Ga naar inhoud

chris123

Lid
  • Items

    157
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door chris123

  1. Jep probleem lijkt nu verholpen. Zoniet laat ik het wel weten Bedankt!!
  2. OK, de boosdoener is gevonden denk ik : Teamviewer 14
  3. Net Avast even vewijderd, geen verschil op te merken..
  4. In het uitvoeren kadertje staat 'deze taak word met adminbevoegdheden gemaakt', dus dit zou OK moeten zijn? Heb geen optie om als admin uit te voeren btw.. Heb nogmaals de sfc scannow uitgevoerd en sloot zichzelf weer automatisch, hopelijk deze keer wel gelukt? Zie bijlage CBS.log
  5. ik heb de pc eens in veilige modus opgestart, en daar heb ik meteen wel verbinding...
  6. Als ik scannow doe voert het wel uit, maar sluit het zich vanzelf voor ik ook maar iets kan lezen. Zelfde voor het txt bestand, sluit vanzelf, en er verschijnt niets op het bureaublad? heb er een screenshot van proberen nemen, zie bijlage
  7. Net even geprobeerd, heeft geen invloed.. Ik heb de internetkabel van modem naar pc eens in mijn laptop gestoken, en daar heb ik meteen verbinding, dus kunnen we de modem/kabel ook wel uitsluiten.. 1 of andere opstartservice die de verbinding vertraagd misschien?
  8. Het gaat om de vaste verbinding, kabel van modem naar pc. Heb de wifi ook geprobeerd op mijn laptop/smartphone en deze werkt zo goed als meteen. Bestanden zie bijlage. http://speccy.piriform.com/results/AX6rSaJCIgKJZqjUF8Sl4vL Addition.txt FRST.txt
  9. Hallo, Ik zit met een klein maar vervelend probleempje. De laatste paar weken als ik mijn Windows 7 pc opstart, duurt het enkele minuten voor ik gebruik kan maken van mijn internet. Het netwerk icoontje in de taakbalk heeft dan even de blauwe 'bezig-Cirkel', gevolgd door kort het rode kruis en dan kort de gele driehoek tot normaal icoontje. Het komt altijd wel goed uiteindelijk maar het duurt telkens 2-3 minuten. Geen ramp maar lastig als je even gehaast bent. Geen idee hoe dit veroorzaakt is, heb de router+kabels al even uitgetrokken maar lost niets op. Ik dacht misschien aan de harde schijf (ssd) maar deze blijft toegankelijk terwijl dit gebeurt.. Iemand een idee? Bedankt.
  10. Ja ik weet het. Ik moet er eens werk van maken om wat ruimte vrij te maken. Wat is zowat de minimum die je vrij zou moeten houden? (Schijven zijn alle 2 2TB)
  11. Die mappen staan idd nog op de plaats die je noemt. Muziek en afbeeldingen enz heb ik wel eerder altijd opgeslagen in mijn zelf aangemaakte 'Downloads' map, en worden van tijd tot tijd naar de hdd(s) verplaatst. (Hoe) kan dit invloed hebben op windows update?
  12. Wat bedoel je precies met persoonlijke mappen? Systeemmappen? Voor zover ik me kan herinneren niet. ik heb altijd geprobeerd de ssd enkel te gebruiken voor het systeem+software, en de hdds voor media/opslag/etc Op schijf 2 heb ik wel een windowsimagebackup staan.
  13. http://speccy.piriform.com/results/3FUXlYENlT0CeHgpMs2HDFw
  14. Bedankt voor de tip, maar helaas nog altijd hetzelfde probleem. Ik denk dat ik ondertussen bijna ver alle opties al geprobeerd heb Geen idee hoe het komt, maar als ik de voortgangsbalk mag geloven gaat het altijd mis tijdens de installatie zelf. Updates downloaden lijkt niet de oorzaak imo. Kan het misschien zijn dat win7 updates niet langer (deftig) ondersteund worden ofzo (door microsoft zelf)?
  15. Nope helaas geen verandering... 'Er is een onbekende fout in Windows Update opgetreden', krijg ik te lezen bij alle updates. Foutcodes: KB4056894 - 80073701 KB3006137 - 80070643 nvidia driver (geen kb) - 80070103 + nieuwe optionele update KB4057400 (preview van maandelijkse kwaliteit roll up..) -foutcode 80073701 1 andere optionele update is dan weer wel gelukt..? (KB4057270)
  16. Zie bijlage AdwCleaner[C1].txt AdwCleaner[S2].txt
  17. heb ze beiden geupdate. log zie bijlage Fixlog.txt
  18. Ik had ccleaner al op mijn pc staan, vandaar. Ik heb het nogmaals gedaan (scannow+ccleaner) en nu is het idd kleiner, zal iets fout gedaan hebben. Logs zie bijlage Addition.txt CBS.log FRST.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.