Ga naar inhoud

claudine

Lid
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over claudine

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-02-1955
 1. Ben vergeten hoe ik een topic kan afsluiten. Dit mag anders nu wel gebeuren.
 2. Hartelijk dank. Ik zal mijn inktpatronen weggeven. Dan heeft er nog iemand plezier aan.
 3. Ja dat heb ik ook gelezen. Maar de patronen zijn identiek gelijk en passen er perfect in. Dus ik dacht misschien is er een achterpoortje.
 4. Nogmaals op andere pc geprobeerd! Werkt perfect. daar het om een probeersel gaat met die vista, heb ik beslist hem een zomervakantie te gunnen 😍 . heb mij terug ingeschreven in het perspectief voor september in een iT cursus en haal hem dan terug vanonder het stof. hartelijk dank voor je aandacht aan mijn probleem en aan de ganse ploeg groetjes claudine ps kan jij het onderwerp afsluiten? Ik vergeet telkens hoe dit moet ! bedankt !
 5. Is zeker in orde heb er al verschillende installaties mee gedaan.
 6. Hij start dus op van de cd rom / ook met een USB flash geprobeerd . Idem resultaat. toont het logo van win. - slaat dan af. kan dan opnieuw opstarten maar wil vista niet normaal opstarten - moet eerst herstelbestanden laten doorlopen.
 7. Ja dat is Ok. Het is me in het verleden al gelukt een xp om te zetten met een iso 32 bits cd
 8. Neen want dat staat op de HD. Het zou inderdaad met de processor te maken hebben. Ik probeer ( louter om bij te leren ) een oude vista laptop met win 10 te installeren. bootvolgorde is Ok maar na het logo Windows 10 slaat hij uit. telkens weer. Hij wilt vista maar terug laden na herstel bestanden te laten lopen. men heeft me verteld dat het aan de bootrom codes zou liggen en vandaar mijn vraag.
 9. Ik heb gelezen dat er in de pc buiten de HD ook een chip zit met codes die moeten toe laten om het win iso bestand te laden. Ik de k dat ik daar probleem heb. het zou boot rom noemen. groetjes Claudine
 10. Hoe kan ik zien welke bootrom in mijn laptop zit? Edankt Claudine
 11. Blijf met hetzelfde probleem. de boot volgorde is juist. Hij start op van de dvd of van de USB - ik zie het win logo verschijnen en dan, zonder foutmelding sluit hij af. daarna wilt hij niet meer normaal opstarten. Moet eerst via veilige modus herstel bestanden doorlopen en dan start hij terug vista op. idem voor xp of win 7. sorry voor de naamsverwarring ( waarschijnlijk omdat ik soms op iPad of soms op pc inlog) alvast bedankt.
 12. Ben ik beide. Weet niet hoe het komt dat ik er 2 x in sta.
 13. Op deze laptop niet. Hij is van mijn zoon en is al 4 jaar niet gebruikt. Hij doet ook raar. Hij is super traag, staat vol spelletjes en heeft een zware Norton, welke ik nu probeer te verwijderen met speciale software. ik ga hem eerst zo veel mogelijk uitkuisen, ccleaner enz. Proberen. En dan een xp iso bestand branden. indien je nog andere tips hebt altijd welkom en alvast bedankt. claudine
 14. Hierbij een schermafdruk . Het gaat hem om een laptop. Geheugenlatjes ken ik niets van. Ben je iets met bijgevoegde foto ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...