Ga naar inhoud

tiny

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tiny

  1. Kon u de link openen? - - - Updated - - - http://www.mijnbestand.nl/Bestand-S6QTEXFPE7KR.bmp
  2. Dat heb ik gedaan maar hoe moet ik nu versturen?
  3. Ik heb de printscreen eerst moeten zippen anders was het bestand te groot. Nu wordt de file niet geaccepteerd.
  4. hierbij de gevraagde printscreen naamloos3.bmp
  5. Ik kan geen helaas geen printscreen maken van het schijfbeheer maken.
  6. hoi, De harde schijf op mijn laptop is in 2delen opgedeeld een c en een d. Hoe kan ik dit ongedaan maken ik wil er een station van maken. Wie weet de oplossing? Tiny
  7. tiny

    webcam

    Ik heb een logitech webcam C170 deze is geinstalleerd op mijn desktop. Ik vind het kabeltje te kort maar als ik een verlengkabel gebruikt kan de computer de webcam niet vinden. Waar kan dat mee te maken hebben?
  8. Ik kan wel tapes invoeren maar ik kan ze niet opslaan als mp3 er wordt gevraagd naar een program lame-enc.dll dat heb ik op de computer staan maar de bibliotheek van audacity kan die niet vinden.
  9. Ik heb onlangs een casette converter bij aldi gekocht ik heb de volgende problemen: kan de nieuwe hardware niet installeren via usb; kan de gedownloade tape niet opslaan. wie kan helpen?
  10. Hierbij het opstartscherm met de foutmeldingen. Eerst komt de onderste melding en daarna de bovenste.
  11. Als ik mijn laptop opstart verschijnt de foutmelding: DLL could not be opened
  12. Ik heb windowsXP home. Bij de foutmelding wordt bij App.Name: winword exe vermeld. Ik kan office wel installeren maar als ik word ga gebruiken kan ik een gemaakt document niet afdrukken en ook de functie van etiketten maken werkt niet. Tiny
  13. Ik heb dit uitgevoerd maar bij het opnieuw installeren van office 2000 geeft de computer een foutmelding onder de kop"microsoft server extenties" kan geen toegang krijgen tot de configuratie voor microsoft personal web server. Het gevolg is dat ik geen afdrukken van word documenten kan maken en ook geen etiketten.
  14. Ik werk met word 2000 dat is geinstalleerd op mijn computer. Als ik opgeslagen documenten weer ga laden krijg ik steeds als ik deze wil afdrukken een algemene foutmelding.Het probleem doet zich bij excel documenten niet voor. Ik heb geprobeerd om office opnieuw te installeren maar dan krijg ik de melding "kan geen toegang krijgen tot de configuratie via microsoft personal web server. Eerder heb ik in het register MSWord6 verwijderd en uiteindelijk mswrd632fix.reg toegevoegd. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Tiny
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.