Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

aussie

Lid
 • Aantal items

  649
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over aussie

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 09-08-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 en Windows 10
 • Monitor
  24" samsung

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb Thunderbird geïnstalleerd. Is nog een beetje zoeken en de juiste layout. Blijkbaar staan de meeste mappen er al direct in na account instellingen. Maar al mijn adressen, hoe moet ik deze importeren, waar staan deze nog van Windows Live Mail.
 2. Heb wel alle mails/ mappen in Proximus app op smartphone. Kunnen deze dan geïmporteerd worden.
 3. Offline lukt het ook niet, blijkbaar niet meer te downloaden zoals je al aangaf. -Wat is een goed alternatief, Windows Mail, Mozilla Thunderbird of andere? -Ben ik dan al mijn mappen en mails kwijt of kan ik deze importeren in het nieuwe mailprogramma?
 4. Bedankt voor je reactie. Heb via Ccleaner laten lopen, herstarten, bovenstaande link gedownload .. (opslaan en uitvoeren)… Kan Windows Essentials niet terug vinden, ook niet via configuratiescherm/ programma's en onderdelen. Ik dacht, het lukt wel. Niet dus.
 5. Staat er niet meer tussen, blijkbaar verwijderd. Heb deze morgen herstelpunt genomen van vorige week... blijft zelfde. Wat is de juiste link voor nieuwe installatie Live mail? Is dit pakket of kan dit apart worden geïnstalleerd. Op smartphone heb ik gelukkig wel nog alle mails, maar het werkt makkelijker op laptop.
 6. Werk al geruime tijd met Live mail als mailprogramma. (windows10) Gisteren laptop een beetje opgekuist en vermoedelijk iets verwijderd waardoor Windows Live mail niet meer opstart. Icoon op bureaublad in bijlage. Als ik W Live Mail in tik in zoekvenster krijg ik mappen (bijlage). Voorlopig mail op smartphone. Herinstallatie van Windows Live Essentials 2012 op deze link lukt niet. deze link
 7. Heb deze app geïnstalleerd. Bedankt voor de tip.
 8. Bedankt voor de terugkoppeling.. dit is duidelijk. Heb enkele dagen naar radio app geluisterd, ga dit eens nachecken op mijn verbruik bij proximus.
 9. Vergeten vermelden, met Smartphone.
 10. Luisteren naar de radio, website of via de App van het radiostation, is dit ook streamen. Is dit in beide gevallen data verbruik?
 11. Werk met Drobox.. heb terug iets bijgeleerd qua gebruik WhatsApp. Hou me voorlopig aan mail + whasapp voor dagelijks gebruik. Bedankt voor de info.
 12. Dacht even, dit is nieuw en leuk.. Eigen bedrijf, niet dus. We gebruiken op het werk mail en WhatsApp... wat ik bij WhatsApp mis zijn de opmaak en de bijlagen. Gebruiken ook veel pdf... zijn er nog alternatieven voor vb WhatsApp. Wil dit graag eens bekijken.
 13. Iemand ervaring met Slack for Windows. Dit zou mail en WhatsApp kunnen vervangen. Las net artikel in de krant. Lovend, free versie en betaalversie. Iemand?
 14. Alvast bedankt voor de tips. Ga mgl heden eens uitproberen.
 15. Heb via DropBox een structuur opgezet voor een groep collega's met mappen en documenten. Omdat een aantal niet zien zitten qua gebruik wil ik zelf een korte video maken hoe dit exact werkt. (niet algemene werking via you tube, maar eigen structuur met login) Met welk programma kan ik een korte video maken van eigen handelingen op scherm. Heb dit vroeger nog gebruikt maar weet het niet meer. Liefst free, omdat ik het maar 1 maal zal nodig hebben.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.