Ga naar inhoud

babypamela

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door babypamela

  1. Installeer google croom, is de snelste browser op dit moment. Laad de filmpjes via deze browser. Je kan ook de hardware versnelling uitschakelen. Dit doe je in het scherm joutube te klikken klik op scherm en vink de versnelling uit.
  2. Heb google croom geïnstalleerd is opgelost. Heb ook de scherm hardware versnelling uitgeschakeld. Geeft soms ook een oplossing ,Nu is het beeld niet altijd goed, terug ingeschakeld. problemen zijn opgelost dank u
  3. Ik bekijk de youtube films via een internet explorer 32 bits flash player 10.1 is geinstalleerd. de 64 bit versie wordt niet ondersteund bij internet explorer De fout is nog stil daar
  4. Ik bekijk de youtube films via een internet explorer 32 bits flash player 10.1 is geinstalleerd.
  5. Windows 7 systeem Tijdens afspelen via youtube stopt de film regelmatig. De load balk is dan bijna volledig geladen. Heb 4 Mb intern geheugen Je ziet de cirkel in het filmpje draaien, als de cirkel verdwijnt start de film terug. Heb een I3 dual core processor 2.3G en 4M intern geheugen Wat zou het probleem kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.