Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

abbs

Moderator
 • Aantal items

  2.495
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-65

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.332 profielweergaven
 1. Beveiliging

  Dan heb je genoeg op je p;c: AV: Defender actief. Malware: De gratis scanner van Malwarebytes. Schoonhouden: Ccleaner ook één maal in de week laten draaien. En zeker aan te raden je belangrijke bestanden back-upen dat kan je dan op een USB-stick plaatsen. Want vooral foto's, E-mails, bestanden van bv Word, en adressen. kan je zo maar kwiijt zijn.
 2. Beveiliging

  Hallo, Het is niet één van de beste maar ook niet de slechtste lees het volgende ook eens rustig door: https://www.antimalwaresoftware.nl/gratis-virusscanners/ziggo-internetbeveiliging/ Als je tevreden bent met Defender zou je kunnen laten staan, want het weer verwijderen van deze virusscanner gaat ook weer net zo makkelijk. Als je Defender met de gratis versie van Malwarebytes gebruikt en die één maal in de week laat scannen zit je al aardig goed.
 3. pipeschannels.com

  Hallo, Sluit aub alle browsers tijdens het scannen en wacht tot Eset klaar is.
 4. pipeschannels.com

  Hallo, Ik zie dat een stukje niet heeft gepakt. Na het scannen: Als er niks word gevonden klik op "Finish", het scherm "Thank you for trying Eset Online Scanner" mag je ook sluiten. Zijn er bedreigingen gevonden klik dan op "Show list of results", klik op "Save to text file.." geef als Bestandsnaam "Eset.txt" en plaats het op je bureaublad. Klik vervolgens rechts boven op "X" (de bedreigingen zijn dan verwijderd), het scherm "Thank you for trying Eset Online Scanner" mag je ook sluiten. Voeg het logbestand met de naam "Eset.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht.
 5. pipeschannels.com

  Hallo, Ook doe het volgende: Download de ESET Online Scanner naar je bureaublad. Eset Online Scanner uitvoeren. Dubbelklik op "esetonlinescanner_enu.exe", "Terms of use" opent vink daar "Download latest version of ESET Online Scanner" aan. Klik vervolgens op de knop "Accept", wanneer u een melding krijgt van het Gebruikersaccountbeheer staat u dit toe. "Computer scan settings" opent, vink daar "Enable detection of potentially unwanted applications" aan. Klik op "Advanced settings", zorg dat daar de volgende items zijn aangevinkt. - Enable detection of potentially unsafe applications - Enable detection of suspicious applications - Scan archives - Enable Anti-Stealth technology - Clean threats automatically Let op: Schakel nu eerst je eigen virusscanner uit, het scannen met Eset gaat dan sneller. ( zet deze na de scan weer aan) Klik op "Scan", deze scan kan geruime tijd in beslag nemen en gebruik bij voorkeur de computer niet voor andere bezigheden tijdens de scan. Na het scannen:
 6. pipeschannels.com

  Hallo, Dit is toch alleen in Firefox, zo ja doe het volgende. De bladwijzers en extensies ben je al kwijt toch, anders die backupen. Doe nde volgende twee stappen: Stap 1. Download ResetBrowser naar het bureaublad. Sluit eerst alle openstaande programma's en browsers. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op ResetBrowser.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren". Als het scherm "About ResetBrowser" opent klik daar dan "OK". Het scherm van "ResetBrowser" opent. Klik Reset Firefox. Stap 2. Firefox staat nu in het Engels, download en installeer de NL versie: https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/ Installeer deze over de Engelse Firefox heen en dan is hij in het Nederlands. Hoe gaat het nu?
 7. Dvd cd brandprogramma

  Hallo, Dit is een mooi en goed programma: https://www.pc-helpforum.be/topic/61824-ashampoo-burning-studio-2016-gratis-versie-handleiding/
 8. pipeschannels.com

  Hallo, Zorg dat je wel overal dan een back-up van maakt, vooral als deze mailware zo agressief is. Doe daarna meteen AdwCleaner uitvoeren en laat wat gevonden is verwijderen. Paats dat logje straks als Bijlage, voer hierna meten Mbam uit. Download MalwareBytes Anti-Malware bij voorkeur naar het bureaublad. Dubbelklik op mbam-setup-3.X.X.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten. Volg de verdere aanwijzingen tijdens de volledige installatieprocedure. Nadat de installatie gereed is zal automatisch de 14 dagen proefversie actief zijn. Hoe u de proefversie van Malwarebytes Premium kunt uitschakelen leest u hier. Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren. Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates. De scan wordt nu automatisch gestart, gebruik de computer bij voorkeur niet tijdens de scan. Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgende bericht.
 9. pipeschannels.com

  Hallo, Doe voor Firefox het volgende: Reset Firefox.
 10. pipeschannels.com

  Hallo, WinZip behoord tot de groep onnodige software, vaak installeert hij onnodige programma's mee: http://decomputer.be/winzip-driver-updater/ Wat je nu ook merkt is dat hij zich bijna niet laat verwijderen dat zegt ook al genoeg, maar aan jou de keuze. Kan je hem niet op de gewone manier verwijderen dan heb je de oplossing van Kweezie Wabbit nodig revo scrol naar boven en klik op de link.
 11. pipeschannels.com

  Een hele goede tip, maar die doen we alleen in nood gevallen de eigen uninstaller is altijd nog het beste.
 12. pipeschannels.com

  @kweezie wabbit. Vind je het erg als dit straks gebeurt?
 13. pipeschannels.com

  Ook niet zo: Ga naar Start > Configuratiescherm > (Programma's en Onderdelen) Staat er anders in de map niet iets met uninstaller? Anders ga je verder met de stappen doen we dit straks.
 14. pipeschannels.com

  Die WinZip zou ik dan weg doen, en er bestaan geen echt veilige video downloaders het is niet voor niks gratis.
 15. pipeschannels.com

  Voor een zip bestand Daar heb je 7-zip toch ook al voor? Anders laat je WinZip die voorlopig even staan.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×