Ga naar inhoud

N1bby

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door N1bby

  1. Ja ik denk dat ik het voorlopig zo zal laten. Ik heb een goede dissasembly guide gevonden en hierin wordt vermeld dat de plaat die voor het keyboard zit geklonken is en moeilijk te verwijderen/vervangen... https://www.insidemylaptop.com/how-disassemble-hp-envy-15t-ae100/ Wel jammer omdat het bij andere modellen soms een kwestie is van het er vanboven uit te klikken.
  2. Ok bedankt Ik zal me morgen dan eens bezighouden met te zien of ik dat zelf zou kunnen doen. Intussen kan men vriendin toch al verder met een usb toetsenbord. Dat is al het voornaamste.
  3. https://www.ebay.com/itm/For-HP-15-ae113nf-15-ae114nf-15-ae115nf-Keyboard-French-Clavier-Backlit-Silver/163639693134?hash=item2619af8f4e:g:p3kAAOSwHqRZ3LxM Denk dat deze ook zou moeten passen, ziet er net hetzelfde uit. En al een stuk goedkoper.. ^^ Wel franse layout en uit china. Misschien minder betrouwbaar.
  4. https://www.replacedirect.nl/category/1861081-101033/hp-envy-15-ae1-laptop-toetsenborden.html#product Wow had het iets goedkoper verwacht...😶 De huidige keyboard heeft geen backlit. Is het mogelijk om deze te vervangen door een backlit versie ?
  5. Bedankt voor je reactie. Het is een hp 15-ae113nb. Ik had al eens gezocht naar een demontage filmpje maar vond niet direct iets terug. Zal nog eens goed kijken en eens zien of het keyboard apart verkocht wordt.
  6. Nog een foto met het moederbord verwijderd. Weet niet goed hoe ik onder dat zwart plastiek kan geraken om aan het keyboard zelf te komen.
  7. Goedeavond ! Ik ben al een tijdje bezig met de laptop van mijn vriendin te proberen herstellen nadat ze er water op had gemorst. De laptop deed helemaal niks meer. Ik heb hem zoveel mogelijk uit elkaar gehaald en ben er achter gekomen dat als ik de kabel verwijder uit de keyboard connector, de laptop weer werkt. Ik ben al zeer tevreden dat hij terug start. Maar zou graag terug het keyboard aan de praat willen krijgen, en weet niet goed hoe ik daar aan begin. Het hele keyboard vervangen lijkt me wat moeilijk met dit model. Ik dacht misschien de connector zelf te proberen vervangen maar ben niet zeker of dit het probleem zal oplossen. Weet iemand hoe ik best verder ga van hier ? Alvast bedankt !
  8. Hier is de resultaat van de fout controle. Ik zal tot het weekend even geen tijd meer hebben om verder te werken aan mijn computer. Al bedankt voor de hulp. logboek.txt
  9. Er komt geen text op bij mij. Enkel een zwart sherm met wat gekleurde stipjes bovenaan. Maar ik hoor de schijf wel werken. Ik zal het nog wat tijd geven.
  10. Is het normaal dat tijdens de schijfcontrole ik een zwart sherm krijg? Het is nu al een dik uurtje bezig.
  11. Hey Stegisoft, Ik heb net iets belangrijk ondervonden betreft de crashes. Ik heb sinds gisteren mijn 2de scherm los gekoppeld en de pc was tot vandaag nog niet gecrashed (in normale modus). Vandaag probeerde ik mijn 2de scherm terug aan sluiten, en zodra ik op detecteren drukte in het shermresolutie menu, crashte de pc weeral (freeze). Ook heb ik gemerkt dat de pc niet wil opstarten als het 2de sherm is aangesloten. Maar zonder het 2de sherm loopt alles goed. Dus ik vermoed dat er toch iets mis zal zijn met de videokaart. Zeer raar :/ vroeger nooit problemen mee gehad.
  12. Moet ik enkel de harde schijf tonen waar windows op staat ?
  13. Er is weer een nieuwe driver voor mijn videokaart. Zal deze is proberen installeren en zien hoe het loopt.
  14. Ik heb de pc normaal kunnen opstarten, maar ik vrees dat het weer gaat vastlopen na een tijdje. Heb nu wel java kunnen updaten. En hier nog eens een speccy snapshot : http://speccy.piriform.com/results/BneTHErezGawicbins1iJkf Het geheugen wordt nu wel goed weergeven denk ik. Speccy geeft rode temperaturen aan voor mijn moederbord en 2 van mijn harde schijven. Zou dit een oorzaak kunnen zijn van de crashes ?
