Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

carambole

Lid
 • Aantal items

  493
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over carambole

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  xp home
 • Moederbord
  asus laptop
 • Processor
  pentium 4

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Iets anders, Chrome (desnoods 'n reset via de 3 puntjes boven rechts: Instellingen-Geavanceerd-Resetten en opruimen-Instellingen terugzetten.....-Instellingen Resetten) En heeft een eigen Flash Player, speel daar eens een youtube clip op. Verder heb je Audacity, door op de volumemeters een Lkl te geven zouden die signaal moeten geven (bij juiste instelling) en bij elke audio(cd,youtube, enz)dat bezig is. Als je jack aansluiting stuk is kan je nog altijd via je usb en externe geluidskaart er geluid uit krijgen, is niet duur.
 2. fre:ac - free audio converter maakt ook afspeellijsten . Is een gratis ripper voor CD's en gebruik die voor .flac (8). Met WMP rippen geeft meestal een map met liedjes als resultaat. Fre ac niet.
 3. Al 2 maand krijg ik die mail van Outlook , ik had 't al bij ongewenst gezet maar blijft bijna elke dag terugkomen die mail. En vandaag pas in orde gekomen . Naar Outlook live com gaan , inloggen . Die koppige mail was daar ook en de aanwijzingen matchen met die Outlook live com . Doe de stappen van de mail (gmail etc) dan pas verschijnt onderaan Opslaan of Toestaan. Al die linken heb ik al 10 x gevolgd, nooit in orde gekregen. En wellicht de echte weg, voor .be toch.
 4. Ik volg avondlessen en had ll ook zo'n problemen. Zonder omwegen zei hij ' W10 opnieuw installeren en bestanden wissen en de eigen Windows Defender is zo goed als al die andere free anivrusprogs'. FF moest er ook af en Chrome gebruiken omdat Edge niet alles kan. Ik heb wel mijn bestanden weg gezet op usb stick vooraleer dat te doen. Resultaat is snellere laptop en normaal is een muis aankoppelen direct werken of printer, enz. Driver wordt dikwijls automatisch geplaatst.
 5. Zojuist de laatste 11° dvd+r gebrand. Omdat mijn accu stuk is, rood pinkend lampje zou de laptop bij uit normaal toch geen spanning mogen hebben?
 6. Is praktisch allemaal versleutelen/ontsleuten dat Delen met ww. De enige manier is dan nog op dvd of cd branden. Daar kan dan alleen lezen gedaan worden, wat ik wou. Ik heb al 4 dvd 4,7 gB gebrand maar er staat nog 12 gB op om weg te zetten. Deze stick wordt door mijn laptop gegijzeld , uitwerpen gaat telkens niet. En de vorige 32 gB .flac heeft de laptop toen stuk gemaakt. Je hebt Recuva, Wondershare maar kosten zijn ca 50€ om je .flac's terug te hebben. Je krijgt een paar terug maar titel/artiest matchen niet Daarom kopieer ik telkens naar het station,hij moest nog eens kuren hebben met de >100 cd's en weken werk.
 7. Een map kan men op 'Alleen lezen' zetten. Bij een stick staat iets van delen, is dat hetzelfde ? Een wachtwoord erop zodat zelfs elke laptop/Pc alleen mag lezen en niet kan bijvoegen of wissen, zoiets zoek ik.
 8. Ik gebruik Pain.net en een HP 1210 kopieer en scanner. Je kan scannen met een hogere waarde (600), is iets beter maar is sletig voor de scanner denk ik . Mijn Moto G3 2015 met zijn 13Mpx maakt de (kleine flauwe) letterjes beter en zie je zo op de monitor . Gewoon even uitknippen uit Photovieuwer en de foto is kant en klaar. (Zonder vaste opstelling wordt je tekstblad wel vlug vervormd, daarom scan!) Wie is de zwakke schakel ? Een HDMI aangesloten monitor kost < 100 , maar is dat enkel de aansluiting en niet meteen de kwaliteit van de monitor ?
 9. Je zou via Google rechtstreeks naar je account moeten gaan(gmail, Outlook, etc). Daar kun je pas echt berichten naar ongewenst zetten. En die onthoudt dat. Mijn Thunderbird kan ook niet afzenders definitief bij ongewenst plaatsen. AdwCleaner en Mbam zijn gratis en zou ik toch maar eens laten scannen. Omdat ik FF gebruik heb ik zelfs daarna deze moeten 'opfrissen' . De apps worden dan gezuiverd etc.
 10. Ik heb nog zo'n grote stekker aan mijn Benq monitor. Bij een scan van tekst probeer ik die extra goed leesbaar te maken met max resolutie, met licht en contrast en niveaus. Ik vraag mij af, is mijn monitor wel goed genoeg ?
 11. De D:// schijf is nog leeg. Wel oppassen sommige bestanden kun je zomaar niet naar D knippen. Oftewel gooi je er losse prog's eraf en installeer je ze opnieuw in D . Normaal kan je dat kiezen tijdens een installatie. Je Bibliotheek van Afbeeldingen, Muziek, Video's gebruiken nogal veel Gb ,knip ze naar je usb bvb. Een stick van 32 gB kost ca 19. Harde schijven, na een 2° defect vertrouw ik ze niet meer . Een Hub en meerdere sticks , werkt al 10 j goed zo. En dan zal je laptop vlugger opstarten en sneller zijn. Grtjes.
 12. Ik gebruik Freac https://www.freac.org/ ,daar kun je zelfs in hun databank CDDB zelf titels/artist invullen en naar hun verzenden . Is een zeer grote databank Om te comprimeren gebruik ik .flac ,daar zit niks verlies op van kwaliteit. Gaat niet voor autoradio maar je heb keuze genoeg in types en is free.
 13. Snap ook niet wat er van doen is . Je sluit je usb aan en normaal veeg je naar onderen tot je usb ziet staan . Daar staat het normaal steeds op accu laden ,je kan dat verzetten naar afbeeldingen of alle bestanden . Dan moet je je afbeeldingen van je smartphone kunnen benaderen vanuit je verkenner(knippen ,copy,plakken) zonder enig ander prog.
 14. Heb je AdwCleaner al eens gebruikt , het kuist je browsers op. Ik heb Firefox en Edge. Firefox heb ik eens moeten opfrissen ,vroeger noemde dat resetten en was na AdwCleaner die niks vond . https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-opfrissen-add-ons-instellingen-herinitialiseren Voorsts heb ik www google be veranderd in de startpagina naar de beveiligde https://www.google.be/ Chrome gebruik ik niet.
 15. https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-opfrissen-add-ons-instellingen-herinitialiseren Ik kon geen betaling doen met de bankkaart en kaske. Via de link kun je FF opfrissen :menu Rechtsboven -?- volg de stappen in de link . Is nu anders dan enkele maanden terug. Als startpagina moet je nu intypen of plak deze https://www.google.be/
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.