Ga naar inhoud

oswald

Lid
 • Aantal items

  85
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door oswald

 1. Heb een chinese website verwijderd in programmas in configuratie scherm , voorlopig niet meer gezien maar hou het in de gaten . Hoe die website daar gekomen is , is mij een raadsel . Wacht nog even af en hou je op de hoogte of het nog terug komt.
 2. Het is zo snel weg dat het onmogelijk is dat te doen . Heb ook geen ervaring met log door te sturen enz. , mijn vraag was gewoon of het een bekend icoontje is , of totaal onbekend voor u ?
 3. Bij het opstarten laptop verschijnt er onder in de balk een kleine wereldbol met een dikke rode uitroepingsteken , met vermelding : nieuwe versie gevonden om nieuwe updates te installeren , in het Engels ! Het blijft er ook maar even staan , is dit te vertrouwen of verwijderen ? Maar nog niet gevonden hoe ik het weg krijg . Graag info indien mogelijk .
 4. Kan ik < game park console > van asus , veilig verwijderen bij progr. en onderd. ? Berteft asus laptop .
 5. Heb zojuist met de hulp PC Helpforum NoScript kunnen verwijderen , nu mijn vraag ; heb bij programmas en onderdelen het volgende staan : < java 7 update 15 en java 7 40 (64bit) > moet ik deze beide verwijderen , aangezien de vele problemen met java ? Dank voor de hulp .
 6. Slaag er maar niet in om NoScript volledig te verwijderen , Dacht dat het weg was maar het komt steeds terug .
 7. Hallo Asus , < pocketnavigation > vroeg mij om Adblock uit te schakelen , om toegang te krijgen tot forum , vandaag terug geprobeerd en kreeg terug toegang ! Had te maken met cookys etc. Laat dus Adblock verder werken op uw aanraden !
 8. Hoe verwijder ik AD blocker uit firefox ?
 9. ook ditmaal goed resultaat bekomen , dank u .
 10. zou graag een tweede e-mail adres bij g-mail aanmaken , hoe ga ik juist te werk ZONDER mijn EERSTE kwijt te spelen!? meld ik mij aan bij google nieuwe account maken of bij g-mail aanmelden ? nogal wat gebruikers zijn hun eerste e-mail adres kwijt gespeeld , en dat wil ik zeker vermijden .
 11. dank Asus voor deze nuttige info .
 12. kan ik in g-mail een tweede e-mail adres openen met andere naam , maar met hetzelfde paswoord ? of is het beter in < outlook. com > een tweede e-mail adres te openen , ook met zelfde paswoord als mijn eerste mail adres in g-mail ?
 13. inderdaad firefox , het lukt wel hoor , het staat op het bureaublad en op de externe schijf < bookmark 2013 > openen met kladblok geeft een niet leesbare tekst ! is json bestand en slaag er niet in om het in een leesbare vorm te krijgen .
 14. hoe kan ik mijn bladwijzers naar een externe schijf copieren ?
 15. Inderdaad is bij KPN , nu kan ik verder het nodige doen , dank u .
 16. Dat is enkel in combinatie met een online tv abonnement , bv. ziggo , kpn etc. . Dat hebben we hier niet .
 17. Hallo , Hoe en bij wie kom ik terecht om via internet TV op mijn laptop te bekijken ? Mits betaling is ok , en de zenders van Astra 2 is voldoende . Iemand ervaring mee ?
 18. oswald

  a3p

  Ja het komt van mijn gps waarvan de backup op mijn pc opgeslagen is . En de verschillende steden staan daar allemaal op , dus dacht ik ga het eens proberen te openen ! Maar ik denk dat het niet mogelijk is .
 19. oswald

  a3p

  Hallo , heb fotos van steden welke alleen te openen zijn met < a3p > extensie . Moet ik iets extra downloaden om dat te kunnen openen ?
 20. ok ga ik morgen proberen , alvast bedankt voor info en laat iets weten of het me gelukt is , thanks .
 21. Satellite P200-13F nr.PSPBOE-015004BT
 22. Betreft laptop toshiba , wil deze helemaal terug schoon maken en herbeginnen zoals nieuw ! Bezit 2 productherstelschijven , hoe ga ik te werk om dat juist uit te voeren ?
 23. Batterij terug geplaatst en laptop werkt , geen stof gezien maar toch even met stofzuiger langs geweest . Batterij was wel helemaal leeg ! Deze morgen alles terug ok , probleem opgelost , dank u .
 24. Heb batterij verwijdert en inderdaad laptop doet het weer ! Wil dat zeggen dat de batterij kapot is en dat ze niet meer in het toestel mag ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...