Ga naar inhoud

Lex vdN

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lex vdN's prestaties

  1. Ja, het proces is nodig als je wilt dat wijzigingen in Outlook direct door worden gegeven aan je iPhone en andersom. Als ik het kill geen probleem, maar dan worden wijzigingen niet geupdate. Ik ga autoruns for windows zeker even uitproberen! Dank voor je reactie
  2. Heb je al translate.google.com geprobeerd? Is zeker niet perfect, maar vaak kun je wel de strekking van de boodschap eruit afleiden.
  3. Als je in het 'configuratiescherm' naar 'onderhoudscentrum' gaat, zie je dan daar die melding ook staan? In het onderhoudscentrum kun je aangeven of je bepaalde meldingen wel of niet meer wilt zien. Uiteraard haal je dan alleen de melding weg, niet de oorzaak...
  4. Op mijn nieuwe laptop met Windows 7 (64 bit) heb ik MobileMe 1.5 (is volgens Apple site laatste versie) geïnstalleerd. Sindsdien staat de processor continue boven de 50%. In taakbeheer zie ik dat de AppleSyncNotifier.exe continue alleen al rond de 50% gebruikt. Outlook afsluiten zodat er niets meer te syncen valt helpt niet. Uiteraard wel als je het proces killt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.