  15. Ik heb java proberen updaten maar ik kreeg een error. Het is een Acer Aspire M7720. Er is extra ram in gestoken en een andere videokaart.
  16. Oeps ! hier de nieuwe link : http://speccy.piriform.com/results/3Ol26FBtv6r0EEQKwjf0mK6
  17. http://speccy.piriform.com/results/wllh1tCk0X74pMOZYO3cqD3 Sommige hardware lijkt er niet op te komen
  18. Hey beste mensen, Zoals de titel zegt heb ik al even problemen met men ouwe pc die willekeurig vastloopt. Het scherm freezed willekeurig en ik kan niets meer doen buiten de pc te herstarten. Soms wilt hij helemaal niet meer opstarten. Enkel in veilige modus lukt het nog om de pc aan de praat te krijgen zonder te crashen. Er is ook is een berichtje opgekomen bij het opstarten dat er een bleu screen was met code 116. Op het internet vond ik wat informatie dat het met de grafische kaart te maken had. Ik heb dan de drivers proberen updaten maar dat heeft helaas niet geholpen. Ik heb ook een systeemherstel geprobeerd maar dat bracht ook niets op. Specs : -Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 - Core i7 920 - Intel x58 chipset - NVIDIA GeForce GTX 750 Ti - 12 GB ram - 931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA) 232GB Western Digital WDC WD2500JD-00HBB0 ATA Device (SATA) 931GB SAMSUNG HD103UJ ATA Device (SATA) Hopelijk kan hij nog hersteld worden. Ik gebruik hem vooral voor muziek te producen en het zou zonde zijn dat ik allemaal mijn werk kwijt ben :/ Dankuwel
  19. Hellow ! Ben wat later als beloofd.. Heb nog wat problemen gehad met men harde schijf waar windows opstond. Pc begon raar te doen en te hangen. Achter enige tijd kreeg ik hem zelfs niet meer geboot tot bureaublad (ook niet in safe mode). Kon dit nog lezen in de logboek voor de pc helemaal tilt sloeg : "De structuur van het bestandssysteem op de schijf is beschadigd en onbruikbaar. Voer het hulpprogramma Chkdsk uit op volume ACER." . Heb dan via system recovery een "chkdsk" gedaan in opdrachtpromp. En alles lijkt terug stabiel te lopen de laatste 24u. Weet niet echt wat er mis is gelopen. (misschien advanced system care :D) Intussen ook deflix uitgevoerd, advanced system care verwijderd en register gescanned met ccleaner. Origineel probleem (en veel meer) zijn nu opgelost ! Pc loopt veel beter dan ik had ooit had kunnen verwachten Ik denk dat het topic nu wel gesloten kan worden . Ik dank je zeeer voor alle hulp Kweezie !!!
  20. Hey kweezie, Ik vertrek zo direct naar een festival tot maandag. Zal de volgende stappen dan uitvoeren. (als ik dan nog iets kan lezen zonder koppijn) Zeer bedankt al voor de hulp zover ! Mijn oud pc'tje draait al veel beter dan voor zover ik me nog kan herinneren
  21. Hier zijn de logjes van AdwCleaner. Nog een vraagje tussendoor : Een kennis van me heeft het programma ''advanced systemcare" onlangs op men pc geinstaleerd. Het ziet er wel een handige tool uit, maar vroeg me af of het misschien geen negatieve effecten kan hebben op men systeem. AdwCleaner[S1].txt AdwCleaner[C1].txt
  22. Met combofix is het wel gelukt log.txt
  23. Heb het proberen openen in veilige modus. Helaas doet het nog steeds niks... In de eigenschappen stond er gemeld dat het bestand mogelijk geblokkeerd zou worden. Ik kon dan de blokkering opheffen, maar heeft ook niets opgebracht.
  24. Hey kweezie, Ik krijg het programma zoek.exe niet geopend. Heb men antivirus en antispywareprogramma's uitgeschakeld (via taakbeheer en services). Vervolgens het programma gedownload, als administrator uitvoeren, maar er gebeurd gewoon niets :/ Wel goed nieuws i.v.m het process SLsvc.exe : deze is al lange tijd op 00 cpu verbruik gebleven, ook na herstarten van computer
  25. Scan ging sneller vooruit dan ik had verwacht log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.