Ga naar inhoud

wolfrider

Lid
  • Items

    232
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wolfrider

  1. nee, vind ook nog na melding :apparaat gemigreerd de melding .....apparaat geconfigureerd (cdrom.inf )
  2. verder heb ik dit gevonden : Kan dit apparaat niet starten omdat de configuratiegegevens in het register onvolledig of beschadigd zijn. (Code 19) alsook bij eigenschappen : 9/01/2017 8:01:38 apparaat gemigreerd ??
  3. bij apparaatbeheer vind ik als type writer : TSST corp CDDVDW SN-208AB
  4. ik hoor dat de cd wordt geladen maar wordt niet herkend/gelezen
  5. tip heeft niet geholpen laptop is een toshiba C870 met windows 10 erop. wat kan ik verder nog proberen ?
  6. Dank je wel ! Ben momenteel niet thuis ,stel vraag even via smartphone. Morgen terug thuis en ga direct je tips proberen. Is een Toshiba satellite C 70 ( denk ik ,check het morgen ), met windows 10 erop.
  7. Op mijn laptop toshiba satellite wordt de cd writer niet meer gevonden/herkend. als ik op " computer " klik op bureaublad staat de writer er niet meer bij, kwam ergens de melding tegen : apparaat afgemeld op C......?? Hoe kan ik dit oplossen ?
  8. inmiddels ondervonden: de kaart er uit pakken kan als tablet nog opstaat , maar bij terug plaatsen de tablet terug opstarten , of hij herkent de simkaart niet. topic mag dicht
  9. Dit ging wel ver boven mijn computerpetje hoor, lang zitten zoeken maar kreeg het niet opgelost :-( Dirjax ken ik vanop motorforum, heeft mij op het juiste spoor gezet,waarvoor dank ! Topic mag dicht.
  10. probleem opgelost moest combinatie van blauwe fn en numlocktoets indrukken tip gekregen van dirjax , zelf had ik dit nooit gevonden
  11. Verduidelijk nog even : Probleem is dat ik de cijfers krijg in plaats van de letters op deze toetsen ???
  12. Had aan mijn laptop lenovo t410 met windows 10 en azerty toetsenbord even een apart klavier met QWERTY indeling aangesloten. Alles werktte. Nu ik dat toetsenbord terug heb verwijderd, doet het originele toetsenbord raar. Ik krijg niet altijd de letters op het scherm die ik intik ? Ik tik bvb configuratiescherm en er verschijnt c6nf5g5g4rat5scher- ??? Ik krijg dit niet meer juist. Ergens staat een toetsenbordinstelling verkeerd waarschijnlijk . Wat moet ik doen ?
  13. Gebruik bij mijn vriendin die niet beschikt over internet thuis een tablet met modem en simkaart om te surfen. Om nog handiger te kunnen werken ook laptopke bijgekocht. Om daarmee op internet te kunnen dongle gekocht waarin ik dezelfde simkaart van de tablet gebruik , die dongle steek je dan in een usb poort van de laptop en we kunnen surfen,gisterenavond getest en werkt perfect! Moet ik bij het switchen van de simkaart van tablet naar de dongle voor de laptop de tablet eerst afzetten om de simkaart te verwijderen of kan ik die er gewoon uithalen,dat kan bij een tablet probleemloos,en overzetten naar de dongle? tablet misschien best in slaapstand zetten dan of hoeft dit niet ?
  14. gisteren geprobeerd maar bestand opent gewoon niet...niet met powerpoint of apache open office, in geen enkel formaat.... degene waar ik het naar toe stuurde kreeg het wel open , dus topic mag dicht !
  15. sorry , maar geraakte van't weekend niet op internet aldaar zal zo snel mogelijk opnieuw proberen en printscreen maken
  16. lenovo momenteel bij de vriendin, zal asap checken.
  17. Had ik al gedaan. Zal morgen verder zoeken , nu even niet thuis. Alvast bedankt!
  18. Op het werk, in de pauze, op Dell desktop. Openen door muisklik via office pro, versie ?? Opgeslagen in verschillende formaten pps, ppsx en dergelijke op geheugenstick,maar thuis, op de toshiba , gaat alles goed, maar op de lenovo krijg ik niet de automatische diawissel die ik wil ...
  19. Heb twee laptops, toshiba satellite en een lenovo thinkpad. Op beiden staat dezelfde office pro, geinstalleerd met dezelfde cd en officiele code, Wanneer ik een door mij gemaakte powerpointvoorstelling, die na muisklik automatisch moet starten en afspelen, aanklik , gaat het op de toshiba wel goed en op de lenovo niet , het is te zeggen op de lenovo moet ik met muisklik naar volgende dia gaan , op toshiba gaat dit automatisch zoals ik het wil. het is identiek dezelfde voorstelling met dezelfde instelling. hoe kan dit?
  20. Topic mag dicht, bedankt voor alle goede raad
  21. Klopt ! Bedankt voor de hulp iedereen ! Duiken er nieuwe vragen op , stel ik ze wel hier; Zal topic op slot zetten .Kan ik dit of is dat voor de moderator ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.