Ga naar inhoud

CVB

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CVB

  1. En is het gelukt? Laat je eens iets weten? Veel succes alleszins
  2. dit is de link naar de driver die je nodig hebt, downloaden en installeren Drivers and Downloads veel succes
  3. je hebt dus een Dell Latitude D610. Dan staat er onderaan je laptop een service tag. Als je dan op support.dell.be gaat kan je normaal gezien je eigen specifieke configuratie zien adv deze tag en de nodige drivers downloaden. ik heb een lattitude D820. Hierop is er wel een hardware wifi knop aan de linkerkant. Volgens mij zou de D610 deze ook moeten hebben. Ben je er zeker van dat die er niet is bij jou? ---------- Post toegevoegd om 22:32 ---------- Vorige post was om 22:31 ---------- even gecheckt op de dell site, je hebt inderdaad geen hardware knop, sorry
  4. was het een intel pro wireless driver toevallig? misschien kan je anders op de site van Intel de driver terug downloaden. heb je toevallig geen beschrijving van je laptop waarin staat welke wifi netwerkadapter je juist had? zo kan je die googlen en opnieuw installeren
  5. je zegt dat je toevallig iets verwijderd hebt, kan je iets meer zeggen waar en in welk stuk programma of instellingen dat je iets wegklilte dan ---------- Post toegevoegd om 21:52 ---------- Vorige post was om 21:42 ---------- Probeer eens het volgende : Klik rechts op Mijn computer en klik op eigenschappen ga dan naar tabblad Apparaatbeheer klik dan op Netwerkadapters zie je daar nog je wireless adapter staan? zoja , dubbelklik hier dan eens op en kijk of deze nog correct werkt. Zoja, herstart eens je computer en test je wifi opnieuw
  6. je hebt toevallig geen hardware knopje aan de zijkant van je laptop waarmee je de wifi antenne hebt afgezet?
  7. ondertussen heeft een bevriende Belgacom gebruiker eens kunnen testen en deze geraakt op de NAS. Nog wat verder testen ... en hopen dat uiteindelijk iedereen erop geraakt.
  8. even proberen iemand te bereiken met Belgacom om dit ook eens te testen... hou jullie op de hoogte.
  9. dj_ke, lukte het bij jou ook met verschillende providers? Ik zal eens een lagere poort nemen dan 20000. Ook eens 8090 zoals Stegi. Zit jij ook bij Telenet Stegi? Kunnen jullie nu eens proberen toegang te krijgen tot mijn NAS op http://78.21.133.46:8090 ? Mijn Ip adres van de NAS ligt boven de 100, maar was al zo.
  10. Ik heb bij 2 mensen die Belgacom ADSL als ISP hebben geprobeerd om toegang tot de NAS te krijgen. Helaas dit lukt niet. Blijkbaar lukt het enkel bij mensen die ook Telenet als ISP hebben zoals ikzelf. Dat beperkt echt wel de mogelijkheden van de NAS. Jammer. Hierbij gebruik ik poort 20000. Weet er iemand of er poorten zijn die Telenet en Belgacom doorlaten? (dus al zeker boven de 1024)
  11. Ja, de mogelijkheid als web server is er, maar deze gebruik ik (voorlopig) niet. Ik heb nog een host bij one.com lopen waar ik tevreden van ben.
  12. asjemenou. dan heb jij alleszins toegang tot mijn NAS en router. En jij had ook Telenet ISP zei je. Dat wil dan zeggen dat de router toegankelijk is en dat de port forwarding naar de NAS ook werkt. Aangezien het van op mijn werk niet lukt via de internet browser, zal het probleem daar misschien liggen. Nochthans kan ik verder naar eender wat surfen als ik wil, geen enkele restrictie hierop. Dikke merci voor de hulp dj_ke. Weet nu toch al iets meer. Enkel nog uitzoeken waarom het niet vanaf eender welke internet connectie/browser lukt. Ha, ook nog even doorgeklikt op de link (naar mijn NAS en router in jouw reactie) en dan krijg ik ook de login pagina's te zien. Of zou dit werken omdat ik toch in local netwerk blijf...
