Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

carambole

Lid
 • Aantal items

  503
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over carambole

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  xp home
 • Moederbord
  asus laptop
 • Processor
  pentium 4

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Tegenwoordig gaat dat zo, vragen die men links laat liggen. Voor werk enz zal 't normale kost zijn die updates. Een partikulier plaagt men. Mobiel netwerk heeft een jobstudente uitgezet. Dit na maanden search.
 2. Nu Kaspersky free eraf ligt is het gedaan met mega veel vragen en updates allerhande elke dag bijna. Het lijkt of de updates en scannen van je toestel opgezet spel is. Maar heeft een smartphone een eigen anti virus en evtl firewall? Er zit prepaid in en ik bel mss 2 / jaar. Hij dient meer voor foto's/video/gps en mobiel netwerk('n geldzuchtig iets) staat uit. Via mijn wifi of een een wifi van een bar kan ik wat email of Google doen. Met een bril nodig voor dit heeft deze smartphone verder weinig betekenis voor mij.
 3. Wat ik niet goed begrijp is foto's maken zonder de canvas te zien. Na een paar jaar avondlessen trek ik nu mijn plan met Paint.net om te scannen, 600 dpi en verklein de afbeelding dan naar 740 . De kleuren zijn dan vloeiender en de puntjes weg. Op de scanner zijn glas heb ik een strook karton geplakt zodat de foto steeds recht ligt(minder werk telkens). Als ik de stap 'Voorbeeld' over sla bij het scannen zijn mijn foto's mooier. En zo sla ik het werk op, nu png omdat het lossless is, gisteren ontdekt dat jpeg comprimeert en zo heb je kwaliteitsverlies. Paint 3D is mijn redder, met de Canvas omkader ik mijn foto dan. Het resultaat: foto is ca 200-500 kB , geen canvas, maar steeds wisselende kwaliteiten van leesbare teksten. Dat blijft steeds spoken, bij Paint.net en 150% zoom is alles perfekt leesbaar. Ik sla het zo op en na bewerking met Paint 3 D is al de moeite voor niks geweest. Ik denk dat ik in Paint.net moet blijven met die foto?
 4. Op pagina 2 werd gevraagd om Luidsprekers/Hoofdtelefoon in te stellen. Op pagina 6 laat je foto's zien van eigenschappen realtek hd audio 2nd output. Volgens mij staat Luidsprekers/Hoofdtelefoon(Realtek High.......) niet ingesteld. En denkelijk staat Dolby niet aan 5; 6. Ps:ik vraag mij af waarom antwoorden geen nummering hebben, is lastig zo?
 5. Veel kansen zijn er niet meer, in uw antwoord 'dit is mijn koptelefoon'-'Standaardinstelling herstellen'. Hebt ge daar al op geklikt ? Nog 1 foto heb ik voor je,geluid communicatie, dempen bij telefoongesprek-instelling:
 6. Denkelijk is de mono jack van micro niet verwisseld geweest met die van de koptelefoon, een stereo jack, of andersom.(binnen iets krom of stuk) Veel keuzes heb je bb niet meer, die Dolby kan de originele audio driver veranderd hebben of de instelling er van. Ik heb nog een foto van een instelling, Windows standaard, is dat bij jouw zo? Anders wellicht wordt het geluid halen uit je usb via een externe geluidskaart, kost niet veel. Dus digitaal wordt analoog(tulpstekker en evtl een jack).
 7. Ok, Ik heb nog een foto, op de 2° kan je aan- of uitschakelen. 't Zou aan moeten staan. Heb je de laptopluidsprekers uit staan ? Als je de jack van de koptelefoon inplugt dan vallen die uit, dus vermoedelijk moeten je luidsprekers aan staan(altijd).
 8. Beste, ik zou wel eens weten wat uw instellingen zijn, als ze veranderd zijn dan kan men nog lang zoeken. Onderaan heb je't vergrootglas of zoeken: -een lkl erop-'geluid' intypen-aanklikken. Op de foto zie je hoe het bij mij staat ingesteld(ruimtelijk staat uit). Voorlopig deze instelling, en men kan nog verder in die instellingen. Voor mijn laptop heb ik de instelling moeten veranderen omdat er een mono microfoon stond ingesteld=1 kanaal maar bij opnemen en heb dat veranderd naar stereo om op te nemen via usb(te koppig).
 9. Bij een herinstallatie ligt alles eruit, slechte instellingen, virussen, flash drive, drivers, zelf verwijderde progs waardoor w10 in panne valt, enz. Die W10 plaatst zijn eigen drivers zoals bvb voor je audio, allemaal automatisch. (Ook omdat die Specy niet werkt)
 10. Dan maar de grote middelen, w 10 opnieuw installeren. Zet evtl je bestanden, foto/muziek weg op een zware stick weg. En de grove middelen zoals mappen en programs er ook af bij het opnieuw installeren van W10. Houdt evtl je outlook of hotmail-acount binnen handbereik, kan lang duren.
 11. Iets anders, Chrome (desnoods 'n reset via de 3 puntjes boven rechts: Instellingen-Geavanceerd-Resetten en opruimen-Instellingen terugzetten.....-Instellingen Resetten) En heeft een eigen Flash Player, speel daar eens een youtube clip op. Verder heb je Audacity, door op de volumemeters een Lkl te geven zouden die signaal moeten geven (bij juiste instelling) en bij elke audio(cd,youtube, enz)dat bezig is. Als je jack aansluiting stuk is kan je nog altijd via je usb en externe geluidskaart er geluid uit krijgen, is niet duur.
 12. fre:ac - free audio converter maakt ook afspeellijsten . Is een gratis ripper voor CD's en gebruik die voor .flac (8). Met WMP rippen geeft meestal een map met liedjes als resultaat. Fre ac niet.
 13. Al 2 maand krijg ik die mail van Outlook , ik had 't al bij ongewenst gezet maar blijft bijna elke dag terugkomen die mail. En vandaag pas in orde gekomen . Naar Outlook live com gaan , inloggen . Die koppige mail was daar ook en de aanwijzingen matchen met die Outlook live com . Doe de stappen van de mail (gmail etc) dan pas verschijnt onderaan Opslaan of Toestaan. Al die linken heb ik al 10 x gevolgd, nooit in orde gekregen. En wellicht de echte weg, voor .be toch.
 14. Ik volg avondlessen en had ll ook zo'n problemen. Zonder omwegen zei hij ' W10 opnieuw installeren en bestanden wissen en de eigen Windows Defender is zo goed als al die andere free anivrusprogs'. FF moest er ook af en Chrome gebruiken omdat Edge niet alles kan. Ik heb wel mijn bestanden weg gezet op usb stick vooraleer dat te doen. Resultaat is snellere laptop en normaal is een muis aankoppelen direct werken of printer, enz. Driver wordt dikwijls automatisch geplaatst.
 15. Zojuist de laatste 11° dvd+r gebrand. Omdat mijn accu stuk is, rood pinkend lampje zou de laptop bij uit normaal toch geen spanning mogen hebben?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.