Ga naar inhoud

rudi d.

Lid
 • Aantal items

  288
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  verschillende pc's in gebruik

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rudi d.'s prestaties

 1. Formatteren en installatie afgerond, ging snel en probleemloos. Laptop loopt weer als een trein! Bedankt voor de hulp en tips!
 2. Door te formatteren op die manier behoud ik een Windows versie op de laptop? Want die stond erop toen ik die kocht, weliswaar windows 8.
 3. Daar ben ik me van bewust, ik bedoelde de werking van de app die je voorstelde.
 4. Bedankt voor de tip, heb dit nog niet gedaan dus alle hulp is welkom. Anders zoek ik even op internet.
 5. Na updaten naar laatste versie windows blijft de laptop zeer traag. En dan bedoel ik echt zenuwslopend traag. Ik overweeg een volledige formattering, maar vraag me af of de energie en mogelijke problemen opweegt tegen de aanschaf van een nieuwe. De laptop is nu 4 jaar oud.
 6. Zou ik kunnen doen, maar vraag me af of dit wel veel zal helpen. Zelf ken ik er te weinig van of ik de laptop wel sneller kan krijgen, maar gaat hem meer over stabiliteit.
 7. http://speccy.piriform.com/results/x3DZgVEoHEstCFmFKV6Wrxi Merci voor het snelle antwoord. Heeft wat geduurd want internet geeft steeds foutmelding, zie bijlage lenovo 240621.docx
 8. De laptop van mijn vrouw is zeer traag en sommige websites willen niet openen. Deze week was Thunderbird de lastige, na updates terug in orde. Ze heeft nog een tablet dus dacht ik van de laptop eens op te kuisen. Maar hoe begin ik daar best aan? Indien een log nodig laat maar weten hoe ik dit best aanpak.
 9. Voor alle duidelijkheid, de schermafdruk is van mijn Iphone.
 10. Op de Iphone gaat het inderdaad om zeer specifiek te zoeken. Ik heb even een schermafdruk toegevoegd, bij de app "foto's" stopt het bij "Kruibeke". Maar op de Iphone kan ik verder zoeken op "Kruibekesteenweg". Ik neem veel foto's van werven die ik bezoek, en op die manier kan ik vlug zoeken. Deze foto's komen via dropbox op mijn pc, en daar kan ik dan niet meer zo specifiek zoeken in de fotobibliotheek.
 11. Na wat uittesten is het niet zo specifiek zoals op de Iphone, werkt wel op gemeente maar niet op bv de juiste straatnaam. Zal nog wat verder zoeken 😉
 12. Merci voor de tip, zo dichtbij en niet gemerkt!
 13. Op mijn Iphone kan ik foto's zoeken op locatie, dit zou ik ook op mijn laptop willen doen. Dit kan al met Google Foto's, maar dan gaan mijn foto's in de cloud. Bestaan er ook desktop apps die lokaal op je pc naar foto's op locatie kunnen zoeken?
 14. Heb nu de Kaspersky free cloud, is er daar iets over bekend dat die het systeem vertraagd? Panda zou ook goed zijn lees ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...