Ga naar inhoud

Veen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Veen's prestaties

  1. Duidelijk. En welke timing heb ik nodig voor de genoemde Cpu?
  2. @Passer Het bord heeft 3stuks M2 slots. Dank voor het verplaatsen vh topic naar de juiste categorie. @stegisoftHandleiding zegt dat de twee Ram balkjes in A1 en B1 moeten of in A2 en B2. De 6000Mhz optie lijkt dus correct. What about de 'Timing'? Ik zie dat ik daar nog verschillende keuzes heb. Welke Timing zou het meest compatibel zijn voor mijn Game PC? En moet ik nog iets met de keuze tussen met of zonder XMP/EXPO en met of zonder ECC-UDIMM? Ik ga niet overklokken want begreep dat (AMD) EXPO daarmee te maken heeft..
  3. Ik zie dat de eerste link in vorige post niet werkt. Het gaat dus om deze >> https://azerty.nl/product/asus-rog-strix-b650e-f-gaming-wifi-moederbord/5011928 er mogen twee RAM balkjes in van 16Gb elk.
  4. Goedendag samen, Ik ben een Pc aan het samenstellen waar een AMD Ryzen 7 7800X3D CPU in komt samen met dit Asus Moederbord. Kan iemand mij voorzien van het juiste type Ram geheugen wat goed voor deze combo zou zijn? Ik heb gelezen dat 6000Mhz en een CL van 36 of lager een goede keus zou zijn bij een AM5 moederbord. Geen flauw idee of dit klopt. Heb op de ASUS-site gekeken maar de keuze gaat boven mijn pet. Wil graag van het merk G Skill. Meest geschikt voor Games. Dan nog een algemene vraag over SSD M2 geheugenbalkjes. Ik kreeg het advies om een kleinere 256Gb M2 SSD te nemen voor het Windows 11, en een grotere 2TB M2 SSD voor opslag en games. Zou ik mijn games ook op de schijf kunnen zetten waar Win11 op staat? (Ik neem dan wel een grotere uiteraard) Of is dat op een of andere manier niet handig? Oja, moet ik bij de keuze voor SSD's nog rekening houden met welk moederbord of processor ik gebruik? Alvast dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.