Ga naar inhoud

Wiske001

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Wiske001 gaf reputatiepunten aan Captain Kirk in VHS video digitaliseren   
    En zo zie je maar weer: "Doel heiligt de middelen". Mooi dat deze oplossing werkt en...eh.  voor de komende tijd veel kijkplezier
     
  2. Vind ik leuk
    Wiske001 ontving reputatiepunten van porrelaar in VHS video digitaliseren   
    Ik had dit zelf ook niet verwacht,      In feite probeerde ik eerst met mijn gsm een stukje te filmen en de bedoeling was om dit stukje film mijn dochter door te sturen via Messenger.     Maar dat doorsturen lukte niet.     Dan kreeg ik het idee om een stukje te filmen met de camera en dan via sd-kaart door te sturen.... en toen zag ik dat het beeldkwaliteit best wel meeviel,  zelfs beter als dat ik met de gsm had gefilmd.,   ook het geluid was heel duidelijk.   Dan besloot ik een volledige cassette te filmen met die camera,   maar dan ging de gsm,  dan blafte mijn hond... ,  heel frustrerend was dit.   Dan besloot ik  's avonds laat  een nieuwe poging te wagen en ik was heel aangenaam verrast van het resultaat dat ik besloten heb om alles zo te filmen.      Heel gek,  maar zo zie je  dat er toch nog andere oplossingen zijn. 
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.