Ga naar inhoud

Optika

Lid
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Optika

  Copy/Paste

  Copy/Past werkt niet meer op mijn Windows 7 Home Premium 64bit. Kan op internet geen enkele oplossing vinden die het probleem oplost. Weet U wat een oplossing kan zijn. Met dank bij voorbaat. Optika
 2. Acer type E1-731-10058 Categorie : 755 Serienummer : NX MGAEH 030 Te gebruiken Windowsversie : Windows 7 Home Premium (Legale Versie)
 3. Is het mogelijk om Windows 8.1 te verwijderen en een legitieme versie van Windows Home Premium op de laptop te installeren? Met dank voor een oplossing. Optika
 4. Had deze laptop een hele tijd niet meer gebruikt. Ik blijf telkens dezelfde vragen krijgen. Herinstallatie van Windows 7 kan uiteraard ook niet meer uitgevoerd vermits de laptop geblokkeerd is.
 5. Op mijn Dell laptop ben ik Administrator naam en paswoord vergeten. Windows 7 herinstallatie kan ook niet opgestart worden. Bestaat er een tool om een nieuwe Administrator naam en paswoord in te voeren. Met dank.
 6. Sinds enkele dagen krijg ik de vraag op het volgende uit te vieren "MASetupCleaner.exe" Ik weet werkelijk niet waar dat vandaan komt. Uiteraard voer ik het niet. Iemand enig idee wat dit is ??? Met dank
 7. Mijn MS Office "Outlook" werkt niet meer. Ik heb er een backup van ...... maar hoe kan die installeren zo dat alles terug werkt. Met dank.
 8. Optika

  MS Outlook

  Ik wil mijn Contacten, Taken en Afspraken synchroniseren met mijn Samsung smartphone. Microsoft ondersteunt niet meer ActiveSync en Windows Mobile voor Windows 7. Het enige programma dat ik vindt is "KIES" van Samsung. Maar daarmee kan ik geen Taken en Afspraken synchroniseren. Bovendien duurt het minuten eer de USB aansluiting werkt. Daarom ik KIES van mijn computer voor altijd van mijn computer verwijdert. Is er een ander programma dat werkt zoals ActiveSync dat deed ? Met dank
 9. Met welke software kan ik mijn smartphone synchroniseren met Outlook 2007 in Windows 7. Windows Mobile is alleen nog beschikbaar voor Vista. Heeft iemand een andere oplossing ? Met dank !!!
 10. Antwoord verstuurd herinstallatie gedaan met een originele Windows Home Premium
 11. Ik heb Windows 7 Home Premium volledig opnieuw geinstalieerd alsook alle updates. Uitgevoerd met een originele Windows schijf !!!!!
 12. Na een herinstallatie van Windows 7 Home Premium is "Windows Media Player" niet geinstalleerd. Kan het ook niet downloaden.
 13. Ik moet mijn computer herinstalleren met Windows 7 Home Premium. Maar voor ik begin zou ik mijn "Persoonlijke Mappen" uit Outlook 2007 moeten kopiëren. Voorheen kon men die pst-file terugvinden in de "Program Files". Momenteel is die file daar niet meer te vinden. Als ik de volledige "OUTLOOK" kopiëer en plak op een memory stick krijg ik daar Outlook als snelkoppeling. Ik veronderstel dat die snelkoppeling niet werkt na herinstallatie van Windows en uiteraard ook MS Office 2007. Mijn vraag : waar kan ik mijn "Persoonlijk Mappen" verplaatsen naar een nieuwe map ? Met dank bij voorbaat.
 14. Wel wanneer ik IE11 opstart krijg een vastlopend scherm. Zo kan ik niet meer op het internet. Even "googlen" maakt me duiidelijk dat er geen oplossing is .... alleszins niet van Microsoft. Ik gebruik nu Firefox als browser en dat werkt .... heb zelfs mijn "Favorieten" daar kunnen downloaden. Oogt misschien niet zo mooi als bij Microsoft .... maar bespaart me wel een herinstallatie van Windows 7.
 15. Mijn IE11 werkt niet meer ondanks dat hij in mijn "Configuratiescherm" aanwezig is. Herinstalleren lukt ook niet .... ik krijg alleen een binaire file. Wanneer men die uitvoert veranderd er niets. Is een herinstallatie van Windows 7 de enige oplossing ?? Met dank voor een reactie !!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...