Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

tiny

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Kon u de link openen? - - - Updated - - - http://www.mijnbestand.nl/Bestand-S6QTEXFPE7KR.bmp
 2. Dat heb ik gedaan maar hoe moet ik nu versturen?
 3. Ik heb de printscreen eerst moeten zippen anders was het bestand te groot. Nu wordt de file niet geaccepteerd.
 4. hierbij de gevraagde printscreen naamloos3.bmp
 5. Ik kan geen helaas geen printscreen maken van het schijfbeheer maken.
 6. hoi, De harde schijf op mijn laptop is in 2delen opgedeeld een c en een d. Hoe kan ik dit ongedaan maken ik wil er een station van maken. Wie weet de oplossing? Tiny
 7. tiny

  webcam

  Ik heb een logitech webcam C170 deze is geinstalleerd op mijn desktop. Ik vind het kabeltje te kort maar als ik een verlengkabel gebruikt kan de computer de webcam niet vinden. Waar kan dat mee te maken hebben?
 8. Ik kan wel tapes invoeren maar ik kan ze niet opslaan als mp3 er wordt gevraagd naar een program lame-enc.dll dat heb ik op de computer staan maar de bibliotheek van audacity kan die niet vinden.
 9. Ik heb onlangs een casette converter bij aldi gekocht ik heb de volgende problemen: kan de nieuwe hardware niet installeren via usb; kan de gedownloade tape niet opslaan. wie kan helpen?
 10. Ik heb de foutmeldingen ook nog een keer als bijlage toegevoegd.
 11. Hierbij het opstartscherm met de foutmeldingen. Eerst komt de onderste melding en daarna de bovenste.
 12. Als ik mijn laptop opstart verschijnt de foutmelding: DLL could not be opened
 13. Ik heb windowsXP home. Bij de foutmelding wordt bij App.Name: winword exe vermeld. Ik kan office wel installeren maar als ik word ga gebruiken kan ik een gemaakt document niet afdrukken en ook de functie van etiketten maken werkt niet. Tiny
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.