Ga naar inhoud

N1bby

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over N1bby

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja ik denk dat ik het voorlopig zo zal laten. Ik heb een goede dissasembly guide gevonden en hierin wordt vermeld dat de plaat die voor het keyboard zit geklonken is en moeilijk te verwijderen/vervangen... https://www.insidemylaptop.com/how-disassemble-hp-envy-15t-ae100/ Wel jammer omdat het bij andere modellen soms een kwestie is van het er vanboven uit te klikken.
 2. Ok bedankt Ik zal me morgen dan eens bezighouden met te zien of ik dat zelf zou kunnen doen. Intussen kan men vriendin toch al verder met een usb toetsenbord. Dat is al het voornaamste.
 3. https://www.ebay.com/itm/For-HP-15-ae113nf-15-ae114nf-15-ae115nf-Keyboard-French-Clavier-Backlit-Silver/163639693134?hash=item2619af8f4e:g:p3kAAOSwHqRZ3LxM Denk dat deze ook zou moeten passen, ziet er net hetzelfde uit. En al een stuk goedkoper.. ^^ Wel franse layout en uit china. Misschien minder betrouwbaar.
 4. https://www.replacedirect.nl/category/1861081-101033/hp-envy-15-ae1-laptop-toetsenborden.html#product Wow had het iets goedkoper verwacht...😶 De huidige keyboard heeft geen backlit. Is het mogelijk om deze te vervangen door een backlit versie ?
 5. Bedankt voor je reactie. Het is een hp 15-ae113nb. Ik had al eens gezocht naar een demontage filmpje maar vond niet direct iets terug. Zal nog eens goed kijken en eens zien of het keyboard apart verkocht wordt.
 6. Nog een foto met het moederbord verwijderd. Weet niet goed hoe ik onder dat zwart plastiek kan geraken om aan het keyboard zelf te komen.
 7. Goedeavond ! Ik ben al een tijdje bezig met de laptop van mijn vriendin te proberen herstellen nadat ze er water op had gemorst. De laptop deed helemaal niks meer. Ik heb hem zoveel mogelijk uit elkaar gehaald en ben er achter gekomen dat als ik de kabel verwijder uit de keyboard connector, de laptop weer werkt. Ik ben al zeer tevreden dat hij terug start. Maar zou graag terug het keyboard aan de praat willen krijgen, en weet niet goed hoe ik daar aan begin. Het hele keyboard vervangen lijkt me wat moeilijk met dit model. Ik dacht misschien de connector zelf te proberen
 8. Hier is de resultaat van de fout controle. Ik zal tot het weekend even geen tijd meer hebben om verder te werken aan mijn computer. Al bedankt voor de hulp. logboek.txt
 9. Er komt geen text op bij mij. Enkel een zwart sherm met wat gekleurde stipjes bovenaan. Maar ik hoor de schijf wel werken. Ik zal het nog wat tijd geven.
 10. Is het normaal dat tijdens de schijfcontrole ik een zwart sherm krijg? Het is nu al een dik uurtje bezig.
 11. Hey Stegisoft, Ik heb net iets belangrijk ondervonden betreft de crashes. Ik heb sinds gisteren mijn 2de scherm los gekoppeld en de pc was tot vandaag nog niet gecrashed (in normale modus). Vandaag probeerde ik mijn 2de scherm terug aan sluiten, en zodra ik op detecteren drukte in het shermresolutie menu, crashte de pc weeral (freeze). Ook heb ik gemerkt dat de pc niet wil opstarten als het 2de sherm is aangesloten. Maar zonder het 2de sherm loopt alles goed. Dus ik vermoed dat er toch iets mis zal zijn met de videokaart. Zeer raar :/ vroeger nooit problemen m
 12. Moet ik enkel de harde schijf tonen waar windows op staat ?
 13. Er is weer een nieuwe driver voor mijn videokaart. Zal deze is proberen installeren en zien hoe het loopt.
 14. Ik heb de pc normaal kunnen opstarten, maar ik vrees dat het weer gaat vastlopen na een tijdje. Heb nu wel java kunnen updaten. En hier nog eens een speccy snapshot : http://speccy.piriform.com/results/BneTHErezGawicbins1iJkf Het geheugen wordt nu wel goed weergeven denk ik. Speccy geeft rode temperaturen aan voor mijn moederbord en 2 van mijn harde schijven. Zou dit een oorzaak kunnen zijn van de crashes ?
 15. Ik heb java proberen updaten maar ik kreeg een error. Het is een Acer Aspire M7720. Er is extra ram in gestoken en een andere videokaart.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...