Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

deMeere

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. die vervelende oproepen blijven dan, maar daar is mee te leven.
 2. Overigens hielp het on-offline werken slechts een paar keer bij de uitgaande mail, daarna weer dezelfde kuren. De mail te laten comprimeren durf ik ook niet meer anders ben ik meer dan een half jaar uitgaande mail kwijt.
 3. op mij c-schijf zit geen adresbalk, maar via 'zoeken' lukte het. Volgende probleem: dbx-files konden niet geopend worden.
 4. Deze instructie is mij niet geheel duidelijk. Wat is 'het adres'? Gaat het om alle adressen in het adresboek?
 5. heb ik geprobeerd en krijg in de archiefmap een nummer dat vervolgens nergens te vinden is!
 6. Beste Kweezie wabbit, er is ook nog een tweede probleem. Waar blijft de door het comprimeren verdwenen mail? Is die voorgoed weg of zit die ergens verborgen?
 7. Hartelijk dank. Het eerste uitgaande bericht is zonder problemen verzonden en opgeslagen. Ik hoop dat zo blijft.
 8. Uitgaande berichten worden - bij navraag aan de geadresseerden - kennelijk wel verzonden, maar outlook express geeft aan dat er een fout is en het betreffende bericht niet is verzonden. Daarna blijft outlook vragen het bericht te verzenden met als gevolg dat het bericht meerdere malen aankomt maar het niet bewaard blijft bij de verzonden mail en steeds in de rubriek te verzenden mail blijft staan. Buitengewoon irritant.
 9. Tweede probleem met outlook express: regelmatig krijg ik bericht dat mijn berichten gecomprimeerd kunnen worden om meer schrijfruimte te creëren. Zodra je 'ja' aanvinkt dan blijkt achteraf dat berichten van enkele maanden weg zijn. Hoe dit te voorkomen?
 10. Bij mij doen zich dezelfde problemen voor bij de uitgaande post van outlook express als bij speedysgromit. Graag zou ik weten wat hieraan te doen is.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.