Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

oswald

Lid
 • Aantal items

  85
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over oswald

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 18-01-1942
 1. Heb een chinese website verwijderd in programmas in configuratie scherm , voorlopig niet meer gezien maar hou het in de gaten . Hoe die website daar gekomen is , is mij een raadsel . Wacht nog even af en hou je op de hoogte of het nog terug komt.
 2. Het is zo snel weg dat het onmogelijk is dat te doen . Heb ook geen ervaring met log door te sturen enz. , mijn vraag was gewoon of het een bekend icoontje is , of totaal onbekend voor u ?
 3. Bij het opstarten laptop verschijnt er onder in de balk een kleine wereldbol met een dikke rode uitroepingsteken , met vermelding : nieuwe versie gevonden om nieuwe updates te installeren , in het Engels ! Het blijft er ook maar even staan , is dit te vertrouwen of verwijderen ? Maar nog niet gevonden hoe ik het weg krijg . Graag info indien mogelijk .
 4. Kan ik < game park console > van asus , veilig verwijderen bij progr. en onderd. ? Berteft asus laptop .
 5. Heb zojuist met de hulp PC Helpforum NoScript kunnen verwijderen , nu mijn vraag ; heb bij programmas en onderdelen het volgende staan : < java 7 update 15 en java 7 40 (64bit) > moet ik deze beide verwijderen , aangezien de vele problemen met java ? Dank voor de hulp .
 6. Slaag er maar niet in om NoScript volledig te verwijderen , Dacht dat het weg was maar het komt steeds terug .
 7. Hallo Asus , < pocketnavigation > vroeg mij om Adblock uit te schakelen , om toegang te krijgen tot forum , vandaag terug geprobeerd en kreeg terug toegang ! Had te maken met cookys etc. Laat dus Adblock verder werken op uw aanraden !
 8. Hoe verwijder ik AD blocker uit firefox ?
 9. ook ditmaal goed resultaat bekomen , dank u .
 10. zou graag een tweede e-mail adres bij g-mail aanmaken , hoe ga ik juist te werk ZONDER mijn EERSTE kwijt te spelen!? meld ik mij aan bij google nieuwe account maken of bij g-mail aanmelden ? nogal wat gebruikers zijn hun eerste e-mail adres kwijt gespeeld , en dat wil ik zeker vermijden .
 11. dank Asus voor deze nuttige info .
 12. kan ik in g-mail een tweede e-mail adres openen met andere naam , maar met hetzelfde paswoord ? of is het beter in < outlook. com > een tweede e-mail adres te openen , ook met zelfde paswoord als mijn eerste mail adres in g-mail ?
 13. inderdaad firefox , het lukt wel hoor , het staat op het bureaublad en op de externe schijf < bookmark 2013 > openen met kladblok geeft een niet leesbare tekst ! is json bestand en slaag er niet in om het in een leesbare vorm te krijgen .
 14. hoe kan ik mijn bladwijzers naar een externe schijf copieren ?
 15. Inderdaad is bij KPN , nu kan ik verder het nodige doen , dank u .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...