Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Yannick

Lid
 • Aantal items

  6.871
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Yannick

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Debian / Windows 7 Pro sp1 x64
 • Monitor
  3x HP ZR24w
 • Moederbord
  ASUS Maximus IV Gene-Z
 • Processor
  Intel I7 3770 (watergekoeld)
 • Geheugen
  4x8GB Crucial BallistiX
 • Grafische Kaart
  AMD Radeon 7970 (watergekoeld)
 • Harde Schijf
  Samsung 840 Evo 500GB
 • Geluidskaart
  Asus Xonar XD/DX + NADc316BEE + 2x Dali Concept 2
 • Behuizing
  Corsair AIR450

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

1.243 profielweergaven
 1. Wellicht is bellen de beste optie? Ik weet verder niet hoe de Telenet klantenservice is. Bedankt , en u ook een fijn weekeind!
 2. Dit systeem zit iniedergeval goed U bent verbonden met het internet Verbonden via: Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter Ik raad aan om even contact op te nemen met telenet voor de kant van het modem.
 3. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 4. Na wat zoekwerk, dit is een HGW 3.0 Helaas kan ik er geen specificaties van vinden. Wellicht is het verstandig om telenet te contacteren en te vragen welke wifi methoden deze ondersteunt. (B g of N) Om de snelheden van uw abbonement te kunnen halen heeft u minimaal WiFi N nodig (of AC, maar ik betwijfel dat deze dat heeft) Natuurlijk moet de laptop dan ook uitgerust zijn met een WiFi N adapter (of beter). Anders vertraagt dit apparaat. Wilt u de handelingen uit het volgende bericht eens uitvoeren, dan kan ik zien welke netwerkadapter u heeft.
 5. Ik kan net het stickertje niet lezen, wilt u hier eens een duidelijke foto van maken? U mag dan het SSID en wachtwoord weggummen voordat u de afbeelding upload!
 6. Dit is inderdaad een erg vervelende situatie, we kunnen niet genoeg benadrukken om van belangrijke bestanden zorgvuldig backups te maken! Helaas id at nu te laat dus we zullen moeten zien wat er nog te redden valt. Om er zeker van te zijn dat uw laptop nu niet ook geinfecteerd is vragen wij u het volgende uit te voeren (op een windows laptop, of werkt u enkel met ubuntu?) Om in de toekomst bestandrecovery nog mogelijk te maken is het verstandig om geen ENKELE schrijfactie op de usb stick uit te voeren, op die manier bestaat er een geringe kans dat er nog dingen terug te halen zijn! Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de instructievideo.
 7. Dit apparaat voorziet iniedergeval niet in de draadloze functionaliteit, maar enkel in de bekabelde. DIt apparaat kan maximaal 100mbps bekabelde switchen, dus hier ga je al niet de maximale snelheid halen. Heeft u van uw modem misschien ook een typenummer? (ik ben zelf uit het hoofd niet bekend met de belgische modems)
 8. Maakt u zichzelf daar nog maar even geen zorgen om (zoiets zal ook niet voor gaan komen). Controlleer eerst het typenummer, dan kunnen we vanuit daar verder kijken waar de bottleneck kan zitten!
 9. Welk dlink toestel is dit? (een typenummer staat meestal op een sticker op de achterkant, en als ik mij niet vergis begint een typenummer bij dlink met de letters DIR). Want dit toestel zelf kan de beperkende factor zijn, of je laptop of tablet. Je omschrijft 44/45MB, dit komt overeen met de WIFI G standaard, dus daar zal de bottleneck zitten. Om dit te verhelpen dient u of een kael aan te sluiten, of uw draadloos netwerk te upgraden.
 10. Sorry, maar ik ga deze over moeten laten aan iemand die ervaring heeft met de B-BOX
 11. Ik had even over bepaalde dingen heegekeken, we zijn hier niet zo gewend met cpu-z te werken dus dan mis je wel eens iets. Ik heb het moederbord op kunnen zoeken, dit bord kan nog nieuwere cpu's aan, evenals 8GB geheugen. Het is aan te raden om identieke modules te gebruiken, als je verschillende modules gebruikt dan zal het snelste module altijd aanpassen naar de langzaamste, en ze kunnen niet goed in dual-channel samenwerken, wat ze nog trager maakt. Naar mijn idee kan je het beste 2x2Gb plaatsen. Kijk hier voor normaal ddr2 geheugen. kies hier voor DDR2 800 ( PC2 6400) of maximaal voor DDR2 1066 ( PC2 8500) Informatie van de gigabte website: 2 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory (Note 1) Dual channel memory architecture. Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
 12. Ik zal vanavond eens gaan kijken voor je. Over hoeveel opslag hebben we het hier? En wat zou ongeveer je budget zijn om zoiets te realiseren? (moet ik daar dan nog hardeschijven bij doen, of alleen zorgen dat er plaats voor is? En je wilt ze dan ingebouwd hebben in die andere machine hé als ik het goed begrijp?)
 13. Om een beter beeld van de pc te krijgen zou ik u willen vragen het volgende te doen. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 14. Kunt u hier misschien eens een screenshot van plaatsen in de bijlage? Het is mij niet helemaal duidelijk hoe dit er uitziet.
 15. Kunt u uw systeem ook direct aansluiten op het modem? Probeer dit anders eens en kijk wat daarop de resultaten zijn. wellicht is het modem niet meer inorde en dient deze vervangen te worden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...