Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

reneemettrie

Lid
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over reneemettrie

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat bedoel je met onderzoekskosten? Die Winzip driver update stond gewoon op het bureaublad. Wat zou je voorstellen als bedrag voor die onderzoekskosten? Ik heb ze meerdere mails gestuurd met mijn argumenten. Op een bepaald moment heb ik voorgesteld de helft te betalen als ze de aanwezigheid van een virus konden bewijzen. Toen hebben ze het "bewijs" in bijlage gestuurd. Op mijn latere mails hebben ze nooit gereageerd.
 2. Onlangs had ik enkele problemen in Outlook 2016, en in Teams. Ik moest cursisten uitnodigen voor een online opleiding maar dit kon niet in Teams. (Achteraf is gebleken dat dit kwam omdat ik Office 2016 had i.p.v. Office 365, en dat er goedkoop abonnement van Office 365 zonder MS Office maar mét o.a. Teams bestaat.) Ik bracht tijdens de corona lockdown de PC naar een service centrum om de problemen in Outlook te laten oplossen (oplossing via dat goedkoop 365 abonnement kende ik toen nog niet). Herstelling zou 48 u duren. De man ik kwestie belde me na 2 dagen op met de mededeling dat mijn PC geïnfecteerd was met Windows Driver update, dat mijn virus scanner McAfee geen goed product is, en dat de beste oplossing zou zijn Windows te herinstalleren, met behoud van mijn gegevens. Resultaat na 6 dagen: Office 2016 (waarvoor ik een licentie heb), in 3 talen, van de PC gehaald en vervangen door een proefabonnement van 1 maand van Office 365 incl. MS Office (dit terwijl ik ondertussen ook al het bestaan van dat abonnement zonder MS Office had gemeld). McAfee (ook licentie) weg en vervangen door proefversie van Kapersky. Al mijn mails weg (gelukkig had ik nog ergens een backup van mijn PST bestand). Instellingen, paswoorden en enkele extra programma’s weg. Ik ging hiermee niet akkoord en weigerde de factuur (99 €) te betalen. Nu blijven ze me maar bestoken met herinneringen, en 2 aangetekende brieven. Als “bewijs” van een virus stuurden ze me per mail en in het aangetekend schrijven de afbeelding in bijlage. Naar mijn mening alles behalve het bewijs dat mijn PC zou geïnfecteerd zijn door een virus. (Windows Driver Update is wel een lastig programma). Wat is jullie mening? Is het gerechtvaardigd Windows te herinstalleren vanwege Windows Driver Update? Sta ik in mijn recht als ik weiger die factuur te betalen?
 3. Ik denk dat ik het gevonden heb (in IE 11) Internetopties (via (ALT X of wielknop rechts bovenaan) Programma's Programma's Instellen Uw standaardprogramma's instellen Klik op Outlook + Dit programma als standaard instellen
 4. Sinds ik een PC heb met Windows 8.1 wordt ik steeds naar Hotmail gestuurd als ik klik op een e-mail link op Internet (IE 11) of in een andere mail. Ik wil dit helemaal niet, wil gewoon vanuit Outlook (2013) versturen. Hoe kan ik dat wijzigen?
 5. Je hebt gedownloaded. Kan het zijn dat je eerste via rechter muis moet unzippen en dan het geünzipte bestand moet openen? Heb al gelijkaardige problemen gehad met Word en ik dacht een oudere versie van IE.
 6. Als ik me goed herinner kon je in de vorige versies van Office (2003 en ik dacht ook 2007) een Excel tabellen en -grafieken plakken met een koppeling in PWT. Bij het openen van PWT kreeg je dan de vraag of de koppeling moest worden aangepast, en dat gebeurde. Nu probeer ik dat in de versies 2010 en 2013. Ik sluit het PWT bestand, wijzig iets in de Exceltabel die als basis dient van de grafiek en sluit het Excelbestand. Dan heropen ik de PWT en krijg de vraag ivm de koppelingen. De tabel blijkt aangepast, zoals verwacht.. Maar de grafiek wordt pas aangepast als je eerste naar Edit Data (gegevens bewerken) gaat. Volgens mij niet normaal, is dit een bug?
 7. De dialoog met het ingevulde paswoord voor gmail verschijnt nog steeds, maar niet vaak. Telkens weer is het vinkje dat het paswoord moet onthouden worden uitgevinkt. Mijn Hotmail account heb ik nog niet opnieuw geïnstalleerd. Het is me niet zo duidelijk hoe dat moet in Outlook 2013. Als ik het doe via nieuwe account krijg ik steeds de melding dat het mislukt is. Eigenlijk gebruik ik die account alleen om toegang te krijgen tot OneDrive, niet voor mails. Bedankt voor de grote schoonmaak in ieder geval! Welke van die programmaatjes kan ik best op mijn PC laten staan en af en toe uitvoeren, welk verwijder ik best?
 8. Maak een automatische macro die wordt uitgevoerd als de gebruiker iets typt in A6: rechter muis op het tabblad data + programmacode weergeven In het scherm van de visual basic editor zie je 2 keuzelijsten Linker keuzelijst: kies Worksheet Rechter keuzelijst: kies de gebeurtenis die moet worden geprogrammeerd: OnChange Plaats de volgende code: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Target.Address = "$A$6" Then Dim grafiek As ChartObject, data As Worksheet, grafiekblad As Worksheet Set grafiekblad = Sheets("Initial Process Study") Set grafiek = grafiekblad.ChartObjects("Grafiek 2") Set data = Sheets("Data") With grafiek.Chart.Axes(xlValue) .MinimumScale = data.Range("AK4") .MaximumScale = data.Range("AK5") End With End If End Sub
 9. AdwCleaner[S1].txt Logjes van deze middag en zoëven AdwCleaner[S0].txt
 10. Ik heb wel degelijk op "Clean" geklikt, toen is de PC automatisch herstart en heeft de log getoond. Of moet dat x maal opnieuw, voor services, folders,...? Kan zijn dat ik per ongeluk het Report na de scan heb verzonden, dacht dit overschreven te hebben. Nu opnieuw bezig.
 11. Wat er toch allemaal binnensluipt... En ik dacht veilig te zijn met AVG, Spybot en opletten bij downloaden...[ATTACH]36586[/ATTACH] AdwCleaner[R0].txt
 12. [ATTACH]36546[/ATTACH] In bijlage de resultaten van Zoek.exe Als ik het goed begrepen heb werden een aantal malwares verwijderd? Wat ik niet goed begrijp is dat Lollipop erbij staat (ik heb gisteren nog Spybot bijgewerkt en uitgevoerd, die heeft dat niet gevonden). Outlook heeft nu één keer het venster met de vraag om de gegevens van GMail getoond (die staan al ingevuld dus die vraag is onnodig). In elk geval is dat venster tot dusver geen tweede keer verschenen. Van Hotmail verschijnt niets maar die account heb ik verwijderd. zoek-results.txt
 13. Dit is het log-bestand, bedankt bij voorbaat! AVG heeft niets gevonden. log.txt
 14. Bedankt, ga ik zeker proberen! Die Malware zou kunnen, ik heb het probleem niet als ik mijn mail benader vanuit een andere gebruiker. Nu heb ik wel AVG - kan het zijn dat die dat niet detecteert?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...