HVA

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over HVA

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 12-10-71

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

199 profielweergaven
 1. Yep, had ik gisteren gedaan en vandaag antwoord ontvangen, zij zeggen dat het aan een update van Microsoft ligt. Microsoft gecontacteerd en blijkbaar zou 2dehands dit met hun moeten oplossen zodat zij de Hotmail, outlook en live mailadressen kunnen deblokkeren?? Ik heb 2dehands terug gecontacteerd met het antwoord van Microsoft, maar tot nu toe nog geen tegenbericht ontvangen. Het rare is dat er soms toch mailtjes doorkomen, deze morgen nog eentje gehad welke gisteren verzonden was.
 2. Sinds een aantal dagen krijg ik geen, of veel te laat mailtjes binnen van de site 2dehands.be. Het mailadres van deze site staat tussen mijn contactpersonen. Zou dit aan een instelling kunnen liggen en welke. Ik kan me niet herinneren dat ik ergens iets gewijzigd heb. Het betreft een Hotmail.com account.
 3. Net mijn pc laten heropstarten en er werden 2 updates gevonden. Nu kan ik alles terug lezen. Dan heeft die fix waarschijnlijk wel geholpen, bedankt voor de hulp!!
 4. Welke link moet ik hier gebruiken? Beide van internet explorer? Deze geven geen resultaat. Cookies zijn verwijderd.
 5. Net gereset maar het resultaat is hetzelfde, ik kan enkel de onderwerpen zien...
 6. Net via google chrome naar Hotmail gegaan en dan kan ik wel alles zien. Zou dit een of andere instelling zijn die niet juist staat?
 7. internet explorer
 8. Op mijn smartphone en laptop werkt deze normaal. Enkel op mijn vaste pc werkt deze niet.
 9. Ik gebruik Hotmail.com als mail. In bijlage het logje. scan_170301-123340.txt
 10. Beide logjes in bijlage. Addition.txt FRST.txt
 11. Het logbestand in bijlage. log.txt
 12. Ik heb mijn pc al eens teruggezet maar dit geeft geen resultaat. Kan ik hier ergens meer info vinden over malware of hoe ik outlook terug installeer?
 13. Sinds vanmorgen kan ik enkel nog het onderwerp van een mail lezen. Als je een mailtje openklikt is dus enkel het onderwerp zichtbaar. Een nieuw mailtje aanmaken gaat ook niet meer, als je op 'nieuw' klikt krijg ik een blanco scherm.
 14. Voorlopig geen problemen meer.
 15. Momenteel werkt deze weer zonder problemen, ik heb wel internet explorer nog moeten resetten omdat ik hier steeds meldingen van kreeg, vorig jaar had ik dat probleem ook al. Hopelijk blijft het zo...