Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  2.871
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.693 profielweergaven
 1. opkuis pc

  Hallo, We kunnen gaan kijken doe het volgende: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 2. DNS flushen werkt niet

  Hallo, Je kan ook andere problemen hebben zoals een DNS-hacker, je Hosts door malware aangepast enz (dat is malware/adware). Ik wil wel even kijken doe daarvoor: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 3. "Kan het bestand niet vinden"

  Beste ...,dit topic is een dubbelpost van dit topic. https://www.hijackthis.nl/forum/viewtopic.php?f=4&p=391389#p391389 Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt dit topic afgesloten.
 4. Kan niet op internet

  Je kan bij programma's en onderdelen zien of de oude Java weg is anders mag je die nog verwijderen. En natuurlijk werkt morgen alles nog je heb alles netjes uitgevoerd Verder bedankt en graag gedaan en is er ooit weer wat je weet ons te vinden
 5. Kan niet op internet

  Hallo, Dit heb je allemaal netjes gedaan, Ccleaner is door avast overgenomen dus zo proberen ze iedereen aan avast te krijgen (de programma's zijn niet voor niks gratis). Netjes dat je het via de link gedaan heb die ik opgaf, dan de laatste stappen en dan zijn we klaar. ik zag een oude Java bij jou, update die want verouderde programma's zijn een bron voor aanvallen: https://www.java.com/nl/download/ Met het onderstaande tooltje ruim je alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak ook een nieuw herstelpunt Handleiding.
 6. Kan niet op internet

  Juist alles even goed verwijderen: Je heb FRST hier staan: Gestart vanaf C:\Users\erw\Documents<==Deze map Open die map en sleep (niet kopiëren) naar je bureaublad. Stap 1. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2. Ik zag dat je Ccleaner al gebruikte start die eens op en doe: Klik in de linker kolom op Cleaner. Klik achtereenvolgens op Analyseren en Schoonmaken. Klik vervolgens in de linker kolom op Register en klik op Scan naar problemen. Als er fouten gevonden worden klik je op Herstel geselecteerde problemen en OK. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken, klik op JA. en kies dan Herstel alle geselecteerde fouten. Sluit hierna CCleaner af, en herstart je pc. Stap 3. Omdat avast en goede scanner verder is en je er tevreden mee bent download en installeer hem opnieuw. Installeren van http://www.gratisvirusscanner-downloaden.nl/gratis-virusscanners/avast-free-antivirus/
 7. Kan niet op internet

  Hallo, Nu we het probleem hebben gevonden zijn de rest van de vragen niet meer van belang. Het gebeurt wel meer dat een virusscanner corrupt raakt dus je kan straks avast weer proberen. Doe eerst nog even het volgende om de laatste restanten te verwijderen: https://www.avast.com/nl-nl/uninstall-utility Voer daarna FRST dan kan ik zien of alles echt weg is: (vergeet het vinkje niet eerst voor "Addition") Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de optie volgende optie is aangevinkt: (addition.txt) Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 8. Kan niet op internet

  Hallo, Verwijder avast eens geheel en test het dan uit of je op internet kan. Is de pc (laptop of notebook) bedraad of via wifi aangesloten? Heeft de pc wel verbinding met internet (kan je rechts onderaan zien)
 9. Kan niet op internet

  Hallo, Nee, dat moet anders staan. Ga weer naar Systeemconfiguratie > klik op het rondje voor "Normaal opstarten" > klik Toepassen gevolgd door OK te klikken. Herstart je pc en kijk hoe het dan gaat (is alles weer ingeschakeld bij "Opstarten" zo nee doe dat ook voor je herstart)
 10. Kan niet op internet

  Hallo, Start de pc normaal op en doe het volgende: Ga naar start > uitvoeren of type het commando msconfig in het zoekvenster van het startmenu. Open nu het tabblad "Opstarten" noteer eerst wat allemaal is ingeschakeld (dit hoef je niet te plaatsen). klik op "Alles uitschakelen" Klik op Toepassen en daarna op Ok en herstart de computer. Kan je nu el met alle browsers op internet?
 11. Kan niet op internet

  Lees aub goed de stappen je moet een fix uit voeren (er zit ook een voorbeeld filmpje bij). Start de Farbar Recovery Scan Tool nogmaals. fixlist.txt Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 12. Kan niet op internet

  Je kan toch alles via veiligemodus regelen, Stap 1. Start de Farbar Recovery Scan Tool nogmaals. fixlist.txt Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk op de Fix knop Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2. Start MalwareBytes Anti-Malware op en update die. Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates. De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgende bericht.
 13. Kan niet op internet

  Hallo, Doe het volgende in veilige modus met internet: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 14. Avast

  Mochten de problemen ontstaan zijn door het gebruik van een tool zouden die over moeten zijn. Uitleg systeemherstel Handleiding Ik kan nooit 100% garanderen dat alle problemen over zijn of andere problemen ontstaan. Daarom zijn backups ook zo belang rijk om te hebben: https://www.pc-helpforum.be/topic/65553-aomei-backupper-standaard-handleiding-nieuw/?page=1
 15. Avast

  Daar heb ik geen dingen van laten verwijderen en er is nagenoeg via de fixen niks verwijderd doordat er geen rechten waren. Maar wat je het beste kan doen is systeemherstel naar een punt voordat je avast erop zetten als het goed is moet je zo dan ook van al je problemen af zijn.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×