  13. Ik heb dezelfde instellingen gedaan in de router, alleen poort 20000 en poort 5000 en 5006 geprobeerd. Maar lukt niet. Uw webserver is dan uw PC veronderstel ik? en daarom dat je ook uw firewall hebt ingesteld? Of ben ik mis? Ik kan alleszins op uw webserver surfen. Proficiat Mijn NAS draait op http://78.21.133.46:20000 . Kan jij op de loginpagina geraken dj_ke? de loginpagina van de router is http://78.21.133.46:8081 kan je hier ook op?
  14. Tja, ik begin ook te twijfelen of het enkel Telenet is wat ons tegenhoudt. Is het dan toch een instelling in de router? Ik kan inderdaad ddns instellen in de router, heb ik ook gedaan en is correct geregisreerd en geupdated. Ik heb in de router ook al eens de instelling DMZ geprobeerd. Deze zou dan alle verkeer toelaten, maar dit werkt ook niet. Begin stilaan grijs haar te krijgen van dit probleem Weet er iemand hoe het komt dat je vanop een proxy dan wel toegang kunt krijgen? Lukt dat bij jou via een proxy dj_ke? En welke router heb jij?
  15. Heb in de router ook al poort 20000 extern doorgestuurd naar poort 80 intern (dus naar static IP van NAS). Werkt ook niet. Wel heb ik net via een free proxy server (freeproxyserver.net) geprobeerd, en wonder boven wonder krijg ik via die weg wel het inlogscherm van de NAS te zien. Hoe kan dit? Ik heb nochthans geen instellingen gezet op de firewall van de router. Wel denk ik dat het niet zo veilig is om je NAS te bereiken via een free proxy server. Deze servers houden toch van alles een copie op het net, dus bye bye privacy en gegevens? Misschien zijn we alweer een stapje dichter bij de oplossing. Maar waarom werkt dit nu via een gewone internet verbinding niet en via een proxy server wel? Omzeil je op die manier bepaalde beveiligingen van Telenet of zo?
  16. Ja, heb geprobeerd op internet-IP adres in router, dus IP adres dat Telenet mij bezorgd iets van 78.121..... ; Dit IP adres heb ik ook gekoppeld aan een DynDNS adres. http://mijndns.dyndns.org:20000 werkt dus vanuit thuisnetwerk maar niet van op internet bij vrienden. DynDNS werkt dus wel maar toch wordt er ergens iets geblokkeerd. Ligt het aan Telenet of aan de router? Alvast bedankt voor jouw reactie stegisoft.
  17. Reeds een tijdje heb ik thuis een NAS geïnstalleerd. Namelijk een Synology 209+II. Werkt prima. Deze is ook vanop internet bereikbaar via poort 80 of via een alternatieve poort welke ik op 20000 gezet heb; Mijn ISP is Telenet. Internet bereik ik dus via de Telenet modem met hierna een D-Link switch waarna een Linksys/Cisco router WRT320N geplaatst is. Ik heb ook een DynDNS geregistreerd. Aangezien Telenet blijkbaar alle poortten onder de 1024 blokkeert (volgens vele forumgebruikers) heb ik op de NAS reeds poort 20000 ingesteld voor http connectie en dus ook single port forwarding in de router ingesteld van externe poort 20000 naar interne poort 20000 voor IP adres 192.168.1.120 (statisch IP adres dat ik toegewezen heb aan de NAS in de router). Ik heb ook port range forwarding reeds geprobeerd (van 19998 tot 20002) op aanraden van een PC-H gebruiker omdat sommige routers 1 poort niet doorlaten. Vele uren van instellen en proberen, doch zonder resultaat. Vanop het lokale netwerk kan ik via mijn DynDNS adres wel op de NAS geraken, doch als ik toegang probeer te maken via Internet van bij vrienden/werk krijg ik geen verbinding. Weet iemand nog raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.