Ga naar inhoud

rudi d.

Lid
  • Items

    332
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    verschillende pc's in gebruik

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rudi d.'s prestaties

  1. Lijkt me niet verkeerd om op 2 fora te plaatsen, toch?
  2. Deze doet het gewoon perfect! Merci!
  3. Ik gebruik Excel al een hele tijd, maar wil nu bepaalde kolommen en rijen tegelijkertijd verbergen. Na wat opzoekwerk VBA tegengekomen en wil niet echt lukken. Bedoeling is om in A1 bv de waarde 1 in te geven, dan moeten kolommen D-F-H-M-O-Q en rijen van 2 tem 11 verborgen zijn. Als ik 1 kolom wil verbergen lukt dit met: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Range("A1").Value = 1 Then Columns("D:D").Select Selection.EntireColumn.Hidden = True Exit Sub Else Columns("D:D").Select Selection.EntireColumn.Hidden = False End If If Range("A1").Value = 1 Then Columns("F:F").Select Selection.EntireColumn.Hidden = True Exit Sub Else Columns("F:F").Select Selection.EntireColumn.Hidden = False End If End Sub Hier wordt kolom D wel verborgen, maar de F nog niet. Dus het vervolg wil niet lukken, ook al eens geprobeerd met Cases maar daar zit ik ook vast. Iemand die me wat verder op weg kan helpen?
  4. Gevonden, de versie reader 2020 geïnstalleerd (na eerst het verwijderen van de 2023). Loopt terug zoals het hoort. Mag slotje op.
  5. Sinds enkele maanden nieuwe laptop, ook nieuwe adobe acrobat reader dus. Ik merk op dat dit volledig anders is dan de vorige, vooral de optie momentopname die ik wel gebruikte kan ik maar niet vinden bij de nieuwe (versie 2023.006.20380 64 bits) Menu ziet er ook helemaal anders uit. Al eens aan het zoeken geweest naar oudere versies, maar dan ga je wel een héél eind terug. Ik stuur even een screenshot mee van de huidige versie.
  6. Quadrecorder met de ip-camera's terug bereikbaar van buitenaf! Bedankt voor de hulp, voor mij mag dit (gelukkig) op slot.😊
  7. Is me gelukt door in mijn router het lan Ip adres terug te veranderen naar 0.1, zowel router en TN modem gereboot. Geen dubbel NAT meer! Nu nog wat verder zoeken want de quad recorder staat niet tussen dse wired en wireles clients, niet in de router en niet bij advanced ip scanner. Maar dit gaat me wel lukken, dat is iets intern. Merci voor de hulp en het geduld!
  8. Ik merk nu op dat bij "mijn telenet" het Wan ip adres anders is dan in de Archer. Kan ook zijn dat ik niet het juiste vergelijk natuurlijk.
  9. Zo als je screenshot stond het ook ingesteld, heb als test nog eens het mac adres zelf ingevuld maar zelfde resultaat. Na veranderingen telkens de router herstart.
  10. Lan idd de 192.168.1.1, internet connection type = Dynamic IP.
  11. Dat is de B0-4E-26-10-E1-40, net zoals op de laatste screenshot.
  12. Screenshot bevestigd het juiste mac adres, naar mijn gevoel. Het rare is dat als ik iets wijzig in "mijn telenet/expertinstellingen inschakelen" dit wel wordt opgeslagen, maar als ik de pagina refresh zijn terug de oude instellingen van kracht. Daarom mijn vermoeden dat dit eerder een Telenet probleem is ipv een netwerkinstelling. Maar mijn netwerkkennis is basic en ik kan wel iets over het hoofd zien.
  13. Dit staat zo idd ingevuld, door Telenet nog bevestigd. Het rare is dat als ik iets wijzig en opsla in "mijn telenet" dit dan ook zou zichtbaar staat, refresh ik de pagina staat hij terug op de oude instellingen. Dus de bridgefunctie af en aan zetten wil op deze manier ook niet echt lukken.
  14. Enkele maanden verder, en had liefst gepost: opgelost! Helaas is het tegendeel waar, nog geen stap verder. Via whatsapp kreeg ik uiteindelijk wat hulp om nogmaals van buitenaf de modem als bridge in te stellen, maar wil niet lukken. Uiteindelijk de melding, nu ongeveer een maand geleden, dat er idd een dossier lopende is en dat ik geduld moet hebben. Al wat ik aanpas in "mijn telenet" wordt precies niet aangenomen. Nu al meer dan een half jaar dat ik mijn netwerk(camera's) van buitenaf niet kan benaderen. Geduld is een schone deugd...
  15. Merci voor de duidelijke uitleg, ik heb eerst geprobeerd het zelf via "mijn telenet" te doen maar lukt niet. Ik krijg de bridging zelfs niet af. Gebeld met Telenet, probleem uitgelegd maar ook zij kunnen vanop afstand geen aanpassing doen. Het zou volgende de operator om een gekend softwareprobleem zijn, hij heeft mijn vraag doorgestuurd naar de technische dienst die eraan zullen werken, dossiernummer is me doorgegeven. Binnen 2 à 5 werkdagen zou ik bericht moeten krijgen dat het opgelost is. Wordt dus nog vervolgd 😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.