Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.521
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.632 profielweergaven
 1. Hallo, Zou je eens een printscreen willen plaatsen van deze melding.
 2. Hallo, 1. Ga naar Start > Configuratiescherm > (Programma's en Onderdelen) en verwijder daar het onderstaande indien aanwezig. adaware antivirus AVG Web TuneUp NativeDesktopMediaService 2. Reset Google Chrome. 3. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. 4. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 3. Hallo, Start de pc in veilige modus op en voer dan AdwCleaner uit (zet die eerst op een USB-stick via een andere pc). Lukt dit niet gaan we het anders doen.
 4. Hallo, Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 5. Hallo, Ik ga even je logjes doornemen.
 6. Hallo, Ik denk dat de meldingen/reclame in Chrome aanstaan, hier een mooie uitleg om het uit te zetten van @porrelaar. Link: https://www.pc-helpforum.be/topic/71082-ongewenste-reclame/page/3/?tab=comments#comment-558373
 7. Dat is goed hoor, bedankt en graag gedaan.
 8. Je kan Ccleaner in het Nederlands zetten > klik Opties > Instellingen > Taal Dat is goed ik wacht het af.
 9. Hallo, Ga in Ccleaner weer naar Opstarten en schakel de volgende eens uit: Yes HKCU:Run BingSvc © 2015 Microsoft Corporation C:\Users\Annie\AppData\Local\Microsoft\BingSvc\BingSvc.exe Yes HKCU:Run CCleaner Smart Cleaning Piriform Software Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /MONITOR Yes HKLM:Run BCSSync Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\BCSSync.exe" /DelayServices Yes HKLM:Run SunJavaUpdateSched Oracle Corporation "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" Sluit daarna Ccleaner en mag je de tool FRST weer opruimen: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding. Als er verder hierna geen problemen meer zijn zijn we klaar.
 10. Hallo, Ik zie dat je Ccleaner al gebruikt we gaan eens kijken of we het opstarten iets kunnen versnellen. Start CCleaner op. Klik in de linker kolom op Cleaner. Klik achtereenvolgens op Analyseren en Schoonmaken. Klik vervolgens in de linker kolom op Register en klik op Scan naar problemen. Als er fouten gevonden worden klik je op Herstel geselecteerde problemen en OK. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken, klik op JA. en kies dan Herstel alle geselecteerde fouten. Klik in de linker kolom op Gereedschap en vervolgens klik je op Opstarten Nu klik je rechtsonder in het programmavenster op Opslaan als tekstbestand en selecteer een locatie voor het opslaan van het tekstbestand. Plaats de inhoud van dit tekstbestand in je volgende bericht als bijlage. Sluit hierna CCleaner af.
 11. Hallo, Ik help je even verder, merk je verbetering na het uitvoeren van FRST?
 12. Hallo, Via de tool FRST heb ik je pc schoongemaakt dus waarschijnlijk ben je er vanaf. Net wat je zegt kijk het even een goede dag aan en mocht het weg blijven mag je de laatste stap doen (Delfix) Dan over Java deze was verouderd waardoor je kans heb op besmettingen. Mocht je Java gebruiken installeer de nieuwste Version 8 Update 201: https://www.java.com/nl/download/ Dan de laatste stap: Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 13. Hallo, In het laatste logje is niks te zien hoe gaat het nu?
 14. Hallo, Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Java 8 Update 171 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Ga naar de map Downloads open die en sleep FRST daaruit naar je bureaublad. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 3. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 15. Hallo, Dat is zeker niet een site die aan te bevelen is we gaan even kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.