Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rudi d.

Lid
 • Aantal items

  256
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over rudi d.

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  verschillende pc's in gebruik

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Is gelukt door mijn anti-virus even uit te schakelen. Was dus een kwestie van alle mogelijke problemen uit te sluiten. Mag slotje op!
 2. Dat ik een 1603 fout had wist ik, al zie mijn bericht. Ik heb ook al diverse sites bezocht en de reden van foutmelding is zeer divers. Daarom het posten van mijn log in de hoop dat hierdoor iemand dit wat beter ken "lezen" me wat op weg kan helpen.
 3. Sinds deze week hebben we op het werk voor mij een nieuwe autocad 2020LT aangeschaft, dit als single user. Ik zou echter als home gebruiker dit ook kunnen installeren op mijn thuis pc om ook hier werkgerelateerde tekeningen te kunnen maken/bewerken. Maar dit wil niet lukken, krijg steeds een 1603 error. Nochtans heb ik een tijd geleden op deze pc een trialversie kunnen installeren zonder problemen. Wat ik reeds gedaan heb: Verwijderen van de autodeskonderdelen die toch gelukt zijn om te installeren, en dan rebooten Installeren op de mogelijke manieren van downloaden van autocad Het leeg maken van het %temp% bestand Ik voeg een log bestand aan dat ik krijg na het mislukken van de installatie. Kan misschien iemand dit bekijken en me iets wijzer kan maken? Autodesk AutoCAD LT 20202410 Setup.log
 4. Topic mag slotje op, lukt perfect via iphone/airplay
 5. Na wat uittesten en opzoeken ontdekt dat het casten van bv youtube via chrome perfect lukt om geluid via de versterker te krijgen. Via "streamwhatyou hear" lukt het om de muziek van de pc te casten naar de versterker, echter met vertraging en als ik het volume op de pc wil dempen gebeurd dit ook op de versterker. Heb ook programma audio-cast geprobeerd, de verbinding met de versterker blijft steeds hangen op "connecting" Lijkt me dus eerder een probleempje/instelling bij de pc dan bij de versterker.
 6. Nog even vermelden dat de versterker een Onkyo am335x is, muziek casten kan eventueel ook via bluetooth maar dit lukt meer niet dan wel. Maar voor de rest zeer tevreden over de versterker, is een "bijhuis" van Pioneer.
 7. Ik probeer mijn pc-muziekcollectie die ik afspeel met mediamonkey te casten naar een versterker met een ingebouwde chromecast. Maar vind niet direct een oplossing die doet wat ik wil. Mediamonkey heeft niet die optie. Heb al geprobeerd met airfoil, maar zoek iets dat basic en toch free is. Iemand die dit me even op weg kan helpen?
 8. Ik ben blijven zoeken, en het is uiteindelijk gelukt! Zoals verwacht was het de juist instelling vinden, en hiervoor heeft het YouTube filmpje me wel deels geholpen. Voor de rest was het juist invullen van de computernaam in de homepage van de printer zeer belangrijk, zeker wat betreft hoofdletters en tekens. Wel wat tijd aan gespendeerd, maar met de hete dagen die we moesten trotseren was binnen blijven toch een must. 😉 Voor sommige mensen mss verloren tijd, maar voor mij weeral véél bijgeleerd! Ben pc gebruiker maar met heel veel interesse in de materie. En dat heeft door de jaren gezorgd dat ik hier thuis alle pc-problemen aanpak en graag oplos, maar zeker ook met de hulp van internet en dit forum! Merci allen voor de hulp!
 9. Dat is idd het ip adres, DHCP op de router is aangevinkt. Zoals vermeld lijkt het me meer de juiste manier van aanmelden of wachtwoord. Heb al op tientallen manieren uitgetest, maar blijf zoeken!
 10. David, in een van mijn vorige berichten had ik al gemeld dat ik via WiFi en een Brother-app kan printen en scannen. De laptop is idd draadloos, maar via de netwerkkabel in de router heb ik verbinding met de printer. Als ik de scantoets raak komt de vraag via netwerk? En dan komt mijn profielnaam op het scherm, klik ik die aan zie ik even het ip-adres van mijn laptop waarna de melding komt van een identificatieprobleem. Volgens mij heeft WiFi totaal geen aandeel in het niet willen scannen. Eerder een juiste instelling.
 11. Na wat verder zoekwerk ben ik al als administrator via BRAdmin in de instellingen van de printer geraakt en heb ook een map aangemaakt op mijn laptop naarwaar hij de scans zou moeten opslaan. Ik heb al veel bijgeleerd, de printer vindt het netwerk en mijn profielnaam, maar heeft een probleem met het identificeren. Bij de verifiacatie van het profiel in het netwerk van de printer staat de "admin" en wachtwoord vanzelf ingevuld, dit is ook wat ik ingevuld heb om in de printerinstellingen te geraken. Heb ze al verwijderd maar blijft steeds terug komen. Mijn laptop zelf heeft geen wachtwoord om op te starten. Ik heb al alle mogelijkheden geprobeerd maar zit wat block, maar heb het gevoel dat ik een kleinigheid over het hoofd zie. Ik stuur enkele foto's mee van mijn scherm, zegt dikwijls meer dan woorden 😉 Mocht er iemand tips hebben, graag!
 12. Nog vermelden dat ik met mijn smartphone wel kan printen en scannen via de app Brother iPrint&Scan. En dit via wifi.
 13. Zoals gemeld werkt het printen vanop verschillende laptops feilloos met de netwerkconfiguratie. Vandaag wou ik echter een document inscannen met de netwerkkabel nog ingeplugd in de router. Ik kreeg de melding "kabel niet aangesloten". Ik heb dan even de usb van printer naar laptop geplugd en dan kan ik dit wel inscannen en komt als bestand op mijn laptop. Dit koos ik altijd, er zijn nog andere keuzes zoals afbeelding en email. Maar als ik niet in het menu geraak omdat de kabel niet is aangesloten kan ik zelfs niet kiezen. Heeft iemand een idee waar ik mss een instelling moet aanpassen?
 14. Een half uur na mijn mail had ik al antwoord, dat gaat idd snel. Dan lijkt het me dat ik het traag reageren bij mijn installateur moet zoeken 😞 Het is me via hun hulp dan ook gelukt, bij installatie moest ik "vervangen installatie" aanvinken en dan de webconnector selecteren. Alle gegevens zijn behouden, de 42 dagen zonder connectie zouden ook nog moeten aangevuld worden, normaal zou volgens hen de omvormer 90 dagen de data opslaan. Allen bedankt voor de hulp, voor mij mag er hier een slotje op!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.