Ga naar inhoud

douweziel

Lid
 • Aantal items

  102
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over douweziel

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 18-01-1996

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

Contact Info

 • Skype
  douweziel

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7
 • Monitor
  ASUS, niet-PNP
 • Moederbord
  ASUS M2A-VM 1.XX
 • Processor
  3,00 gHz AMD Athlon 64 X2 Dual Core
 • Geheugen
  3328MB bruikbaar geheugen
 • Grafische Kaart
  NVIDIA GeForce 8800 GS
 • Harde Schijf
  SAMSUNG HD103SI ATA Device (1000,20 GB) en SAMSUNG HD501LJ (500,11 GB)
 • Geluidskaart
  Realtek HD Audio

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Ik heb de laptop binnen en tot nu toe is het een schitterend apparaat. Ik heb echter nog niet kunnen kijken of Finale werkt omdat die geïnstalleerd staat op de interne harde schijf van mijn oude PC. Die PC is nu defect maar ik geloof dat beide interne harde schijven nog gewoon intact zijn. Ik hoorde dat het mogelijk is om van de interne HDD een externe HDD te maken, is dit zo? Dan kan ik namelijk gewoon met mijn oude bestanden verder werken.
 2. Dag, bedankt voor het snelle en zeer complete antwoord! Heb de laptop onmiddellijk aangeschaft, ben zeer benieuwd.
 3. Dag, ja, het nieuws is zoals verwacht: mijn ouders vinden het te veel risico/gedoe voor wat het oplevert en mijn vader vindt het helemaal niet erg "om op deze manier verder te klooien om een oplossing te zoeken". Echter heeft Asus al aangegeven dat op deze manier verder gaan met aanmodderen ook geen zin heeft dus ik maak er nu officieel het probleem van mijn ouders van, wat betekent dat deze topic gesloten mag worden. Bedankt dat jullie hebben geprobeerd een oplossing te vinden en zo veel geduld hadden en jammer dat herstel alleen met een herinstallatie kan.
 4. Dag, ja, het nieuws is zoals verwacht: mijn ouders vinden het te veel risico/gedoe voor wat het oplevert en mijn vader vindt het helemaal niet erg "om op deze manier verder te klooien om een oplossing te zoeken". Echter heeft Asus al aangegeven dat op deze manier verder gaan met aanmodderen ook geen zin heeft dus ik maak er nu officieel het probleem van mijn ouders van, wat betekent dat deze topic gesloten mag worden. Bedankt dat jullie hebben geprobeerd een oplossing te vinden en zo veel geduld hadden en jammer dat herstel alleen met een herinstallatie kan.
 5. Te late edit: ik hoef niet per se een cd/dvd-drive.
 6. Waarvoor heb je een laptop nodig? - Muziekcompositie waarbij ik gebruik maak van Finale i.c.m. zware samplepakketten zoals East West Symphonic Orchestra, Vienna Symphonic Library en/of Kontakt. Wat is mijn budget? - Max. €800,- Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - Geen Apple. Heb ik al die nieuwe functies nodig? - Nee. Wel (gewoon) Wi-Fi en een LAN-poort. (vraag: wat zijn Wi-Fi ac en Thunderbolt en hoe kom ik erachter of ik ze nodig heb? Googlen leverde me weinig op...). Welke schermgrootte heb ik in gedachten? De grootte van het scherm is niet belangrijk. Heb ik nog randappa
 7. Dag, ik zal overleggen met mijn ouders. Op dit moment zijn wij niet in het bezit van externe geheugendragers en ik vermoed dat er nogal wat programma's zijn waar de installatiediskette van kwijtgeraakt is (waaronder wellicht die van Windows). Ik post volgende week het antwoord!
 8. Beste Asus, Zoals ik eerder heb aangegeven, is dit niet mijn eigen pc maar die van mijn ouders. Daar zij enigszins digibeet zijn moet ik dit voor ze doen. Ikzelf woon echter niet bij mijn ouders en heb dus alleen tijd om ze te helpen als ik bij ze op bezoek ben, en zoals je helaas hebt gemerkt is dat niet zo vaak. Over de herinstallatie: is er een eenvoudige manier om dit aan te pakken zonder dat ik bestanden kwijtraak of programma's opnieuw moet installeren? Het kan ook best zijn dat mijn ouders geen probleem zien en dus zullen weigeren als ik voorstel om Windows opnieuw te installer
 9. Dag, ik heb nu een groot aantal keer geprobeerd om sfc /scannow uit te voeren maar iedere kreeg krijg ik diezelfde melding; "Er wordt momenteel een andere servicing- of herstelbewerking uitgevoerd. Wacht totdat deze bewerking is voltooid en voer sfc opnieuw uit."!
 10. Als ik poog sfc /scannow uit te voeren dan krijg ik de melding "Er wordt momenteel een andere servicing- of herstelbewerking uitgevoerd. Wacht totdat deze bewerking is voltooid en voer sfc opnieuw uit."
 11. Dag, ik heb het programma gedownload en aangezet vanmiddag rond 14:00. Het is nu 22:33 en de installer komt niet verder dan 'Zoeken naar updates op deze computer...', wat die nu nog steeds aan het doen is.
 12. Stappen uitgevoerd. Bijgevoegd het resultaat van de winupd.bat, hij scheen een probleem te hebben met het afsluiten van windows update. PC opnieuw opgestart, windows update blijft nog steeds haken bij 0%...
 13. Ik zit dus helaas nog steeds vast, ook na herhaaldelijk opnieuw opstarten en opschonen met CCleaner...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...