Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

carambole

Lid
 • Aantal items

  490
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over carambole

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  xp home
 • Moederbord
  asus laptop
 • Processor
  pentium 4

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. carambole

  Laptop herkent externe muis niet

  Ik volg avondlessen en had ll ook zo'n problemen. Zonder omwegen zei hij ' W10 opnieuw installeren en bestanden wissen en de eigen Windows Defender is zo goed als al die andere free anivrusprogs'. FF moest er ook af en Chrome gebruiken omdat Edge niet alles kan. Ik heb wel mijn bestanden weg gezet op usb stick vooraleer dat te doen. Resultaat is snellere laptop en normaal is een muis aankoppelen direct werken of printer, enz. Driver wordt dikwijls automatisch geplaatst.
 2. carambole

  Usb-stick beveiligen tegen wissen

  Zojuist de laatste 11° dvd+r gebrand. Omdat mijn accu stuk is, rood pinkend lampje zou de laptop bij uit normaal toch geen spanning mogen hebben?
 3. carambole

  Usb-stick beveiligen tegen wissen

  Is praktisch allemaal versleutelen/ontsleuten dat Delen met ww. De enige manier is dan nog op dvd of cd branden. Daar kan dan alleen lezen gedaan worden, wat ik wou. Ik heb al 4 dvd 4,7 gB gebrand maar er staat nog 12 gB op om weg te zetten. Deze stick wordt door mijn laptop gegijzeld , uitwerpen gaat telkens niet. En de vorige 32 gB .flac heeft de laptop toen stuk gemaakt. Je hebt Recuva, Wondershare maar kosten zijn ca 50€ om je .flac's terug te hebben. Je krijgt een paar terug maar titel/artiest matchen niet Daarom kopieer ik telkens naar het station,hij moest nog eens kuren hebben met de >100 cd's en weken werk.
 4. Een map kan men op 'Alleen lezen' zetten. Bij een stick staat iets van delen, is dat hetzelfde ? Een wachtwoord erop zodat zelfs elke laptop/Pc alleen mag lezen en niet kan bijvoegen of wissen, zoiets zoek ik.
 5. carambole

  Is een hdmi monitor scherper ?

  Ik gebruik Pain.net en een HP 1210 kopieer en scanner. Je kan scannen met een hogere waarde (600), is iets beter maar is sletig voor de scanner denk ik . Mijn Moto G3 2015 met zijn 13Mpx maakt de (kleine flauwe) letterjes beter en zie je zo op de monitor . Gewoon even uitknippen uit Photovieuwer en de foto is kant en klaar. (Zonder vaste opstelling wordt je tekstblad wel vlug vervormd, daarom scan!) Wie is de zwakke schakel ? Een HDMI aangesloten monitor kost < 100 , maar is dat enkel de aansluiting en niet meteen de kwaliteit van de monitor ?
 6. carambole

  e-mails blijven binnenkomen

  Je zou via Google rechtstreeks naar je account moeten gaan(gmail, Outlook, etc). Daar kun je pas echt berichten naar ongewenst zetten. En die onthoudt dat. Mijn Thunderbird kan ook niet afzenders definitief bij ongewenst plaatsen. AdwCleaner en Mbam zijn gratis en zou ik toch maar eens laten scannen. Omdat ik FF gebruik heb ik zelfs daarna deze moeten 'opfrissen' . De apps worden dan gezuiverd etc.
 7. Ik heb nog zo'n grote stekker aan mijn Benq monitor. Bij een scan van tekst probeer ik die extra goed leesbaar te maken met max resolutie, met licht en contrast en niveaus. Ik vraag mij af, is mijn monitor wel goed genoeg ?
 8. carambole

  Onvoldoende ruimte voor Windows Update

  De D:// schijf is nog leeg. Wel oppassen sommige bestanden kun je zomaar niet naar D knippen. Oftewel gooi je er losse prog's eraf en installeer je ze opnieuw in D . Normaal kan je dat kiezen tijdens een installatie. Je Bibliotheek van Afbeeldingen, Muziek, Video's gebruiken nogal veel Gb ,knip ze naar je usb bvb. Een stick van 32 gB kost ca 19. Harde schijven, na een 2° defect vertrouw ik ze niet meer . Een Hub en meerdere sticks , werkt al 10 j goed zo. En dan zal je laptop vlugger opstarten en sneller zijn. Grtjes.
 9. carambole

  AVS Audio convertor

  Ik gebruik Freac https://www.freac.org/ ,daar kun je zelfs in hun databank CDDB zelf titels/artist invullen en naar hun verzenden . Is een zeer grote databank Om te comprimeren gebruik ik .flac ,daar zit niks verlies op van kwaliteit. Gaat niet voor autoradio maar je heb keuze genoeg in types en is free.
 10. carambole

  Overzetten foto's pc naar smartphone

  Snap ook niet wat er van doen is . Je sluit je usb aan en normaal veeg je naar onderen tot je usb ziet staan . Daar staat het normaal steeds op accu laden ,je kan dat verzetten naar afbeeldingen of alle bestanden . Dan moet je je afbeeldingen van je smartphone kunnen benaderen vanuit je verkenner(knippen ,copy,plakken) zonder enig ander prog.
 11. carambole

  Laptop moeilijke verbinding internet

  Heb je AdwCleaner al eens gebruikt , het kuist je browsers op. Ik heb Firefox en Edge. Firefox heb ik eens moeten opfrissen ,vroeger noemde dat resetten en was na AdwCleaner die niks vond . https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-opfrissen-add-ons-instellingen-herinitialiseren Voorsts heb ik www google be veranderd in de startpagina naar de beveiligde https://www.google.be/ Chrome gebruik ik niet.
 12. https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-opfrissen-add-ons-instellingen-herinitialiseren Ik kon geen betaling doen met de bankkaart en kaske. Via de link kun je FF opfrissen :menu Rechtsboven -?- volg de stappen in de link . Is nu anders dan enkele maanden terug. Als startpagina moet je nu intypen of plak deze https://www.google.be/
 13. carambole

  Wifi repeater ww kwijt

  Dank , daarstraks was ik wat gaan proberen met mijn smartphone die in fabrieksinstellingen zat . Gewoonweg 'nieuwe wifi toevoegen' gedaan . En invullen wat je op je instructieblad staat ,de gn en ww van 1° maal . En toen kreeg ik verbinding . Die reset niet gebruikt ,back up geïnstalleerd en dat niet te bereiken wifi kanaal is zelfs weg . Dus via de laptop was die wifi niet te benaderen ,denkelijk omdat hij via snoer gaat naar de wifi repeater. The end.
 14. carambole

  Wifi repeater ww kwijt

  Helpt geen bal omdat laptop via draad gaat.
 15. carambole

  Wifi repeater ww kwijt

  Ik heb een wifi repeater Envivo ENV-1322 , 1 vaste draad naar mijn laptop en zendt wifi naar mijn smartphone. 8 mnd oud. De smartphone heb ik naar fabrieksinstellingen gezet, gn of ww zijn fout nu .Niet opgeschreven ! De reset heb ik al indrukt met een fijn puntje en had iets gevonden op mijn laptop via cmd - ipconfig-enter . Ik laat de prtscrn even zien ,mss geraak ik zo verder om een nieuw ww en gn in dat ding te pompen(en schrijf dat ergens op) . Kent er iemand wat van ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.