Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ward01

Lid
 • Aantal items

  368
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ward01

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik krijg VMWare niet meer verwijderd via Configuratiescherm. Is er nog een andere optie?
 2. Kan iemand me nog verder helpen aub?
 3. http://speccy.piriform.com/results/MD0NEkqknfVH2Z5Jidi6D35
 4. Elke keer ik mijn desktop opstart, moet ik een aantal minuten wachten vooraleer de internetverbinding tot stand komt. Als ik het IP-adres check, zie ik een 169 APIPA-adres. Na een tijdje verandert het naar een 192 adres en kan ik wel verbinding maken. Iemand een oplossing aub? Alvast bedankt.
 5. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Oké, bedankt voor de heldere uitleg. Hoe zou u mijn desktop analyseren? Is die aan een update toe? http://speccy.piriform.com/results/i2Gj81S4vqEN2PVOONLyolx
 6. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Update: alles in orde. In begin draaide VM-Ware heel traag, maar dat is ondertussen ook opgelost door voor 4 cores per processor te kiezen. Hoe weet je eigenlijk hoeveel cores per processor je kan kiezen en wat is het verschil tussen cores en threads?
 7. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Dan zal het die tweede wel zijn...
 8. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Yep hebben ze gedaan. Laptop heeft inmiddels een SSD en 12 GB Ram geheugen. Maar nu heb ik wel weer iets anders voor. Wou een oefening die we gisteren in de les gedaan hebben thuis over doen. Een nieuwe virtuele machine maken met VM Ware en Virtual Box en in beide gevallen krijg ik een foutmelding: (no bootname file received) waar dat gisteren in de les wel nog ging. Dus het lijkt alsof de oorzaak hiervoor moet gezocht worden bij de uitbreiding van m'n laptop deze morgen? Frustrerend allemaal...
 9. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Bij mij zit er 2 GB Ram en 4 GB Ram in. Ben naar de winkel geweest en de 2 GB Ram gaat vervangen worden door 8. Volgens hen zou dat geen problemen opleveren, maar komt dat nog overeen met jouw advies hierboven?
 10. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Wat bedoel je daar precies mee: allebei dezelfde hoeveelheid RAM geheugen of bv zelfde merk, of nog andere referenties?
 11. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Top uitleg allemaal. Hoe weet ik of mijn laptop ondersteuning biedt voor dual channel?
 12. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Klopt het dat 2 reepjes van hetzelfde (2x 8 Ram) beter is dan 1x 4 Ram en 1x 8 Ram? Ivm conflicten, fouten, snelheid?
 13. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Sorry voor de vragen, maar hoe kan je herkennen dat het herkend wordt?
 14. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Nee, geen eisen processor. Ben je zeker dat die dan de bottleneck wordt? Hoe zou ik dat kunnen vermijden? SDD moet sowieso. Iets minder RAM werkgeheugen mss? Of kan processor aangepast?
 15. ward01

  Virtual Technology compatibel

  Super, bedankt! Ik heb nu 1 Terrabyte HDD, maar wil daar graag SDD van maken. 500 GB zal ook wel voldoende zijn zeker? Dan eventueel 12 GB Ram in totaal van maken (slotje van 2 laten vervangen door 8)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.