Ga naar inhoud

antwerpenaar

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

antwerpenaar's prestaties

  1. Bedankt voor de reacties.Ik had zoal een donkerbruin vermoeden dat dit om fraude ging.De juffrouw in kwestie stelde zich niet eens voor en haar engels was amper verstaanbaar.
  2. Ik ontving vandaag een telefoontje van een juffrouw met een Indisch accent.Zij vroeg of ik een "Microsoft-computer" had.Toen ik daarop bevestigend antwoordde,zei ze mij dat,wanneer ik de computer zou openen,deze zou bestookt worden met malware e.d. tenzij ik zou doen,wat ze voorstelde.Zij zou me instructies geven die ik moest uitvoeren op mijn Pc.Ik heb haar bedankt voor de informatie en de telefoon ingelegd.Wat kan de bedoeling hiervan zijn?
  3. Reeds vele jaren staat al mijn muziek op een LACIE harde schijf van 320 gigabite.Ondertussen staan op deze schijf tussen de 2 en 3000 albums opgeslagen.Mijn grote angst is dat vroeg of laat deze schijf het zal laten afweten en al mijn muziek verloren is.Mijn vraag is:wanneer ik een backup van al mijn muziek zou maken;doe ik dat best op een nieuwe externe harddisc of zet ik beter alles op een tiental USB-sticks. ps.mijn huidige externe harde schijf is ong. 8 jaar oud.
  4. De canon Canon heeft idd 3 kleurpatronen maar meestal zijn ze alle 3 op hetzelfde ogenblik leeg.Een kleur-patroon van HP kostte mij rond de 35-36 euro.1kleurpatroon van Canon kost rond de 12 euro (X3 = dus ong dezelfde prijs)
  5. Ik gebruik sinds ong 1 jaar een canon pixma printer ("all in one") ter vervanging van een 7 jaar oude HP-printer.Ik heb de indruk dat deze printer veel meer inkt verbruikt dan mijn vorige.Wat is volgens juliie de meest voordelige printer qua verbruik en is het aan te raden om lege inktcassettes te laten hervullen ipv nieuwe aan te kopen?
  6. Wanneer ik mijn PC opstart,verschijnen er in de rechterbenedenhoek een aantal pictogrammen waaronder deze van Norton Internet Security.Wanneer ik bvb wil skypen moet ik dit icoontje uitvinken.De laatste tijd gebeurt het echter geregeld dat dit icoontje niet meer in de balk verschijnt,zodat ik ook niet kan skypen.Na een systeemherstel verschijnt het dan wel opnieuw,maar bij een volgende opstart is het weer nergens te bespeuren.Wat is hiervan de oorzaak en hoe vermijd ik dat ik telkens een systeemherstel moet uitvoeren ?
  7. Het is in elk geval een desktop-model en vermoed dat het een hi-speed usb 2.0 is maar met een capaciteit van 320 gigabite (hij is al een jaar of 3 oud) Wat ik eigenlijk wil weten is of ik "hardware veilig verwijderen" moet gebruiken telkens ik de stekker uit het stopcontact trek ook al trek ik de usb niet uit.Ik vermoed van niet maar wil het toch zeker weten;zou niet graag alles verliezen wat op deze schijf staat.
  8. Raar maar waar:op de harddisc staat nergens een type vermeld.Ze heeft een capaciteit van 320gigabyte.Op de bovenkant staat LACIE en aan de voorkant is er groene led die aan gaat wanneer ik de stekker in het stopcontact steek. Ik heb ze voor de zekerheid nog eens langs alle kanten bekeken en ik vind nergens een aan-uit-knop.
  9. Ik heb reeds enige tijd een externe harddisk van LACIE.Ik heb het altijd vreemd gevonden dat er geen "aan-uit-knop"aan staat.Dus telkens ik bestanden op de schijf zet,steek ik de stekker in het stopcontact en wanneer de bestanden erop staan,trek ik het stekker uit het stopcontact. Omdat ik in de gebruiksaanwijzing hierover niets vind,vraag ik me toch al een hele tijd af of dit nu wel de juiste manier van handelen is. De harde schijf werkt overigens wel perfect (tot hiertoe...)
  10. Hallo, Ik had enkele dagen geleden exact hetzelfde probleem;heb ook alles (ADOBE-flashplayer en JAVA) opnieuw geïnstalleerd.Niets bleek te helpen,tot ik mijn NORTON INTERNET SECURITY uitschakelde.Nu kan ik op de youtube-site opnieuw de video's afspelen.Wanneer ik NORTON terug inschakel lukt het echter niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.