen ervan. MID file is a standard MIDI (Musical Instrument Digital Interface) https://nl.wikipedia.org/wiki/Musical_Instrument_Digital_Interface whendovescry.mid / When Doves Cry 29KB (30kb) MUSIC whendovescry.mid Bron: http://www.vanbasco.com/search.html.en?fileid=56997&q=when&lyrics=&resultsperpage=50
 12. Hallo, Mijn geduld raakt nooit op, dus ik wil best wel verder zoek als je wil. Download ResetBrowser naar het bureaublad. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op ResetBrowser.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren". Als het scherm "About ResetBrowser" opent klik daar dan "OK". Het scherm van "ResetBrowser" opent. Klik Reset Internet Explorer.
 13. Hallo, Je moet zijn ingelogd (als je en Google account heb) en de functie synchronisatie aan hebben staan. Is dit niet het geval dan sla je deze stap over.
 14. Hallo, Reset IE eens Klik. Hoe is het hierna?
 15. Hallo, In welke browser(s) heb je dit probleem? Download de Emsisoft Emergency Kit naar het bureaublad. Dubbelklik op "EmsisoftEmergencyKit.exe". Klik vervolgens op de knop "Install" en de bestanden worden nu automatisch uitgepakt naar de systeemschijf "C:\EEK". Wanneer het uitpakken gereed is opent de map "C:\EEK" dubbelklik op "Start Emergency Kit Scanner". "Emsisoft Emergency Kit" gaat de "definities laden" wanneer u de melding "Wilt u nu updaten?" krijgt klikt u op "Ja". Wanneer de update gereed is klikt u in op "Malware scan" wanneer u de melding "op PUP's mee scannen" krijgt klikt u op "Ja". Het scannen begint, gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Wanneer de scan gereed is zorg dat alle items staan aangevinkt en klik op de knop "Geselecteerde in quarantaine". Klik vervolgens op de knop "Rapport bekijken" en plaats de inhoud van dit bestand in uw volgende bericht als bijlage. (Het logbestand is tevens terug te vinden op de systeemschijf (C:\EEK\Run\Reports) met de naam a2scan_130711-154142.txt)