Ga naar inhoud

Sammy3

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sammy3's prestaties

  1. Op sticker staat P/N: EWL2K + EEU B2 (misschien is dit laatste verwijzing naar de door jou vermelde revision, in dit geval dan B2)
  2. hoi Stegisoft, Ik kan niet uitmaken of het type AX of B1 is. Geen van de twee staat erop. Het gaat om de DWL 2000 AP met 2.4 Ghz (wireless access point). Meer staat er niet op. Groeten.
  3. De D link router is van het type DWL-2000 AP. Nu nog iets ontdekt, ik heb nog een adapter gevonden die aangesloten op deze router. Nu heeft alles stroom (modem, switch en router). Ik heb de router wel op een apart stopcontact (om het stroomconflict te vermijden). Nu zie ik op de router de lichtjes van WLAN ook branden (naast stroom en LAN). Bij de netwerkverbindingen heb ik de draadloze internetverbinding genaamd "default" (goeie sterkte en onbeveiligd) doch ik kan er geen verbinding mee maken. Ik denk als ik dat probleem kan oplossen, dat ik er ben (maar hoe doe ik dat?) Groeten
  4. Hoi Stegisoft, Nu heb ik het volgende geprobeerd: Modem heeft stroom en router (D link). Vervolgens netwerkkabel tussen laptop en router (deze router heeft maar 1 aansluiting voor dergelijke fiche). Dit geeft geen internetverbinding. PC zegt dat LAN verbinding niet werkt. Vervolgens heb ik netwerkkabel aan modem aangesloten en deze verbonden met pc. Dit geeft wel internetverbinding (LAN verbinding werkt wel). De router D link kan ik dan wel niet meer in dit systeem inschakelen (modem heeft, net als router, maar 1 aansluiting voor netwerkkabel). Ondertussen waren de twee powerlines van het digitale tv kijken uitgeschakeld. Hopelijk volg je mijn gekluns nog...Grtn
  5. Hoi Alvast bedankt voor de snelle reactie. Je conclusie is correct doch het probleem is (nog) niet opgelost. Ik heb, zoals gevraagd, methode 1 uitgevoerd. Switch eruit gehaald, modem van telenet (zwart bakje) verbonden met router dmv een blauwe netwerkkabel (waarop d link geprint staat), modem heeft stroom alsook de router. De router D link heeft dan drie lichtjes, 1 van de stroom (power), 1 van LAN en 1 van WLAN. Wanneer ik dan echter mijn laptop de draadloze verbindingen laat zoeken, geeft hij (naast dat van de beveiligde verbindingen van de buur) 1 onbeveiligd aan. Dit noemt hij "default". Wanneer ik daarmee verbinding tracht te maken, gaat dit niet (ik heb geen verbinding en dus ook geen internet verkeer). Het zal wel normaal zijn, maar ik vermeld het toch, ik heb wel twee verschillende netwerkkabels, zijnde één van blauwe kleur die ik, zoals hierboven vermeld, gebruik tussen modem en D link router en een tweede netwerkkabel van witte kleur die ik nu als tijdelijke oplossing gebruik om toch internet te hebben (kabel die door heel de woning loopt, grrr..) De tweede methode heb ik ook gedaan maar dat geeft weinig effect op internetverkeer. Groeten en bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.