Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

aussie

Lid
 • Aantal items

  668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over aussie

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 09-08-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 en Windows 10
 • Monitor
  24" samsung

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Van 8 foto's wil ik een kleine video maken, dit is een eenmaligheid vandaar liefst een free versie. Dit om een werkwijze van gebruik handschoenen duidelijk te maken aan de collega's. In het archief kon ik niets vinden en Google zijn vooral betaal software.
 2. aussie

  Pdf bewerken

  Ik bekijk deze link spoedig https://tools.pdf24.org/nl/ Mag dicht, thx
 3. aussie

  Pdf bewerken

  Lukt prima, bedankt. Kan u enkele zware pdf nakijken.
 4. aussie

  Pdf bewerken

  Heb dit geïnstalleerd en even uitgeprobeerd. Dit zocht ik. Mss detail, hoe kan ik de kleur nog veranderen. Nu rood, moet eigenlijk blauw zijn. Als dit niet lukt, hou ik rood wel aan.
 5. aussie

  Pdf bewerken

  Bedankt voor de reacties Heb enkele pdf doc (50-300 blz) die ik wil nakijken en wat kan verbeterd worden (inhoudelijke werkwijze) er een gekleurde kader over plaatsen. Met een trial versie van 14 dagen kan ik al verder. Mss eenmalig... Pdf samenvoegen en splitsen kan ik.. het is vooral een kader over plaatsen en/of een aantekeningen aanbrengen.
 6. aussie

  Pdf bewerken

  In een bestaand pdf document wil ik enkele opmerkingen plaatsen voor eigen gebruik. Tekst en kader plaatsen op bepaalde stukken. Welk programma kan ik daarvoor gebruiken? Liefst freeware en eenvoudig in gebruik. Alvast bedankt.
 7. Dat is mooi. Wist niet dat er meerdere sms programma's bestonden. Heb hem geïnstalleerd en maak de groep aan. Hier kan je dagelijks bijleren... bedankt.
 8. Groepsgesprek kan ik niet terug vinden bij sms. Is dit specifiek voor bepaalde modellen? Samsung toestel. Enkel "gesprekken" en "contacten", ook niet via instellingen...
 9. Zoektocht zie Bing/Google. Kwam ook op betaal diensten terecht. Dacht vroeger dat je dit op elke smartphone onder sms kon, niet dus. WhatsApp groep is geen probleem (eerdere topics) Zal dit dan manueel doen (11 nummers). Bedankt voor de snelle reacties...
 10. Onlangs maakte ik een WhatsApp groep om regelmatig zaken door te sturen op het werk, onder collega's. Blijkbaar hebben 11 collega's geen WhatsApp op hun gsm. Dus wil ik aanvullend een kleine groep maken in sms (dan zuiver tekst zonder opmaak). Na wat opzoekingen lukt het me niet een groep te maken onder sms, kan dit eigenlijk wel? Alvast bedankt.
 11. Mooi overzicht, bedankt. Ga er enkele doornemen en uit proberen.
 12. Ben op zoek naar een fotoprogramma voor mijn Samsung mobile. (Android) Het is vooral op kleine effecten en eigen tekst te plaatsen op image. Bij nazicht is de keuze enorm, maar wat is eenvoudig, mag free ware of betaal programma. Wie kan raad geven? Alvast bedankt...
 13. Dat is volledig duidelijk. Biedt mij geen meerwaarde, ook niet met 50% korting. Bedankt.
 14. Momenteel avast premium security op laptop. Werkt vlot en tevreden. Krijg voordelig voorstel om AVAST SECURE LINE VPN te gebruiken.... heeft daar iemand ervaring mee? Locatie versleuteling meer bescherming?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.