Ga naar inhoud

Optika

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Optika

  1. Optika

    Copy/Paste

    Copy/Past werkt niet meer op mijn Windows 7 Home Premium 64bit. Kan op internet geen enkele oplossing vinden die het probleem oplost. Weet U wat een oplossing kan zijn. Met dank bij voorbaat. Optika
  2. Acer type E1-731-10058 Categorie : 755 Serienummer : NX MGAEH 030 Te gebruiken Windowsversie : Windows 7 Home Premium (Legale Versie)
  3. Is het mogelijk om Windows 8.1 te verwijderen en een legitieme versie van Windows Home Premium op de laptop te installeren? Met dank voor een oplossing. Optika
  4. Had deze laptop een hele tijd niet meer gebruikt. Ik blijf telkens dezelfde vragen krijgen. Herinstallatie van Windows 7 kan uiteraard ook niet meer uitgevoerd vermits de laptop geblokkeerd is.
  5. Op mijn Dell laptop ben ik Administrator naam en paswoord vergeten. Windows 7 herinstallatie kan ook niet opgestart worden. Bestaat er een tool om een nieuwe Administrator naam en paswoord in te voeren. Met dank.
  6. Sinds enkele dagen krijg ik de vraag op het volgende uit te vieren "MASetupCleaner.exe" Ik weet werkelijk niet waar dat vandaan komt. Uiteraard voer ik het niet. Iemand enig idee wat dit is ??? Met dank
  7. Mijn MS Office "Outlook" werkt niet meer. Ik heb er een backup van ...... maar hoe kan die installeren zo dat alles terug werkt. Met dank.
  8. Optika

    MS Outlook

    Ik wil mijn Contacten, Taken en Afspraken synchroniseren met mijn Samsung smartphone. Microsoft ondersteunt niet meer ActiveSync en Windows Mobile voor Windows 7. Het enige programma dat ik vindt is "KIES" van Samsung. Maar daarmee kan ik geen Taken en Afspraken synchroniseren. Bovendien duurt het minuten eer de USB aansluiting werkt. Daarom ik KIES van mijn computer voor altijd van mijn computer verwijdert. Is er een ander programma dat werkt zoals ActiveSync dat deed ? Met dank
  9. Met welke software kan ik mijn smartphone synchroniseren met Outlook 2007 in Windows 7. Windows Mobile is alleen nog beschikbaar voor Vista. Heeft iemand een andere oplossing ? Met dank !!!
  10. Antwoord verstuurd herinstallatie gedaan met een originele Windows Home Premium
  11. Ik heb Windows 7 Home Premium volledig opnieuw geinstalieerd alsook alle updates. Uitgevoerd met een originele Windows schijf !!!!!
  12. Na een herinstallatie van Windows 7 Home Premium is "Windows Media Player" niet geinstalleerd. Kan het ook niet downloaden.
  13. Ik moet mijn computer herinstalleren met Windows 7 Home Premium. Maar voor ik begin zou ik mijn "Persoonlijke Mappen" uit Outlook 2007 moeten kopiëren. Voorheen kon men die pst-file terugvinden in de "Program Files". Momenteel is die file daar niet meer te vinden. Als ik de volledige "OUTLOOK" kopiëer en plak op een memory stick krijg ik daar Outlook als snelkoppeling. Ik veronderstel dat die snelkoppeling niet werkt na herinstallatie van Windows en uiteraard ook MS Office 2007. Mijn vraag : waar kan ik mijn "Persoonlijk Mappen" verplaatsen naar een nieuwe map ? Met dank bij voorbaat.
  14. Wel wanneer ik IE11 opstart krijg een vastlopend scherm. Zo kan ik niet meer op het internet. Even "googlen" maakt me duiidelijk dat er geen oplossing is .... alleszins niet van Microsoft. Ik gebruik nu Firefox als browser en dat werkt .... heb zelfs mijn "Favorieten" daar kunnen downloaden. Oogt misschien niet zo mooi als bij Microsoft .... maar bespaart me wel een herinstallatie van Windows 7.
  15. Mijn IE11 werkt niet meer ondanks dat hij in mijn "Configuratiescherm" aanwezig is. Herinstalleren lukt ook niet .... ik krijg alleen een binaire file. Wanneer men die uitvoert veranderd er niets. Is een herinstallatie van Windows 7 de enige oplossing ?? Met dank voor een reactie !!!
  16. Nadat updates uitgevoerd werden verscheen er een IEDiag.cab op mijn scherm. Ik denk dat dit te maken heeft met eID Viewer. Hoe moet ik die cab.file installeren ?? Met dank voor een antwoord.
  17. Ik kan geen hyperlinks meer openen. De enige oplossing die MS is een "FIX IT" uit te voeren. Dan kan ik terug de hyperlinks openen ! Maar ....... een volgend bericht ook met een hyperlink .... hetzelfde probleem. Terug "FIX IT" uitvoeren en alles terug OK voor EEN volgend bericht. En zo kan ik maar verder gaan. Is er een andere oplossing voor dit probleem. Dank bij voorbaat.
  18. Ik heb Pinnacle Studio 9 nog op mijn computer (Windows 7) staan maar kan die onmogelijk verwijderen via Configuratiescherm. Bestaat er een oplossing om die toch te kunnen verwijderen en/of zijn er nog personen met het zelfde probleem ? Bedankt bij voorbaat voor de hulp.
  19. Ik heb in mijn "contactpersonen" een persoon (op eerste lijn) verwijderd. Na het verwijderen bleef er een blanco lijn over die ik niet kan verwijderen. Weet iemand hoe dit te doen ? Bedankt bij voorbaat.
  20. "openen met" heb ik al geprobeerd echter zonder resultaat. Nee pps'en die hij van anderen krijgt zijn ook in PDF !!! Hoe dit mogelijk is is voor mij ook een raadsel !! Ik denk eerder dat het voorkomt van een virus of malware !!! Ik zal hem eerst vragen dit te laten doen door iemand die iets van computers af weet. Als ik nieuws heb laat ik het U uiteraard weten. Alvast bedankt voor de hulp. Optika
  21. @Passer Eerlijk gezegd denk ik ook dat er meer aan de hand is ..... virussen en/of malware. OK als het probleem door iemand kan opgelost worden laat ik U zeker een bericht. Bedankt voor uw hulp. Optika
  22. @Passer Bedankt voor uw snelle reactie ! Ik vraag het mij ook af hoe dat kan. Ik verstuur de pps als bijlage in mijn emails (via MS Outlook) Het eigenaardige is wel dat die vriend van hetzelfde probleem met pps'en die hij van anderen binnen kriigt !!! optika
  23. Wanneer ik een pps doorstuur naar een vriend ontvangt deze die altijd in PDF formaat. Ik heb al alles uitgeprobeerd maar kan niet achterhalen door wat dit komt. Is er iemand die ook al met dit fenomeen geconfronteerd werd ??? Alle oplossingen welkom Met dank bij voorbaat.
  24. Is het mogelijk voor een en dezelfde persoon 2 verschillende gsm nummers in te voeren ? Met dank voor een antwoord.
  25. @Asus Dit zijn snelkoppelingen. Een systeemherstel uitvoeren is mogelijk maar met gevolg van verlies van heel wat zaken !!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.