Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  4.579
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

5.374 profielweergaven
 1. Hallo, Doe eens een speedtest: Ga naar de website speedtest <-- Klik hierop) en klik in het midden van het scherm op GA. Wacht tot de scan klaar is en klik op het icoon bij nummer 1. In het schermpje wat opent kopieer en plak de link onder Forum zie nummer 2. in je volgende antwoord.
 2. Hallo, Ik zie dat je een snelkoppeling van FRST heb gemaakt, verwijder die. Zorg dat het installatie bestand van FRST op je bureaublad staat anders werkt het niet. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 3. Hallo, Nu is het goed gegaan, doe het volgende: Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 4. Hallo, Er is iets mis gegaan voer FRST nog eens uit: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 5. abbs

  Verdwenen Apps

  Hallo, Dat is mooi om te horen, bedankt en graag gedaan doen we hier een
 6. abbs

  Paswoord hergebruik

  Dan weet @ada9836 waar hij/zij aan toe is als die Windows 10 home gebruikt 5x dus.
 7. abbs

  Paswoord hergebruik

  Hallo, Nu begrijp ik hem, dit kan per pc verschillend zijn bij mij staat 0. Je kan het bij jou nakijken via de volgende stappen: Klik op je vergroot glas, type Lokaal beveiligingsbeleid Klik op Accountbeleid > klik op Wachtwoordbeleid > achter Uniekheid van wachtwoorden forceren... staat een cijfer voor wachtwoorden onthouden Dubbel klik erop en je kan het aanpassen of de info er over lezen.
 8. Een goede beslissing, en als er nog vragen zijn je weet ons nu te vinden
 9. Hallo, Als jij je veiliger voelt met avast die de Mailschild bezit waarom, zet je die er dan weer niet op. Er zijn zoveel goede anti-virus programma's (waar avast bij behoord) en jij moet de gene nemen waar jij je het beste bij oelt. Iedereen heeft wel een mening over een AV (daarom zijn er ook zoveel) maar jij moet je er goed bij voelen. Dus ik zou zeggen zet avast er weer op avast free. <-- klik erop.
 10. abbs

  Paswoord hergebruik

  Gaat het om, een zelf gemaakt wachtwoord? Ook dan geld dit antwoord, gebruik nooit meer een gebruikt wachtwoord dat is altijd beter voor de veiligheid. Maar zie ook mijn eerder antwoord a.u.b.
 11. Hallo, De Mailschild die in avast zit, bezit Defender niet. Defender is tegenwoordig een goede scanner voor thuis gebruik alleen er zitten geen extra functies in. Lees het volgende eens rustig door. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4013263/windows-10-stay-protected-with-windows-security Duis zou je zelf uit moeten kijken bij inkomende mail;s (dit moet toch altijd ook met avast) 1. Vertrouw je een mail niet dan weg verwijderen. 2. Klik niet zo maar op een link in een mail. 3. Download ook niet zomaar een bestand uit een mail.
 12. abbs

  Verdwenen Apps

  Hallo, Verwijder avast eens via de verwijder tool, herstart 2x opnieuw je pc. Als de pc opnieuw is opgestart (laat dat goed geburen wachten tot alles is opgestart) Installeer nu avast opnieuw.
 13. abbs

  Paswoord hergebruik

  Je bedoelt het wachtwoord van een Microsoft account? Als het goed is heb je die zelf samen gesteld volgens de voorwaarden van Microsoft, lengte, aantal l,eters, hoofdletters enz. Die is dus uniek en ken je alleen zelf, als je hem veranderd blijft het oude wachtwoord niet ergens opgeslagen en is weg.
 14. Dat wist ik niet, weer wat geleerd (ik gebruik helemaal geen programma's ervoor). Doordat ik meerdere e-mail adressen gebruik. Dat is goed, ik kan ook begrijpen dat jij of iemand anders even tegen een muur lopen. Maar wij hebben dit ook gehad hoor voor we iets meer van en over pc's wisten dus kan ik jou situatie inschatten. Daarom zitten we hier om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn dus streep erdoor en we gaan verder
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.