Ga naar inhoud

abbs

Moderator
 • Aantal items

  5.457
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

11.058 profielweergaven
 1. Hallo, Ik zie restanten van een aantal virusscanner, en producten van IObit. Deze kunnen beter verwijderd worden omdat ze meer beloven dan waar maken. Ook kie ik een zeer verouderde Malwarebytes, die gaan we vernieuwen. Voor je alle stappen gaat doen zorg indien nodig altijd eerst voor een goede backup. Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in.. Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek de volgende programma's, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Advanced SystemCare Malwarebytes Anti-Malware versie 1.80.2.1012 IObit Software Updater IObit Uninstaller 10 Smart Defrag 6 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. De tool FRST.exe staat in je Downloads map, open die en sleep de FRST.exe vanuit deze map naar je bureaublad. Hierna kan je het volgende doen. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 2. Hallo, Ik heb je even naar een ander gedeelte van het forum verhuis om je beter te kunnen helpen. We gaan eerst je pc eens goed door kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 3. Hallo, Plaats alles weer terug zoals het stond, en haal de nieuwste versie van Windows 10 die kan je hier verkrijgen: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 Klik op de site die opent op "Update nu" en volg de stappen. Als dat allemaal is gebeurt vertel; dan hoe het gaat.
 4. Hallo, Ik deel de mening van @Calvus, adviseer niet zomaar een hulpvragende/onwetende om via een omweg Windows 11 te installeren. Zeker niet waarbij instellingen en register aanpassingen gedaan moeten worden, de kans is erg groot dat ze straks geen updates kunnen verkrijgen. Ook de stuur;programma's laten uitzetten of uitstellen kan voor een leek problemen op leveren. Windows 11 is nog steeds aan het ontwikkelen dus gewoon afwachten en anders Windows 10 blijven gebruiken het is niet anders. @Rolle Gmail is het downloaden van WindowsPCHealthCheckSetup nu gelukt?
 5. Hallo, Download de "PC Health cjheck app" eens: https://www.pc-tips.info/tips/windows-tips/windows-11-pc-health-check-app-downloaden/ Voer die uit en maak van de uitslag een printscreen.
 6. Hallo, Mooi dat het gelukt is veel plezier met Windows 11.
 7. Hallo, Ik heb een uitleg voor je gevonden: https://www.youtube.com/watch?v=q3_zcz1YOfc Veranderingen aan de BIOS is voor eigen risico.
 8. abbs

  Update Windows

  Hallo, Kijk uit met installeren van Windows 11 door middel van register veranderingen of ander soort. De kans is dan groot dat je hierdoor geen updates verkrijgt. Ze zijn nog druk bezig met testen om de eisen te versoepelen en cpu's van de 7de generatie toe te laten. Hier te lezen: https://www.windowslatest.com/2021/06/29/microsoft-could-lower-cpu-requirements-for-windows-11/
 9. Hallo, Als je naar Windows update ga krijg je dan het volgende te zien (klik eerst op Naar updates zoeken).
 10. Hallo, Is dit je eigen pc, en mag jij veranderingen aanbrengen.
 11. abbs

  register schoonmaken

  Hallo,, Het gaat niet om de map maar om de tool daarom staat de afbeelding erbij FRST / FRST64 En die heb jij staan op de volgende locatie: Gestart vanaf E:\downloads64
 12. abbs

  register schoonmaken

  Je geeft zelf al het antwoord, dus hiermee kunnen we niet helpen. En verwijder de clean tools want ze verpesten meer als je goed doen, het zelfde geld voor producten van IObit. Verwijder de dik gedrukte mappen: C:\Users\Gerda\AppData\Local\HP C:\Program Files\HP C:\Program Files (x86)\HP Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 13. abbs

  register schoonmaken

  Hallo, Register tools laten meer zien dan goed is en vele regels worden weer aangemaakt nadat de pc is herstart of een programma is gebruikt. Lees dit maar eens goed door: https://www.schoonepc.nl/tools/cleantools.html Doe eens "Schijfopruiming" en de optie Systeembestanden opschonen ook: https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/schijfopruiming-in-windows-10-8a96ff42-5751-39ad-23d6-434b4d5b9a68 Vloer hierna Ccleaner weer uit en plaat het nieuwe logje.
 14. abbs

  register schoonmaken

  Hallo, Doe erbij ook het volgende eens, Start Ccleaner > klik links "Register > klik Scannen op problemen > klik met je rechtermuis knop op één van de items die is gevonden. Er opent een schermpje > kll;ik daarin op "Opslaan als texstbestand > er opent weer een schermpje > klik links op Bureaublad > klik daarna rechts onderin op "Opslaan" Nu staat dat bestand op je Bureaublad voeg dat logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
 15. abbs

  Passwoord Kwijt

  Hallo, Het zou ook simpel moeten gaan, ik heb geen outlook op mijn telefoon dus kan het niet even nakijken. Misschien een andere helper. Ik heb dit nog gevonden misschien heb je er wat aan: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/e-mail-instellen-in-de-app-outlook-voor-android-886db551-8dfa-4fd5-b835-f8e532091872
×
×
 • Nieuwe aanmaken...