Ga naar inhoud

adjo

Lid
  • Items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door adjo

  1. Ik wil mijn niet-gmailaccount (....@casema.nl) toevoegen aan gmail mailservice. Met de hulp die gmail biedt is mij dat niet gelukt. Wie kan mij helpen?
  2. adjo

    outlook niet te openen

    helaas ook dit help niet. Ik heb maar besloten mijn hotmail-account over te zetten naar een gmail-account. Geen hotmails meer maar van het probleem af. Iedereen die mij probeerden te helpen hartelijk dan.
  3. adjo

    outlook niet te openen

    Nog even het volgende: Als ik New Outlook open kan ik mijn gmail account gewoon gebruiken en mail lezen etc ook een oud mailadres namelijk casema is geen probleem. Probeer ik mijn hotmail account te openen dan wordt mij gevraagd mij opnieuw aan te melden. Als ik dat dan probeer dan verschijnt de volgende melding;Doc3docx.docxDoc3docx.docxDoc3docx.docxDoc3docx.docxDoc3docx.do Kan je daar wat mee?
  4. adjo

    outlook niet te openen

    Allereerst bedankt voor je geduld om mij te helpen, Ja ik heb eerst snel herstellen en toen online herstellen geprobeerd en nee ik heb hotmail account niet verwijderd.
  5. adjo

    outlook niet te openen

    Weer niet gelukt. Wat nu? Office 2016 verwijderen en opnieuw installeren?
  6. adjo

    outlook niet te openen

    Het nieuwe outlook heb ik kunnen openen met mijn gmail account maar mijn hotmail-account is niet te openen ik krijg weer dezelfde foutmelding 0x80090016 Met mijn android ipad kan ik gewoon mijn hotmail bereiken!
  7. adjo

    outlook niet te openen

    Het opstarten van Outlook New is gelukt bij het invoeren van mijn hotmail account krijg ik weer dezelfde foutmelding 0x80090016. Ook aan jou wil ik vragen of het een oplossing zou kunnen zijn om office 2016 opnieuw te starten?
  8. adjo

    outlook niet te openen

    Dat is geen probleem. Trouwens op mijn ipad krijg ik gewoon mijn hotmail te zien. Alleen outlook van office 2016 geeft problemen. Is het een goed idee om office 2016 opnieuw te installeren?
  9. adjo

    outlook niet te openen

    Bedankt voor je reactie. Ik kan de nieuwe outlook niet openen met mijn bestaande hotmail-account. Als ik dat probeer krijg ik dezelfde foutcode weer. Wellicht wel door een nieuw account aan te maken. Ik kan dan wellicht mijn oude hotmail account invoeren en het nieuwe account verwijderen. Ik kan alleen de consequenties van het e.e.a. niet overzien
  10. adjo

    outlook niet te openen

    Helaas ook dit helpt niet. Kan ik nog iets doen met de nieuwe Outlook?
  11. adjo

    outlook niet te openen

    ook dit helpt niet.
  12. adjo

    outlook niet te openen

    Allereerst bedankt voor je reactie. Ik ben er niet in geslaagd om met behulp van de gegeven mogelijke oplossingen mijn probleem op te lossen. Ik had nog even gedacht dat de nieuwe outlook e.e.a. zou oplossen maar daar wordt ik geconfronteerd met hetzelfde probleem. Wat nu? Ik ben redelijk radeloos!
  13. adjo

    outlook niet te openen

    Als ik outlook probeer te openen krijg ik het volgende bericht: Ik ben al naar instellingen gegaan naar wat ik ook probeer niets lukt en het bericht blijft verschijnen.
  14. Ik ben ook zeer verward over het gehele gebeuren. Uit het niets treedt het probleem op en, ik durf het haast niet te zeggen,, het is even plotseling verdwenen. De PC werkt weer naar behoren alle pictogrammen zijn weer normaal te openen!! Dank voor je geduld.
  15. niets heeft geholpen en ten einde raad heb ik mijn PC met behoud van bestanden opnieuw opgestart. Resultaat alles werkte perfect tot op zeker moment, ik was bezig met bestanden verplaatsen, verkenner en ook andere mappen waren niet meer te openen. Als je op een pictogram bijvoorbeeld verkenner, mijn PC, correspondentie enz klik opent de map en verdwijnt weer. Windows help geeft wat oplossingen echter geen een helpt. Ook de door jullie gegeven oplossingen helpen niet. Malwarebyte geeft geen malware aan. Wie helpt!!
  16. Scan uitgevoerd er waren geen bedreigingen. foto van comptabiliteit
  17. Hartelijk dank voor de reacties. Ik heb de tip van abbs en van falstring opgevolgd maar helaas zonder resultaat. Nog even dit; ik heb hetzelfde probleem als ik een andere browser installeer.
  18. welke browser ik ook installeer zo openen allemaal niet. Alleen Edge werkt maar behoren.. Soms lukt het mij er een te openen als ik ze start als administrator. Maar met een hyperlink in een van mijn email berichten opent er geen een. Ik heb altijd gewerkt met Chrome toen ineens het probleem optrad. Wie kan mijn helpen met dit probleem?
  19. Chrome opent niet als ik op het betreffende pictogram klik. Chrome is alleen te openen als administrator. Wordt er in een email bericht, bijvoorbeeld, een hyperlink gegeven dan reageert Chrome er niet op. Graag hulp!
  20. Beste Passer, Het probleem is definitief opgelost! De workaround heb ik goed opgeslagen, altijd makkelijk. Nogmaals dank, Groeten Adjo
  21. Mijn dank betreft natuurlijk ook allen die voor mij meegedacht hebben dit probleem op te lossen! Nog even dit: Google is nog steeds alleen als administrator te openen
  22. Beste Passer het is gelukt na regel 2 toegepast te hebben openen de pictogrammen. Het probleem schijnt opgelost! Ik hou nog wel een slag om de arm mocht het probleem weer optreden dan laat ik van me horen. Tot zo lang HARTELIJK BEDANKT!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.