Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  4.351
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.028 profielweergaven
 1. Hallo, Ik heb ook even lopen testen en het volgende kan je doen. (lees eerst alles goed door) Verwijder CCleanner: Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Ccleaner Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. En nu komt het belangrijkste Download CCleaner -Slim (dat is de laatste in de rij). Installeer CCleaner-Slim en doe na de installatie het volgende (open CCleaner) Klik in het linker kolom op "Opties" > klik in het scherm dat opent op "Slim opschonen" > haal de vinkjes weg voor: Waarschuwen als er ongewenste bestanden kunnen..................... Slim opschonen inschakelen
 2. Hallo, Ik ga even mee kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 3. abbs

  Trage PC

  Hallo, TotalAV 4.14.31 word wel aangeprijsd maar je kan beter voor een andere AV kiezen. Voor de thuisgebruiken zou Windows Defender die standaard in Windows 10 genoeg zijn. Uitleg TotalAV Link: https://www.consumentenbond.nl/virusscanner/foute-virusscanners-en-vergelijkers#no2 Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek het volgende programma, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. TotalAV 4.14.31 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. Klik Windows knop plus R tegelijk in. "Uitvoeren" opent vul daar Notepad in en klik daarna op "OK", Kladblok opent. Kopieer onderstaande code en plak dat in "Kladblok" start: CreateRestorePoint: CloseProcesses: ContextMenuHandlers5: [igfxcui] -> {3AB1675A-CCFF-11D2-8B20-00A0C93CB1F4} => -> Geen bestand FirewallRules: [{27342FE5-6C87-4B42-865A-94E94EB87A3C}] => (Allow) C:\Program Files\Common Files\McAfee\MMSSHost\MMSSHost.exe Geen bestand FirewallRules: [{379CAC39-B0D8-41E6-BBB4-201C44618B08}] => (Allow) C:\Program Files (x86)\Common Files\Mcafee\MMSSHost\MMSSHost.exe Geen bestand EmptyTemp: end: Ga naar Bestand - Opslaan als. Kies als locatie bureaublad. Bij "Bestandsnaam" zet je:fixlist.txt. Bij "Opslaan als type" selecteer je: Alle bestanden. Als het goed is staat er nu een text bestand op je bureaublad? Start de Farbar Recovery Scan Tool. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. (indien nodig) Druk op de Fix knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
 4. abbs

  Geen Wi-Fi

  Zou zeker aan de processor kunnen liggen, kan ook aan de browser kunnen liggen je kan een andere browser testen.
 5. abbs

  Geen Wi-Fi

  Houd dit even in de gaten en kijk wanneer het gebeurt (waar je mee bezig was). Dan mag je de laatste stap doen en zijn we klaar: Met het onderstaande tool ruim je de meeste tools op die we hebben gebruikt: Download https://www.imgdumper.nl/uploads9/5e2867628b8ca/5e28676286778-kprm_2_99_uDA_icon.png[/img] KpRm van Kernel-panik en sla deze op uw bureaublad op. Klik met de rechtermuisknop op KpRm.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zet een vinkje bij: - Delete Tools Creëer een herstelpunt Klik op de knop "Run"en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt, dit kan je als bijlage posten. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 6. abbs

  Geen Wi-Fi

  Hallo, Start weer het CMD scherm zoals ik had beschreven. Typ in het zwarte venster en druk op de enter-toets. (let op de spaties!) Op de vraag "Wilt u dat dit volume wordt gecontroleerd zodra de computer de volgende keer wordt opgestart?" druk op J. Herstart nu je computer. Druk tijdens de herstart niet op een toets zodat Schijfcontrole wordt gestart. Wacht dit geduldig af. Na de herstart: Start weer het CMD scherm. Typ in het zwarte venster SFC /SCANNOW en druk op de enter-toets. (let op de spatie!) Als dit klaar is maak je een screenshot en upload het bestand naar https://imgdumper.nl Post de link die je krijgt in je volgend bericht. Meldt of er problemen gevonden dan wel gerepareerd zijn.
 7. abbs

  Geen Wi-Fi

  Hallo, Sluit de pc eens af (niet op herstart klikken) start opnieuw en probeer het dan nog eens.
 8. abbs

  Geen Wi-Fi

  Dat is een ruim begrip en kan daarom moeilijk te onder zoeken zijn. Het kan aan je internet liggen je systeem, een programma die hikt en ga zo maar door. Doe het volgende eens: Klik linksonder op het vergrootglas en doe de volgende stappen: 1. typ cmd. 2. klik met je rechter muisknop op Opdrachtprompt. 3. klik op Als administrator uitvoeren. Typ in het zwarte venster SFC /SCANNOW en druk op de enter-toets. (let op de spatie!) Als dit klaar is maak je een screenshot en upload het naar https://imgdumper.nl. Post de link die je krijgt in je volgend bericht.
 9. abbs

  Geen Wi-Fi

  Hallo, We gaan de goede kant op, nog even twee nieuwe logjes ter controle: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht. Vertel er ook bij hoe je pc draait na deze schoonmaak beurt.
 10. abbs

  Geen Wi-Fi

  Hallo, Dat is en mooie opruiming: Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Staat de knop Next er dan is "Preinstalled Software" gevonden dat hoef je niet aan te vinken. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 11. Hallo, Ja dit klinkt simpel als je het weet, en net wat je zegt deze oplossing kan een helpdesk ook uitleggen. Bedankt voor je bericht terug en mag je het volgende nog doen. Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 12. abbs

  Geen Wi-Fi

  Hallo, Ga verder met Stap 2.
 13. abbs

  Geen Wi-Fi

  Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u alert te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Doe mee met de PC Helpforum Prijsvraag en win een leuke prijs ! Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in. . Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek de volgende programma's, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. FilmFanatic Internet Explorer Toolba Java 8 Update 40 Java 8 Update 91 Trusteer Eindpuntbeveiliging Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 14. Ik zou het wel willen winnen, maar de genen die dan naar me moeten luisteren denk ik niet.
 15. Hallo, Bedankt ik ben benieuwd wat de oplossing is/was (laat het ons ook even weten).
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.