Ga naar inhoud

Tiago

Lid
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    WINDOWS 7

Recente bezoekers van dit profiel

906 profielweergaven

Tiago's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

2

Reputatie

  1. Dank porrelaar. Ik heb de in mijn geval betrokken website ondervraagd en ze gaan het technisch nakijken want ze bevestigen me dat mijn hotmailadres nog steeds bekend is bij hun. Het eigenaardige is dat zelfs na het resetten van mijn wachtwoord en het instellen van een ander wachtwoord , ik nog steeds geen toegang krijg. Ik wacht nu het technisch advies af ....
  2. Neen absoluut niet : de meeste van mijn registraties heb ik altijd gedaan via mijn hotmailadres.
  3. Beste, Mijn hotmailadres werd verleden weekend herhaaldelijk geweigerd bij een poging tot registratie op een website met de vermelding "Vul een geldig e-mailadres in, a.u.b". Het is niet de 1ste maal dat ik dergelijk voorval moet noteren en tot nog toe schakelde ik dan maar over een gmailadres. Met de actuele toevloed van allerlei phishingberichten zou ik toch mijn oud hotmailadres willen behouden bij bepaalde registraties temeer daar dit adres nog perfect functioneert zowel bij het versturen als bij het ontvangen van mails. Is er een uitleg waarom bepaalde websites een hotmailadres als “ongeldig” bestempelen ? Is het enige alternatief in geval van weigering van het hotmailadres de registratie onder een ander mailadres Volledigheidshalve signaleer ik dat ik werk met Outlook 2019 (MS Office Professional) en Firefox. Bedankt alvast en prettige dag.
  4. De nieuwe door HP zelf opgestuurde inktpatronen geven helaas net dezelfde melding : "incompatibele intptronen" ! Mjn HP printer herkent dus de manifest eigen HP-patronen niet . Hij heeft hjeel zeker Alzheimer !!!
  5. Zoals gisteren gemeld heb ik een omstandig gemotiveerde klacht ingediend bij HP. HP heeft me reeds vandaag vanuit Nederland gecontacteerd om me te melden dat ze me 2 cartridges opsturen (kleur + zwart) in de hoop dat deze nieuwe inktpatronen een oplossing gaan bieden voor mijn probleem. Fijn alvast dit te vernemen maar ik ben wel beneiuwd welk het resultaat gaat zijn. Ik hou je op de hoogte.
  6. Ik kan je verzekeren dat ik nog nooit een huismerk heb gebruikt gewoon omdat ik vrienden en kennissen heb die er niets dan miserie mee gehad hebben. Goedkoper dat wel maar nioks dan ellende om nog niet meer te zeggen. Ik heb in de late vooravond na heel lang heen en weer gebel nog een HPtechnieker aan de lijn kunnen hebben en die heeft me hetzelfde aangeraden als wat jij aanraadde : een reset ... met het gevolg evenwel dat we kennen. De technieker begreep me evenwel volkomen. Ik heb dan ook nu een klacht ingediend bij HP. Ondertussen heb ik zitten verder zoeken en uiteindelijk gewoon mijn zwart inktpatroon uit de printer genomen. Ik heb dan met het enkel kleurpatroon kunnen printen wat ik dringend moest printen. Natuurlijk kreeg ik telkenmale de verwittiging dat er maar 1 patroon in de printer aanwezig is. Zulke praktijken zijn niet alleen irritant en zelfs revolterend ! Het gaat hier gewoon om misbruik van machtspositie . Zodra ik tijd heb ga ik met mijn verhaal alvast naar andere oorden want je hebt volkomen gelijk : de EU zou eveneens moeten optreden ten overstaan van praktijken als deze die we hier meemaken . Zoals je zeer terecht zegt : eenmaal de garantietermijn verstreken is zouden de fabrikanten zich niet meer mogen bemoeien met de keuze van de cartridges. Zo simpel zou het moeten zijn. Slaap wel ondertussen ... !!!
  7. Na verwijdering van de inktpatronen verschijnt volgende melding op het display : "Inktcartridges ontbreken" ! Het is onmogelijk een andere melding op het display te krijgen zelfs niet met toepassing van de techniek die je voorstelde in de video. Ik heb dan maar geprobeerd de operatie uit te voeren met de inktpatronen in de printer : ik krijg dan de melding "incompatibele cartridge(s)" maar enkel en alleen voor de zwarte cartridge. Als ik dan volgens de videomethode "partial reset" doe , gaat de printer plots uit. Bij het heropstarten na 1 minuut komt dan de melding te voorschijn van de taal- en landkeuze. Die kan ik heel normaal doen. Dan verschijnt op het display onder het log HP : links onderaan "Handelsdemo" en die functionneert normaal en rechts onderaan "Configuratie". Als ik daarop druk krijg demelding " Incompatibele cartridge". Ik heb dan maar geprobeerd met de "semi-full reset" maar het resultaat is ook daar negatief : "incomptabile cartridge" (zwart) . Blijft er nog een andere poging die ik nu nog zelf kan ondernemen tenzij HP zelf aanspreken ?
