Ga naar inhoud

WouterDK

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WouterDK's prestaties

  1. Ik heb een nieuwe gekocht. Dat heeft het probleem opgelost.
  2. De verandering van 64 naar 32 gig kan wel zijn omdat je hem online gekocht hebt. Het gebeurt (spijtig genoeg) dat er compressie word ingebakken waardoor het LIJKT dat er meer opslag is...
  3. Wel, hij wil overstappen op een 64 bit versie en dat houd in dat je een 64 bit processor nodig hebt...
  4. Ik zou het toch nog een laatste keer proberen te formatteren in Fat32. Probeer het eens via diskmanagement. (In vista en windows 7 rechtermuisknop op computer in start en dan Manage (of de vertaling).
  5. Heeft iemand anders een oplossing?
  6. Voor zover ik weet is het niet mogenlijk om zomaar over te stappen om 64 bit zonder een hardware upgrade.
  7. Dat zal ik proberen EDIT: Er is niets veranderd Enig ander idee?
  8. Hallo, Ik zit met een probleem met mijn computer (zelf samengesteld) Gisterenavond was ik bezig achter mijn computer toen opeens er allemaal rode strepen op mijn scherm kwamen. Het scherm ging even uit en toen kwam er een BSoD waarvan er een foto in de bijlage zit. Daarna viel hij uit en herstartte hij. Hij werkte (wel met rare strepen) tot aan het opstarten van Windows. Daar vroeg hij of ik in veilige modus wil gaan, en ik koos gewoon opstarten. Toen toonde hij even de opstartanimatie en daarna viel het scherm weer uit met een BSoD als gevolg. Ik heb hem afgesloten met de "aan/uit" knop. Ik heb toen even gewacht (ik denk iets van een 20 à 30 minuten) en hij werkte weer. Na het opstarten heb ik Speedfan opgestart om te zien of de grafische kaart warm werd en na een tijdje was die toch iets van een 75 graden. Deze morgen heb ik de computer opengemaakt en het stof weggehaalt, maar de fan van de grafische kaart is moeilijk bereikbaar. (Ik heb dit al eerder geprobeert, maar dan voor de CPU en dat is een succes geweest) Nu heb ik hem opgestart en na een tijdje schommelt het rond de 65° Ik heb daarna een spel proberen op te starten (Garry's mod), en na een paar minuten was het zelfde probleem er terug. Wat raden jullie nu aan om te doen? Nog eens proberen om uit te stoffen? Proberen met compressed air? Ik heb hem uitgekuist met een fietspomp van michelin . Of toch maar binnenbrengen om professioneel te laten nakijken? Grafische kaart is een Nvidia Geforce 8800 GTS. Als jullie een dxdiag.txt willen zal ik die posten. Update: Ik heb nog eens opgestart in veilige modus en ik kan me aanmelden enzo maar de strepen blijven. Betekend dit dat er schade is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.