Ga naar inhoud

carambole

Lid
 • Aantal items

  517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over carambole

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  xp home
 • Moederbord
  asus laptop
 • Processor
  pentium 4

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Na wat ploeteren staat ie nergens op de de laptop . En hoort telkens bij het moederbord, Een attest dat bij elk toestel zit, moet ik zeker onthouden anders ben Ik er niks mee. En staat te lezen: Productcode behorend tot het toestel Weer wat verder geraakt, dank. Voor mijn office en wondershare hangen die licentiecodes al lang uitgeprint aan de kast.
 2. Zojuist mijn Product-id, licentie w10 gaan uitprinten via het knipprogramma. Je hebt dat nodig bb volgens je vorig antwoord. Voortaan lees ik elke stap grondig. Ik had vroeger Xubuntu en al een paar keer naar een steunpunt moeten rijden. Ondertussen toch wat IT avondlessen gaan volgen tov de de grote chaos/wanorde/geen geduld op de pc. We geraken er mss wel, dank.
 3. Dat is nu wat ik nooit gevonden heb ivm aankoop occas.(plantrekkerij). Een HD van 1,5 Tb, een externe cd rom en een goeie HUB met externe voeding heb ik nu en zijn een goede aanvulling. Enkel nog ene vinden met aparte cijfertoetsen, dat zou ook al veel gemakkelijker zijn en azerty. Ik denk dat mijn topic al goed beantwoord is, dank.
 4. t' Is pas tegen de zomer dat ik mij ene aanschaf. Maar kan ik evtl een gekochte van iemand zelf in orde krijgen moest hij amper kennis hebben, zijn schijf leeg met bestanden en prog's?---Dat baart me zorgen. Mijn maat (geheim wapen) pastte bij atos laptops aan voor banken in de oostbloklanden. Hij heeft een w7 op op mijn Latitude D830 gekregen en drivers ervoor gemaakt. die niet bestaan En heb toen W10 erop gezet.Voor video is hij wat zwak aan't worden(15j oud). Die taal die hij spreekt versta ik weinig van, ik probeer het zelf op te lossen.
 5. Ha denkelijk kent de partikuliere verkoper dat ook. Voor mij als koper is dat bijna niet te doen dus, vanwege zijn w10 account.
 6. Wat bedoel je, de laptop alles gewist?
 7. Denkelijk wordt dat van een particulier en heeft die W10 draaien. Maar waarom moet hij W10 geherinstalleerd hebben. Denkelijk is dat samen met alle bestanden en prog's eraf gooien. Is dit zo? Bij mij dan opzetten en we zien dan wel.
 8. Ik zou graag een modernere laptop willen kopen. Occasie. Ik plug hier internet aan thuis, log in evtl met mijn hotmail behorende tot mijn W10 en klaar is kees. Al wat ik al gelezen over zulke daad brengt me niks verder. Ik versta er mss te weinig van of is onmogelijk.
 9. Mijne Dell heeft ook die kuren van lang of kort op de start duwen. Als ik te kort druk start die niet op maar blijft hangen. Een korte druk en hij gaat uit. Bij langer drukken start hij volledig op.
 10. Ik versta het telkens niet, een occasie laptop kopen met een goedgekeurde W10 er op. Vliegt mijn W10 in gang als ik hem opstart en inlog? Ik snap daar weinig van en ik plooi het naar mijn gedachtengang, denkelijk kom ik niet te dom over.
 11. Die had op de zwarte markt > 2 installaties gekocht, 2 heeft hij bij mij afgezet omdat de audio niet verbeterde . Er staat een installatie nu met boxen die elks 2 bas luidsprekers, 1 middeltoon, 1 tweeter en super tweeter hebben. En toch is dat geluid belabberd. Als toemaatje heeft hij zo'n oude kast gekocht met PU en radio met lampen, maar die aansluiting is nog DIN(tape). Dan is normaal toch het bronbestand dat slecht is, een slechte instelling in de laptop. Mijn Audacity heb ik ingesteld gekregen, die stond bij Opnemen steeds op microfoon(mono). Volgens mij kan je
 12. Die gast speelt via Bleu thoot geluid af via zijn hifi rack. 't Geluid is belabberd zoals versterkt koptelefoon-geluid., weinig bass/treble. Onderwijl heeft die al 2 kl hifi racks gegeven, gekocht op de zwarte markt omdat het mss daar aan lag. Volgens mij zijn er instellingen die dat geluid begrenzen tot koptelefoon. Omdat ik zelf last van 2 maal mono bij Audacity heb ik dat goed gekregen na 1 week prullen, en niet via de nieuwste driver of upgrades van de fabrikant. Is daar iemand bekend mee?
 13. Knippen vs kopiëren, dat ken je ? Normaal zet de verkenner automatisch alle liedjes in een alfanumerieke volgorde (eerst de cijfers dan de letters. Verbeter evtl via 'naam wijzigen' (menuknop) de artiest en of liedje. Vooraleer een grote ingreep te doen zou ik testen met een paar liedjes
 14. Het is te zien met welk programma je ript. Fre ac heeft de CDDB databank met Artiesten/nummers van veel CD's. Windows Media Player heeft een andere databank en kan ook naar .flac rippen. Resultaat is hier dat dikwijls je .flac extra in een map zitten. Is extra werk door dit openen- selecteren-knippen naar andere map-bronmap deleten-dan liedjes knippen naar je flac's. En toch heb je nog dikwijls als eerste woord Various staan of genummerd. Achteraf naam wijzigen is dan aan te raden. Laatstleden een gaffel gedaan door 160 liedjes te selecteren en dan naam wijzigen => 160 lied
 15. Tegenwoordig gaat dat zo, vragen die men links laat liggen. Voor werk enz zal 't normale kost zijn die updates. Een partikulier plaagt men. Mobiel netwerk heeft een jobstudente uitgezet. Dit na maanden search.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...