Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

AlexManders

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AlexManders

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 20-10-1983
 1. Kijk daar zitten al een aantal mooie verschillen en vergelijkkenissen tussen. Bijna iedereen gebruikt Ccleaner Bijna iedereen heeft andere programma's om zijn computer up to date mee te houden. Zulke verschillen ben ik naar op zoek
 2. Ik snap je reactie niet. Mijn vraag is: Welke software gebruiken andere gebruikers om hun systeem te verbeteren, films mee te kijken, je internet mee te versnellen, je harde schijf optimaal te laten lopen etc.etc.etc.
 3. Ik miste dit onderdeel nu juist in dit vak. Welke software gebruik jij buiten de standaard software (waar ik Office onder reken) om je computer werkzaam te houden, je computer op te ruimen en extra functies toe te voegen? Ik werk (nu nog) op een Windows Vista systeem en maak gebruik van: Foxit reader als pdf reader in plaats van Acrobat omdat deze minder werkgeheugen gebruikt en mij in staat stelt om pdf's te wijzigen Ccleaner als register opschoner VCL media player om media en muziek files op mijn computer mee af te spelen Adobe Flash player om flash extensies via het internet mee af te spelen DosBox om oldschool games mee te spelen (verkregen via GoG.com)
 4. Heren, Heel erg bedankt voor de setups Ik kan hier zeker iets mee. Ik ga de bestelling deze week plaatsen. Het enige wat ik niet begrijp is het verschil in videokaart. 3 keer een GTX460, maar het verschil zit in 768mb en 1gb en de andere snap ik niet eens buiten het prijsverschil. Desondanks heb ik gekozen voor de 1e setup van SigSauer. Uiteraard Superjona ook heel erg bedankt voor het meedenken.
 5. Ik ben te werk gegaan op basis van de pcgameplay september 2010 en een bestelling die SigSauer voor iemand anders gemaakt heeft. Nu is mijn vraag eigenlijk: Zouden deze onderdelen op deze manier goed met elkaar functioneren? The price is right iig. Azerty
 6. Beste heren (en dames), Ik merk dat het ontzettend moeilijk is om niet veel vragen te stellen bij de keuze van een pc. Dit is deels gevoed door mijn nieuwsgierigheid en deels door mijn domheid . Ik ben echt op zoek naar een computer die wanneer deze geassembleerd is ik er niets meer aan hoef te veranderen (buiten windows te installeren, updates te downloaden en dergelijke). Vanwege het feit dat geen samensteladvies volledig matcht met het mijne (ik heb er 3 gelezen ook met een budget van € 1.000,--) zou ik willen vragen of jullie mij kunnen helpen met de volgende vragen: 1. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Gaming PC (speel wow sinds het begin) Wat is mijn budget ? - Zonder Office (dit regel ikzelf) max € 1.100,-- Een merkcomputer of een samenstelling ? - De samenstel pc is de betere optie dus uiteraard kies ik daarvoor. Ik zou wel graag willen weten of iemand ervaring heeft met Azerty (ik ben een nederlander namelijk) Ga ik overklokken ? - Hier speelt mijn domheid een factor. Ik zou niet weten hoe (onder het motto ken en heb de termen ooit gelezen net zoals crossfire maar daar blijft het bij). Zou je het adviseren te doen? Ga ik later upgraden ? - Ik koop om de 2-3 jaar een nieuwe pc dus nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Als dat betekent dat ik daar zelf een actie voor moet ondernemen dan nee Ga ik zelf assembleren ? - Nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 Home Premium Ga ik zelf installeren ? - Windows installeren lukt nog wel Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Zoals ik heel vaak gehoord heb is het belangrijk dat het geheel goed samenwerkt en mij persoonlijk zeggen de technische specificaties weinig. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Een 22 inch (of groter) gamingmonitor Heb ik specifieke wensen ? - Game is webbased dus lag minimaliseren is wel een pre Ik begrijp dat ik ,mede door de hoogte van het budget, geen keuze heb om alles op ubermooi te zetten, maar ik hoop toch dat het mogelijk is op deze manier weer 2 jaar vooruit te kunnen. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken
 7. Geen dank. Ik ben al weken bezig om een fatsoenlijke computer samen te stellen en ben druk het forum aan het doorlopen. Dus eigenlijk ben ik blij dat hij als 3e optie te vinden was ;-)
 8. Het is de 3e site als je gaming pc samenstellen intypt op www.google.nl
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.