Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

reneemettrie

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik denk dat ik het gevonden heb (in IE 11) Internetopties (via (ALT X of wielknop rechts bovenaan) Programma's Programma's Instellen Uw standaardprogramma's instellen Klik op Outlook + Dit programma als standaard instellen
 2. Sinds ik een PC heb met Windows 8.1 wordt ik steeds naar Hotmail gestuurd als ik klik op een e-mail link op Internet (IE 11) of in een andere mail. Ik wil dit helemaal niet, wil gewoon vanuit Outlook (2013) versturen. Hoe kan ik dat wijzigen?
 3. Je hebt gedownloaded. Kan het zijn dat je eerste via rechter muis moet unzippen en dan het geünzipte bestand moet openen? Heb al gelijkaardige problemen gehad met Word en ik dacht een oudere versie van IE.
 4. Als ik me goed herinner kon je in de vorige versies van Office (2003 en ik dacht ook 2007) een Excel tabellen en -grafieken plakken met een koppeling in PWT. Bij het openen van PWT kreeg je dan de vraag of de koppeling moest worden aangepast, en dat gebeurde. Nu probeer ik dat in de versies 2010 en 2013. Ik sluit het PWT bestand, wijzig iets in de Exceltabel die als basis dient van de grafiek en sluit het Excelbestand. Dan heropen ik de PWT en krijg de vraag ivm de koppelingen. De tabel blijkt aangepast, zoals verwacht.. Maar de grafiek wordt pas aangepast als je eerste naar Edit Data (gegevens bewerken) gaat. Volgens mij niet normaal, is dit een bug?
 5. De dialoog met het ingevulde paswoord voor gmail verschijnt nog steeds, maar niet vaak. Telkens weer is het vinkje dat het paswoord moet onthouden worden uitgevinkt. Mijn Hotmail account heb ik nog niet opnieuw geïnstalleerd. Het is me niet zo duidelijk hoe dat moet in Outlook 2013. Als ik het doe via nieuwe account krijg ik steeds de melding dat het mislukt is. Eigenlijk gebruik ik die account alleen om toegang te krijgen tot OneDrive, niet voor mails. Bedankt voor de grote schoonmaak in ieder geval! Welke van die programmaatjes kan ik best op mijn PC laten staan en af en toe uitvoeren, welk verwijder ik best?
 6. Maak een automatische macro die wordt uitgevoerd als de gebruiker iets typt in A6: rechter muis op het tabblad data + programmacode weergeven In het scherm van de visual basic editor zie je 2 keuzelijsten Linker keuzelijst: kies Worksheet Rechter keuzelijst: kies de gebeurtenis die moet worden geprogrammeerd: OnChange Plaats de volgende code: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Target.Address = "$A$6" Then Dim grafiek As ChartObject, data As Worksheet, grafiekblad As Worksheet Set grafiekblad = Sheets("Initial Process Study") Set grafiek = grafiekblad.ChartObjects("Grafiek 2") Set data = Sheets("Data") With grafiek.Chart.Axes(xlValue) .MinimumScale = data.Range("AK4") .MaximumScale = data.Range("AK5") End With End If End Sub
 7. AdwCleaner[S1].txt Logjes van deze middag en zoëven AdwCleaner[S0].txt
 8. Ik heb wel degelijk op "Clean" geklikt, toen is de PC automatisch herstart en heeft de log getoond. Of moet dat x maal opnieuw, voor services, folders,...? Kan zijn dat ik per ongeluk het Report na de scan heb verzonden, dacht dit overschreven te hebben. Nu opnieuw bezig.
 9. Wat er toch allemaal binnensluipt... En ik dacht veilig te zijn met AVG, Spybot en opletten bij downloaden...[ATTACH]36586[/ATTACH] AdwCleaner[R0].txt
 10. [ATTACH]36546[/ATTACH] In bijlage de resultaten van Zoek.exe Als ik het goed begrepen heb werden een aantal malwares verwijderd? Wat ik niet goed begrijp is dat Lollipop erbij staat (ik heb gisteren nog Spybot bijgewerkt en uitgevoerd, die heeft dat niet gevonden). Outlook heeft nu één keer het venster met de vraag om de gegevens van GMail getoond (die staan al ingevuld dus die vraag is onnodig). In elk geval is dat venster tot dusver geen tweede keer verschenen. Van Hotmail verschijnt niets maar die account heb ik verwijderd. zoek-results.txt
 11. Dit is het log-bestand, bedankt bij voorbaat! AVG heeft niets gevonden. log.txt
 12. Bedankt, ga ik zeker proberen! Die Malware zou kunnen, ik heb het probleem niet als ik mijn mail benader vanuit een andere gebruiker. Nu heb ik wel AVG - kan het zijn dat die dat niet detecteert?
 13. Ik heb Windows 7 en Office 2013. Heb een gewone Outlook, een Hotmail- en een g-mail account, tot enige tijd geleden kreeg ik al de mails daarvoor gewoon binnen via Outlook. Maar de laatste wordt ik om de haverklap onderbroken met minstens 3 keer de vraag om mijn hotmail gegevens in te typen, hoewel ze in het dialoogvenster staan en aangevinkt is dat hij die gegevens moet onthouden. Als ik in een ander programma zit vlieg ik daar gewoon uit en kom in Outlook terecht. En het gaat van kwaad naar erger... Zojuist kreeg ik niet alleen die vraag voor Hotmail, maar ook voor gmail, de vraag bleef maar komen, zeker 13 keer achter elkaar, totdat ik uiteindelijk Outlook heb beëindigd. Wat is hier aan de hand en wat kan ik ertegen doen?
 14. Fantastisch, dit werkt! Ik heb ook geopteerd voor "Geavanceerde Instellingen herstellen" Bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.