Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

adjo

Lid
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over adjo

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 10-01-1935

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  W10
 • Monitor
  SyncMaster

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben ook zeer verward over het gehele gebeuren. Uit het niets treedt het probleem op en, ik durf het haast niet te zeggen,, het is even plotseling verdwenen. De PC werkt weer naar behoren alle pictogrammen zijn weer normaal te openen!! Dank voor je geduld.
 2. niets heeft geholpen en ten einde raad heb ik mijn PC met behoud van bestanden opnieuw opgestart. Resultaat alles werkte perfect tot op zeker moment, ik was bezig met bestanden verplaatsen, verkenner en ook andere mappen waren niet meer te openen. Als je op een pictogram bijvoorbeeld verkenner, mijn PC, correspondentie enz klik opent de map en verdwijnt weer. Windows help geeft wat oplossingen echter geen een helpt. Ook de door jullie gegeven oplossingen helpen niet. Malwarebyte geeft geen malware aan. Wie helpt!!
 3. Scan uitgevoerd er waren geen bedreigingen. foto van comptabiliteit
 4. Hartelijk dank voor de reacties. Ik heb de tip van abbs en van falstring opgevolgd maar helaas zonder resultaat. Nog even dit; ik heb hetzelfde probleem als ik een andere browser installeer.
 5. welke browser ik ook installeer zo openen allemaal niet. Alleen Edge werkt maar behoren.. Soms lukt het mij er een te openen als ik ze start als administrator. Maar met een hyperlink in een van mijn email berichten opent er geen een. Ik heb altijd gewerkt met Chrome toen ineens het probleem optrad. Wie kan mijn helpen met dit probleem?
 6. Chrome opent niet als ik op het betreffende pictogram klik. Chrome is alleen te openen als administrator. Wordt er in een email bericht, bijvoorbeeld, een hyperlink gegeven dan reageert Chrome er niet op. Graag hulp!
 7. Beste Passer, Het probleem is definitief opgelost! De workaround heb ik goed opgeslagen, altijd makkelijk. Nogmaals dank, Groeten Adjo
 8. Mijn dank betreft natuurlijk ook allen die voor mij meegedacht hebben dit probleem op te lossen! Nog even dit: Google is nog steeds alleen als administrator te openen
 9. Beste Passer het is gelukt na regel 2 toegepast te hebben openen de pictogrammen. Het probleem schijnt opgelost! Ik hou nog wel een slag om de arm mocht het probleem weer optreden dan laat ik van me horen. Tot zo lang HARTELIJK BEDANKT!
 10. bedankt voor de duidelijke uitleg! Helaas resultaat heeft het niet mappen zijn nog steeds niet te openen
 11. ik heb net het volgende ontdekt; Ik rechtsklik met de muis op bureaublad pictogram (C) en kies voor map locatie openen. Nu zijn alle mappen op het bureaublad te openen. Voor mij neit te begrijpen voor de kenner hopelijk een aanwijzing om mij te helpen.
 12. Wat Crome betreft: er zijn geen meerdere beheerders. Wat betreft verwijderen en nieuwe mappen aanmaken; ook verkenner kan ik niet openen.
 13. Bedankt voor jullie racties. Ik heb mijn PC gescant net malware fighter en bitdefender en die gavem aan dat mijn pc schoon was. Illegale programma's heb ik niet. De pictogrammen die problemen geven zijn mappen op mijn bureaublad zoals een map met foto's en een map pen met gegevens. Ook het pictogram Windpws C:/ geeft hetzelfde probleem. Pictogrammen van programme's z.a. Acrobat etc geven geen problemen. Goole kan ik alleen starten als administrator.
 14. L.S. Als ik een van de pictogrammen op mijn bureaublad of taakbalk aanklik wordt het programma of inhoud van een map heel even getoond maar verdwijnt daarop weer snel. Alleen het prullenbak pictogram reageert normaal. In de taakbalk staan de pictogrammen verkenner outlook en google. Het pictogram verkenner geeft het bovenstaande beeld te zien, outlook is normaal te openen en google alleen als ik rechtsklik met de muis en vervolgens hem rechts klikkend opent als administrator. De apps zijn normaal te openen in het startmenu. Ik heb geprobeerd dit probleem te herstellen door windows 10 te herstellen met behoud van bestanden maar na opnieuw mijn programma’s weer te downloaden treedt de fout ook weer op. Wie wil en kan mijn helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...