Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Tiago

Lid
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tiago

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  WINDOWS 7

Recente bezoekers van dit profiel

369 profielweergaven
 1. Is het niet merkwaardig dat de instructies van MS voor de (re)activatie van een hotmailaccount in Outlook 2010 blijkbaar niet gepubliceerd zijn of vergis ik me ?
 2. Beste Stegisoft, Het is me eindelijk gelukt ! Nu moet ik je wel toegeven dat dit gebeurde op een (althans voor mij bizarre manier want telkens ik het opgegeven stappenplan volgde kreeg ik volgende melding : Aangezien het type IMAP/SMTP maar telkens bleef falen heb ik geprobeerd zonder handmatige configuratie en daar lukte het plots wel via het Microsoft Exchange type : Hoe dit uit te leggen is blijft voor mij een raadsel ...
 3. Ik heb de richtlijnen opgevolgd maar het lukt me maar niet mijn hotmailaccount opnieuw te activeren in Outlook 2010. Ik heb dan maar mijn toevlucht genomen tot Mozilla Thunderbird waar ik mijn 3 accounts samen met al mijn mappen zonder enig probleem kan terug vinden. Ik zal nu wel even moeten wennen aan de nieuwe omgeving want alle functies van Thunderbird zijn niet identiek aan die van Outlook 2010, verre van zelfs. We zien wel ...
 4. I Wil je daarmee zeggen dat de locatie "online" van mijn hotmailaccount niet correct is maar wel correct is voor de 2 andere accounts ? Ik heb momenteel geen toegang tot de link want ik krijg steeds de melding " Whoops, looks like something went wrong". Wil je evenwel zeggen dat ik noodzakelijkerwijze mijn hotmailaccount moet omschakelen naar een outlookaccount ? Zo ja wat gebeurt er dan met al mijn mails en opgeslagen dossiers ? Ik heb nochtans vrienden die zonder probleem verder werken met hun hotmailaccount, ook in Outlook 2010.
 5. Beste, Ik gebruik al jaren Outlook 2010 en stel nu voor de 1ste keer plots vast dat ik bij het verzenden van een mail de melding hieronder krijg met als gevolg de onmogelijkheid van verzending van mijn mails. Ik stel het probleem vast bij al mijn mailaccounts die ik in Outlook heb. Het doet zich niet voor bij de ontvangst van mails. Kan iemand me helpen bij het oplossen van dit probleem ? Alvast dank bij voorbaat.
 6. Voor mijn eigen gemoedsrust was het veel beter geweest dat ik niet had geweten dat mijn harde schijf vervangen moet worden maar na 9 jaar vrij intensief gebruik is die vervanging vermoedelijk niet abnormaal. Ik kan je ook best volgen in je bedenking i.v.m. het aan te wenden budget en die vraag lijkt me hier wel cruciaal te zijn. Bovendien pin ik me misschien wel te hard vast aan de gedachte absoluut verder te willen doen met mijn vertrouwde oude PC. Het heeft zeer waarschijnlijk weinig zin te willen voortwerken met een oude "vernieuwde" PC die over X aantal tijd toch zou moeten vervangen worden. Ik ga me dan ook bevragen in een PC-winkel m.b.t. de kostprijs voor het "vernieuwen" van mijn oude PC en voor de aankoop van een nieuwe redelijk "simpele" PC inclusief de overbrenging van al mijn actuele gegevens. Ondertussen blijf ik - natuurlijk mits de nodige regelmatige back-ups - verder werken met mijn actuele PC … Ik wil je hierbij alvast hartelijk danken voor je heel bereidwillige en constructieve hulp die ik erg apprecieer. Droske is zeker een naam die ik positief zal onthouden !
 7. Zou het zin hebben dat ik op mijn PC een kleinere (dan 500 GB) SSD kaart laat installeren samen met een klassieke HDD van 1TB ?
 8. Hier de afbeeldingen met de resultaten - Duurde wel bijna 4 uur ...
 9. Hello Droske. Ik heb de indruk dat je me wel naar Venus of zelfs veel verder in het heelal wil brengen maar ik ben bereid de uitdaging aan te gaan ! Hopelijk stelt deze trip geen probleem voor de privacy ? Hierbij de link : http://speccy.piriform.com/results/b0t0VM2PjvZeucxdb3bzFVc
 10. Hier ben ik dan terug … Ik heb uiteindelijk iemand gevonden die mijn actuele interne “gevaarlijke” HD van 1TB (van 2010) wil vervangen. Hij stelt me voor ofwel een nieuwe klassieke HD van 1TB te installeren ofwel (beter en sneller maar duurder) een SSD schijf. Wat raadt u aan en hoeveel GB capaciteit zou die SSD liefst moeten hebben. Ik gebruik mijn PC enkel voor het opslaan van administratieve documenten (brieven, nota’s, etc) en van foto’s, voor het mailen (outlook 2010) en voor het internetten. Momenteel heb ik er volgende gegevens op staan : op station OS (C: ) : 918 GB totale grootte (beschikbare ruimte = 718 GB ) en op station (D:) : 12,4 GB totale grootte (beschikbare ruimte = 1,48 GB). Ik zou mijn desktop moeten binnenbrengen om hem terug te halen met de geïnstalleerde nieuwe HD of SSD. De persoon in kwestie verzekert me dat ik niets zou merken van de switch (tenzij een hogere snelheid) en dat al mijn gegevens dus op de nieuwe HD/SSD zouden staan. Ondertussen heb ik alvast voor alle veiligheid wel geregeld back-ups genomen via AOMEI-back-upper. Kan ik dat zo doen voor de vervanging van de HD ? Blijft ook nog de vraag hoe ik dan zelf uiteindelijk mijn actuele Windows 7 kan vervangen door Windows 10 want de verschillende te volgen stappen zijn me niet duidelijk. Ik heb de door u aangegeven bestanden Windows10Upgrade24074.exe en ook MediaCreationTool1809.exe gedownload. Maar wat nadien … ? Met dank voor uw geduldige hulp.
 11. Ik probeer iemand te vinden die me kan helpen. Einde volgende week zal ik in principe weten waar ik aan toe ben. Ik kom desnoods bij jou terug. Dank alvast ondertussen !
 12. Aangezien ik een leek ben in informatica, zou ik geen risico's willen nemen en zou ik a priori het 2de of het 3de voorstel weerhouden. Maar rest dan de vraag : wie gaat zich daarmee bezighouden, hoeveel gaat dat kosten en hoe verhoudt die prijs zich tegenover de eventuele aankoop van een nieuwe PC met Windows 10 ?
 13. Ik heb toch wat gesukkeld maar enfin 't is gelukt ... Mijn PC is een desktop (HP G5185be gekocht in 2013). Wat kost een harde schijf en welk is de doorsnee installatiekost ?
 14. Hierbij de 4 afbeeldingen zodat het volledig venster wordt weergegeven (hopelijk heb ik de richtlijnen correct toegepast) :
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.