  8. Ik ga dus eerst de partial reset doen. Laat ik de inktpatronen (kleur+zwart) beiden in mijn printer zitten of moeten die (beiden? ) uit de printer genomen worden ?
  9. Dank Droske voor je tussenkomst. Ik vind niets in de handleiding ivm resetten van de printer. Volgens de video is er dus een soort van geheim menu dat ik inderdaad heb gevonden. Ik heb mijn printer dringend nodig en zou liefst heel zeker willen spelen. Nu twijfel ik over de exacte functie van het menu die ik moet aanklikken met OK om de reset uit te voeren ? Je verwijst naar de video "vanaf minuut 2". Bedoel je daarmee dat ik de functie "partial reset" (minuut 1 54") en "semi-full reset" (minuut 1 57") dus zeker terzijde mag laten ? Zo ja welke exacte functie binnen het menu moet ik dan uiteindelijk kiezen vanf minuut 2 ? Is het de functie "Counter Report" (minuut 3 09") zoals de presentator lijkt aan te geven of een andere functie ? Dat is me niet duidelijk.
  10. Dank voor de reacties. De oplossingen die Passer voorstelt had ik reeds geprobeerd , zonder succes. Als ik Broere69 evenwel goed begrijp zou één van de printkoppen stuk kunnen zijn en zou die dus moeten vervangen worden maar blijkbaar is zo'n printkop zelfs niet beschikbaar ! Toppunt is dat ik verleden week nog 2 nieuwe cartridges HP 301 XL gekocht heb. Ik print niet veel en nu zou mijn printer die ik nog maar 4 jaar heb (04.03.2016) reeds rijp zijn voor de schroothoop. We leven toch in een eigenaardige OVERconsumptiemaatschappij ! Kan ik met zekerheid nagaan dat het wel d eprintkop is die kapot is ? Als ik geen oplossing vind voor mijn actuele printer zal ik wel een nieuwe moeten kopen maar misschien geen HP meer ! En wat kan ik dan nog doen met 2 spiksplinterneuwe cartridges HP 301 XL zwart en HP 301 XL kleur ?
  11. Hallo, Ik heb een HP Envy 5530 printer (thans buiten waarborg). Hij functioneerde perfect tot vandaag. Ik heb immers nog zonder enig probleem verschillende pagina’s uitgeprint. Toen ik evenwel een half uur na die print opnieuw iets wilde uitprinten kreeg ik plots de melding “Niet-compatibele inktcartridges”. Aangezien ik dacht dat het zwart HP inktpatroon leeg was, heb ik het vervangen door een nieuw origineel zwart HP patroon. Het kleurenpatroon (HP 301XL color) dat nog half vol is heb ik in de printer gelaten. Mijn verbazing was en is nog steeds heel groot te moeten vaststellen dat ik ondanks het gebruik van originele HP patronen nog steeds dezelfde melding “Niet-compatibele inktcartridges” blijf ontvangen ! Ik heb tevergeefs het volgende uitgeprobeerd : - - de oude en de nieuwe cartridge voorzichtig schoongemaakt (met een heel klein beetje gedistilleerd water en een plusvrije doek) ; idem voor de printerkop in de printer Voor alle zekerheid heb ik beide een uur laten "drogen" ; - - de printer een dikke minuut van het stroomcircuit afgehaald en de USB-kabel verwijderd. Vervolgens weer de printer en de USB-kabel aangesloten en de schoongemaakte cartridge terug geplaatst ; dit heb ik tot 3 maal toe gedaan zonder succes; - - qua besturingssysteem gebruik ik Windows 10 Pro (versie 1909). Misschien is er evenwel buiten mijn weten iets veranderd in de softyware van HP zelf want de beschermling door HP van de HP patronen neemt soms legendarische proporties aan. Hoe dan ook omwille van die vervelende en onbegrijpelijke melding kan ik thans dus niet meer printen. Hopelijk kan iemand me evenwel op dit forum helpen door me aan te wijzen wat ik moet doen om mijn printer weer normaal aan de praat te krijgen. Alvast beste dank en hou het gezond in deze heel speciale tijden.
  12. Is het niet merkwaardig dat de instructies van MS voor de (re)activatie van een hotmailaccount in Outlook 2010 blijkbaar niet gepubliceerd zijn of vergis ik me ?
  13. Beste Stegisoft, Het is me eindelijk gelukt ! Nu moet ik je wel toegeven dat dit gebeurde op een (althans voor mij bizarre manier want telkens ik het opgegeven stappenplan volgde kreeg ik volgende melding : Aangezien het type IMAP/SMTP maar telkens bleef falen heb ik geprobeerd zonder handmatige configuratie en daar lukte het plots wel via het Microsoft Exchange type : Hoe dit uit te leggen is blijft voor mij een raadsel ...
  14. Ik heb de richtlijnen opgevolgd maar het lukt me maar niet mijn hotmailaccount opnieuw te activeren in Outlook 2010. Ik heb dan maar mijn toevlucht genomen tot Mozilla Thunderbird waar ik mijn 3 accounts samen met al mijn mappen zonder enig probleem kan terug vinden. Ik zal nu wel even moeten wennen aan de nieuwe omgeving want alle functies van Thunderbird zijn niet identiek aan die van Outlook 2010, verre van zelfs. We zien wel ...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.