Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rudi d.

Lid
 • Aantal items

  194
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rudi d.

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  verschillende pc's in gebruik
 1. Hallo, Iemand ervaring met het overzetten en synchroniseren van je Iphone agenda naar de Thunderbird (+ Lightning add) agenda? Momenteel staat alles op de Iphone 5S, nog niets in Thunderbird.
 2. Hallo, De notebook van mijn vrouw wil niet meer opstarten. Het blijft en zwart scherm. De batterijindicator geef nochtans aan dat deze opgeladen is. Het is een Lenovo Yoga 300 van 2 jaar oud. Ik heb de weinige tips van probleemoplosser uit de handleiding uitgevoerd, maar blijft een zwart scherm. Als ik +/- 10 sec op de aan knop duw zie ik even een licht achter een toets oplichten, maar telkens een verschillende. Iemand nog andere tips? Grtz Rudi
 3. Via dropbox upload ik mijn foto's van mijn smarthphone naar mijn laptop. In de galerij van de phone staan de foto's correct, maar op de laptop komen de foto's sinds kort allemaal onderste boven. Iemand een idee wat de oorzaak van dat draaien is? Enige dat ik gedaan heb rond die periode was het plaatsen van een extra sd kaart om wat meer geheugen te hebben.
 4. Bij ons systeem was dit voor zowel account als wachtwoord "admin" Maar dit is misschien per systeem verschillend.
 5. Ik doe dit met SmartPSS op de laptop en IDMSS Lite op de smarthphone. Beide zijn freeware, de juiste internet (poort) instellingen zoeken kruipt meeste tijd in. Daarna werkt het zonder fouten.
 6. Ontdekt dat als ik op de "escape" toets druk en tegelijk opstart zo ook in de bios geraak. Is wat gemakkelijker. Dus eens je daar in bent: Met de pijlen links-rechts-onder-boven ga je naar "system configuration" - "Action Key Mode" Verander met toets "F5" van "Enabled" naar "Disabled" Druk toets "F10" om op te slaan Bij "exit saving changes" klik "yes" Pc start terug op, even geduld want duurt iets langer dan normaal. Daarna zou de functie omgedraaid moeten zijn!
 7. Voor alle duidelijkheid: om in je bios te geraken is pc-merk gebonden. Ik werk met een HP Paviljon met Windows10.
 8. Is me gelukt om de functie om te draaien. Bij gewoon gebruik voor bv helderheid heb ik nu combinatie fn + F3, in autocad hoef ik die fn niet meer te gebruiken om de F3 toets te kunnen gebruiken. Voor degenen die ook willen aanpassen leg ik even uit hoe, ik werk met een windows 10 laptop dus andere versies is misschien anders: Pc is opgestart, ga naar "instellingen" - "bijwerken en beveiliging" - "systeemherstel" - "geavanceerde opstartopties" Klik op "nu opnieuw opstarten" Klik op "problemen oplossen" - "geavanceerde opties" - instellingen voor UEFI-firmware" Klik op "opnieuw opstarten" Even geduld. Zwart DOS scherm: druk toets "F10", je komt in de Bios instellingen Met de pijlen links-rechts-onder-boven ga je naar "system configuration" - "Action Key Mode" Verander met toets "F5" van "Enabled" naar "Disabled" Druk toets "F10" om op te slaan Bij "exit saving changes" klik "yes" Pc start terug op, even geduld want duurt iets langer dan normaal. Daarna zou de functie omgedraaid moeten zijn! Bedankt Falstring voor de tip, hierdoor kon ik wat verder en dieper zoeken!
 9. Ik gebruik op een laptop met Windows 10 geregeld de F- toetsen voor het aanpassen van bv volume en helderheid. Als ik teken in autocad hebben die F- toetsen ook hun eigen betekenis. Bij mijn vorige laptop met autocad in combinatie met W7 moest ik gewoon de F toets indrukken, bij W10 moet ik de ctrl toets in combinatie met de F-toets gebruiken. Kan ik dit ergens in windows instellen dat de functietoetsen van een programma voorrang hebben op de algemene instelling?
 10. Probleem opgelost, was een instelling in het toestel die niet meer juist stond. Mag slotje op!
 11. In mijn netwerk staat een camera quadrecorder die via software en app te bereiken is. Of beter was, want ik krijg geen verbinding meer met het toestel. Zowel niet met laptop als smarthphone. Met of zonder firewall maakt geen verschil. Toestel werkt echter nog want op externe monitor die bedraad is aangesloten heb ik beeld. Via Wifi Guard zie ik wel het ip adres, maar als ik ping via webadres krijg ik blanco scherm met bovenaan Web Service. Doe ik dit via opdrachtprompt krijg ik wel wat info. Ik heb even een printscreen gedaan. printscreen 23-9-2016.docx
 12. Is me gelukt via dos, bedankt voor de tip!!
 13. Omdat me dat niet lukte in dos :-( Hij herkent C:\Windows en C:\Windows\system32 niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.